Mesaj Panosu

Sabit Work And Travel Hakkında Bilgi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-12-13 (23:46)
nofrost
Bay
nofrost
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
lütfen doğru konuş burası kavga meydanı falan değil.benim kimseye saldırdığım da yok.senin ajansını biliyorum.isteyen bağlansın sana bilgi alsın.ama bu işten para kazanmadım deme.biliyorum sen de öğrenci temsilcisidin ya da temsilciydin.her foruma girip boy boy yazıyorsun.her neyse ben o kısmına karışmam.benim de bir sürü tecrübem var ben de elbet memnun kalınanları öneriyorum.büyük firma dediklerinin ne yaptığını ben de biliyorum.sadece katılım ücretinin 1200 dolar olduğunu sandım senin ajansta o kadar.değilse değil dersin geçersin.
2006-12-14 (09:19)
greenvale
Bay
greenvale
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
benim gittigim ajansin her zaman fix bir ucreti vadi...erken kayitta 1100 aliyordu erken kayit sonrasi ki buda genelde subatin ortasi idi 1200 e cikariyordu...bazende promosyonlar oluyordu...mesela gecensene dedigin gibi bende ogrenci yonlendirip para aliyordum...hatta bos zamanlarimda orada takiliyordum...ogrenciydik iste bilirsin....zaman yok o nedenle parttime ole takiliyordum....sonra beraber kararlastirdik ve 999 dolarlik bi promosyon yaptiydik Gülümsüyor bayagi iyi olmustu...road show da 999 dolar fiyat koymustuk..belki oradan bilirsin ajansi...yada bnle konustuysan oradan bilirsin...neyse ben kavga da etmiyorum...sadece anlamadim neden benim uzerime yogunlastigini...sanki bi dolandiricilik yapiyormusuz gibi :S su anda turkiyede bile degilim...bu nedenle o ajansla calismiyorum bile...ve su anda kac paradir bilmiyorum...sadece verilen hizmet ayni...bide telefonlari ayni...telefonu veririm arar isteyen...neyse...hadi herkese iyi gunler buradan..destek icin watsupport@hotmail.com
2007-02-12 (20:31)
''Hershey Park'' hakkinda bilgisi olan var mi?
2007-02-14 (15:29)
greenvale
Bay
greenvale
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
benım yok
2007-02-19 (21:19)
gıdecek olan arkadaslar nereyi dusunuyor acaba yazsak buraya ben philadelphia dusunuyorum ama henuz karar vermış degılım
2007-07-21 (12:02)
vize almamiz icin konsoluslukta nasiil davranmaliyiz nelere dikkat ediolar nelere dikkat etmiolar Şaşkın:
**** YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. 2007-09-13 (10:23)
turnalim
Bayan
turnalim
Türkiye, İstanbul
**** YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.olarak Londara ve Istanbul/Nişantaşında hizmet vermekteyiz

KANADA,AMERİKA,İNGİLTERE

www.****

MSN:****.co.uk
2007-10-30 (12:08)
swit
Bay
swit
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
merhabalar work and travel hakkında bi şey sormak istiyorum ben bilg programcılığı 2 . sınıf öğrencisiyim 2yıllık üniversite bu sene bitiriyorum.Bu work and travela başvurabilirmiyim bilgili arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim...

Birde ne gerekli bankada teminatlı para felan buna benzer şeyler gerekli mi ?Cevaplarınızı bekliyorum Gülümsüyor
work and travel and basiniza gelebilecek muhtemel olaylar 2007-11-07 (05:38)
burhanusa
Bay
burhanusa
ABD, New York
Arkadaslar ben 6 yildir amerikada yasiyorum.Work and travel icin kac para odenir nasil alinir onu bilmiyorum ama
amerika ya geldinizde neler olur anlatayim.

eger tanidiginiz birisi yoksa kesinlikle gelmeyin
havalaninda bile kalabilirsiniz sizi kimse karsilamayabilir ben cok tasidim havalnnindan.
orad is ev hazir palavralarini da yemeyin hic de oyke degil buraya gelip bir ay boyunca is bulamayanlar yada ise baslayamayanlar oldu
kimse ilgilenmedi.
ama gelmenizi tavsiye ederim sadece gelirken bir tanidikla irtibat kurun cok onemli
yoksa acikta kalirsiniz geldiginize geleceginize pisman olursunuz elinizdeki parayida tuketirsiniz.ama amerikayi gormeden de ben biliyorum yasadim soyle tecrubem var boyle isbilirim demesin kimse.

burdan cok mutlu bir sekilde de ayrilabilirsiniz.onemli olan dogru baglantiyi kurmaktir.
2007-12-31 (00:32)
ARAMİR
Bay
ARAMİR
Türkiye, İstanbul
Kağıthane Anadolu Lisesi
Degerli arkadaslar son zamanlarda Türkiye'de de son derece popüler hale gelen Facebookta yurtdisinda okuyan tüm Türk ögrencileri tek cati altinda toplanmak,yardimlasma ve dayanisma icerisinde olmalarini saglamak amaciyla "TURKISH STUDENTS in all over the world." grubu kurulmustur. Facebookta üyeligi olan arkadaslari grubumuza bekliyoruz.grup üyelerimiz yurtdisinda egitim almak isteyen tüm arkadaslara istedikleri ülkeler ve o ülkelerin egitim sistemleri hakkinda ellerinden gelen yardimi esirgemeyecektir

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol