sağol kardeş.yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyım:öncelikle reklama girecek biraz ama:)) metro şirketinin harika bi aracıyla geldim onla gelmek güzel oldu gerçekten,tavsiye ederim.sınırda hiç problem olmadı biraz bekledikten sonra çıktık hatta kontrol oldumu onu bile anlamadım, elimde bilgisayarım vardı çantanın içinde ne olduğunu soran bile olmadı

belkide tesadüftür.hava yağmurlu olduğu için beklediğimizden biraz daha uzun oldu yolculuk.geldiğimizde ki henüz bi kaç saatten fazla olmadı burda ilk günüm daha doğrusu akşamım

hava karanlıktı geldiğimdede.burda okuyan bi arkadaşım aldı bizi otele yerleştikten sonra gezdik,şehir merkezine gittik,bence güzel baya.hoş bi şehir ne fazla kalabalık istanbul gibi nede boş,güzel ortam var,kızlar hakkaten anlatıldıkları kadar varmış,manken gibiler maşallah:) her türlü mağaza var burda,mcdonaldsta yemek yedik tr ye göre özellikle yemeklerde ve benzin fiyatlarında çok fark var,hakkaten ucuz şeyler var burda,okulumu gördüm,yeri güzel.yarın gideceğim.sormak istediğin bişey veya ayrıntı varsa yine söylerim tabi bidaha girebilirsem nete:) şuan otele yakın bi wirelesstan kaçak giriyorumda:)) bunu yapmayı seviyorum:) inş.yakında gelir,görürsünüz buraları.