Mesaj Panosu

ÖAD yurtlari hakkinda
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ÖAD yurtlari hakkinda 2006-10-03 (12:18)
kerim0106
Bay
kerim0106
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
selam gecen gun öad ye gittim bana 500 euro kaution yatirirsam ocak ta yurdun cikabilicegini solediler. bu yurt hakkinda bilgisi olan varmi? diyelimki bana o zamana kadar baska bir yurt cikti vaya eve yerlestim. öad den cikan yurdu istememe durumumda para bana geri veriliyormu?
Re: ÖAD yurtlari hakkinda 2006-10-05 (06:00)
"kerim0106" demiş ki:
selam gecen gun öad ye gittim bana 500 euro kaution yatirirsam ocak ta yurdun cikabilicegini solediler. bu yurt hakkinda bilgisi olan varmi? diyelimki bana o zamana kadar baska bir yurt cikti vaya eve yerlestim. öad den cikan yurdu istememe durumumda para bana geri veriliyormu?

Merhaba, ben yeni geldigimde ancak ÖAD araciligiyla bi yurda yerlesebilmistim. Kisisel olarak herhangi bir yurda basvurdugunda uzun süre bekleme listesinde kalabiliyosun.ÖADnin her yurtta kontenjani vardir.Avantaji sana her dönem, her sekilde oda bulur ancak kaution olarak normalin iki katini alir.Aylik yurt ücretinde de az da olsa fiyat farki olabiliyor.Normalde 225 euro olan kaution ücreti ÖADde 450 eurodur.Cikarken bu parayi geri alirsin,yalniz biraz kesintili olarak.Senin durumun farkli.Yani henüz hicbir odaya yerlesmedigin icin belki baska bir alternatif cikarsa kautionun hepsini geri ödeyebilirler.Ama emin degilim.Sonucta rezervasyon yapmis oluyosun.Onu bence Büroya kendin sormalisin, kolay gelsin.
2006-10-05 (12:10)
bak dostum size sonkez soyluyorum...
gelemeyim.. gelmeyin gelmeyin... beni dinleyin arkadaslar..
sss 2006-10-06 (09:58)
undisputed
Bay
undisputed
Avusturya, Steiermark
sanane kardesim kim gelir kim gider
niye milleti böle kendine göre yönlendiryeye çalısıyosun yaa bişeyler biliyosan kendine saklaa sen acı tecrübeler yasamıs olabilirsin ama bunlar belkide senden kaynaklanıyodur ne biliyosun elbette zor hayatta güzel olan şeyleri başarmak zaten kolay olsaydı güzel olmazdı sen milleti yanlış yönlendiriyosun kimsenin geleceğiyle oynamaya çalışma bu ii veya kötüü Kızmış
Ücretsiz Kayıt Ol