Mesaj Panosu

Merhabalar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2005-02-25 (13:30)
bak bu konuda belki haklısın ama bu demek değilki istanbul ankara dışındakiler iş bulamaz, o eskidendi artık, durum artık bireysel, sen kendini yetiştirdikten sonra ha ist. ankara ha kars hakkari, sen işine kendini adadıktan sonra millet senin peşinden koşar Şok olmuş ... üstelik hatay okadar kötü durumda değil, Hayret ediyor
2005-08-01 (08:42)
öncelikle herkese merhaba,,,antakya'da 12-13 sene kalmış ve orada okumuş biri olarak,antakya'nın turkiye'nin engüzel yerlerinden biri olduğunu soyleyebilirim,,,büyük yerlerden oraya gidecek arkadaşlar ilk etapta zorlanabilirler ama bir süre kaldıktan sonra herkes gibi onlarda oradan ayrılmak istemiyeceklerdir eminim,,,evet yemekleri enfestir,doğasına söz bulunmaz,insanları ise cana yakın ve misafirperverdir,,arapça konuşuyor olmaları kötü bişey değil alışkanlık hiç değil çünkü ana dilleri bu,kendi aralarında konuşmaları kimseyi rahatsız etmesin,sizinle konusurken arapça konusuyorlar ise o zaman turkçe konusmalarını isteyebilrisiniz,turistlerde turkçe konusmuyor ama kimse de rahatsız olmuyor,,neyse uzatmayayım,antakya yı goren pişman görmeyen bin pişman Çok mutlu
selam tuba 2005-09-24 (12:15)
bende bu sene m.k.u kazandım sen hangi bölümsün
okuma 2005-09-30 (23:07)
kemal41
kemal41
İsviçre
sen kesinlikle bunalimda deyilsin cünkü sen okumak istemiyorsun . okumanin $ehiri olmaz .sen bir an önce okulu biraksan iyi edersin cünkü yerine okumak isteyen belki biri cikar.
"yasin1236" demiş ki:
Arkadaşlar ben aslen konyalıyım büyük bir hata yaparak ilk yılımda buraya geldim antakyayı gördükten sonra ne ders çalışmak içimden geliyor ne de sosyal aktivite yapmak geliyor anlayacağınız bunalımdayım nasıl çıkacağım bu bunalımdan bilmiyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var tavsiye veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum
Tekrardan Merhabalar 2005-11-18 (21:10)
Okumak istemeseydim şu an halen hatay da olmazdım ilk senemde yazdığım şeylere şimdi gülüyorum zaten okulumdan gayet memnunum ama hataydan deil tamam ögrenci için güzel bir şehir ucuz en azından ya insanları 3 senbedir burdayım lan bir tane adam çıkmaz mı çıkmıyor işte istediğiniz kadar savunun insanın yüzüne gülereek arkasından kazıklama konusunda antakyalıların üstüne yok insanların yüzünden şer damlıyor
arkadaş yazdıklarımın okumayı istememekle ne alakası var anlıyamadım bi açıklasana
2006-01-16 (10:56)
yabanci86
yabanci86
Türkiye, Karabük
arkadaşlar ben de arabım belki de arapça konuşarak saygısızlık yapma konusunda haklsıınız ben de bizimkileri hep uyarırım toplum içinde arapça konuşmayın diye çünkü hiç sevmem konuşmam da ama mesela sen bi adanaya git bakalım ya da biraz daha doğuya git hiç gittin mi gitmedin tabi ne pis şeyler olduğunu göreceksin. onlar artık alışmış öyle konuşmaya. hem benden size bir tavsiye arapça konuşmayı öğrenin inannın çok işinize yaricak. ben bu yaz arapça kurslarına gitmeyi düşünüyorum iş bulmamda bana çok büyük yarar sağlayacak. yani bölümüm gereği.
bu arada yasin arkadaşım sen iyi insanlara denk gelmemiş olabilirsin. ama antakya insanına böylke hakaret etmeye hakkın yok bak harbiyede dayın var benim fotoğrafçı bir işin olduğu zaman onun yanına git ben yusufun arkadaşıyım de hoşsohbet bir adamdır yardımsever biridir. özellikle de öğrencilere ayrı bir sempatisi vardır. boş zamanın olduunda git bi tanış derim. seninle bi ara daha uzun konuşalım Göz kırpıyor
2006-01-16 (11:33)
erkek arkadasımda hatay harbıyelı Gözlerini yuvarlıyor bence oranın ınsanı bı melek Yüzü kızarıyor
2006-01-17 (22:15)
YaSaX
Bay
YaSaX
Türkiye, Diyarbakır
"yabanci86" demiş ki:
arkadaşlar ben de arabım belki de arapça konuşarak saygısızlık yapma konusunda haklsıınız ben de bizimkileri hep uyarırım toplum içinde arapça konuşmayın diye çünkü hiç sevmem konuşmam da ama mesela sen bi adanaya git bakalım ya da biraz daha doğuya git hiç gittin mi gitmedin tabi ne pis şeyler olduğunu göreceksin. onlar artık alışmış öyle konuşmaya. hem benden size bir tavsiye arapça konuşmayı öğrenin inannın çok işinize yaricak. ben bu yaz arapça kurslarına gitmeyi düşünüyorum iş bulmamda bana çok büyük yarar sağlayacak. yani bölümüm gereği.
bu arada yasin arkadaşım sen iyi insanlara denk gelmemiş olabilirsin. ama antakya insanına böylke hakaret etmeye hakkın yok bak harbiyede dayın var benim fotoğrafçı bir işin olduğu zaman onun yanına git ben yusufun arkadaşıyım de hoşsohbet bir adamdır yardımsever biridir. özellikle de öğrencilere ayrı bir sempatisi vardır. boş zamanın olduunda git bi tanış derim. seninle bi ara daha uzun konuşalım Göz kırpıyor
lan hödük doguda senin gordugun pis seyler hatayda olan en iyi seyden daha iyidir... sen once insan olmayi oren soora insanların konusma bicimleriyle ilgili yorumyap tamam !! doguyu uzenin taa a.q
2006-01-17 (22:41)
za24527
Bay
za24527
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
"yabanci86" demiş ki:

yaw o nasıl konuşma öyle ben de mardin liyim ama arabım.şimdi doğulular için dediklerine mi kızam .yoksa bir arab olarak sarfettiğin sözlere mi ...pişin biraz pişin.bence kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadığım taktirde her şeyi yapma özgürlüğüm var.arapça da kürtçe de türkçe de konuşurum.hatta ingilizce de...ama hepimizin aynı vatan da yaşadğını unutmayarak sahip çıkmalıyız ülkemize.
2006-01-18 (12:07)
yabanci86
yabanci86
Türkiye, Karabük
"BaRiSaRoCK" demiş ki:
"yabanci86" demiş ki:
lan hödük doguda senin gordugun pis seyler hatayda olan en iyi seyden daha iyidir... sen once insan olmayi oren soora insanların konusma bicimleriyle ilgili yorumyap tamam !! doguyu uzenin taa a.q

doğuyu falan üzdfüğümüz yopk işte bu yüzden öyle yazdım hiçbiriniz insan gibi davranmayı bilmiyorsunuz. hem de hiçbirinmiz şimdiye kadar ne kadar doğuluyla karşılaştımsa hep hayvan gibi davrandılar ayrıca alınmayın ama kürtlerin türkiye üzerinde bıraktığı imaj hiç de iyi değildir ha ben demiyorum ki hepğsi aynı tabiki içinde insan olanlar da var ama şimdiye kadar tanıdığım hiçbir doğulu bana insan olduğunu göstermedi aynı senin yaptığın gibi ben adam gibi konuşuyorum ama sen bana daha yazında başlamadan hödük dion allah bilir anlamoının da ne olduunu bilmişondu r sen. ondan sonra ne o a. koyim falan. bni kere ben hiçkimsenin diliyle dalga geçmem şurda kim doru düzgün türkçe konuşuyor ki? o yüzden dalga geçmeye hakkım yok sen tamamiyle yanlış da anlamışsın olayı. bence önce adam gibi konuşmasaını öğrenmesi gereken ilk kişilerden biri sensin

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol