=) herkeze hayırlı yolculuklar ... bende gaflet dalalet ve husumet içinde vize bekleyenlerdenim ..
ya arkadaşlar bende bekleyenlerdenim konsoloslukmu yoksa bu üniversitemi bizi oyalıyor şüpheli. sofayaya gidecek olan herkes msn sini yazsın orda bi grup oluşturalım gurbet elde yalnız kalmayalım. birlikten kuvvetdoğar. hücum ALLAH ALLAH

BİDE BEN ŞUNUSORACAM ARKADAŞLAR BANA OKULDAN KAYIT YAPILDIĞINA DAİR BELGE GELDİ AMA BEN HENÜZ OKUL TAKSİDİNİ YATIRMADIM ORAYA GİTTİĞİMİZDE HERHANGİ BİR SORUN OLURMU ACABA BİLEN BİRİLERİ YARDIMCI OLURSA ÇOOOOOOOOK SEVİNİRİM benim msn
yalcinkayahalit@hotmail.com
okul taksidi olayı aracı kurumun direttiği bir şey, o olaya dikkat et dostum eğer bir arac ı kurumla gidiyorsan iyi araştır. ne yapacakları beli olmaz.
ha birde ilk gidişte yanınızda nakit 300 küsür euro olsun arkadaşlar.. orada gerekliymiş gidenlerin dediklerine göre
sofya teknik ve kliment bursadan pazar günü 6.30 da kalkıyor bilginize
iyide kardeşbu aracı kuruluşlar almıyolarki parayı üniversitenin hesaap numarasına yatacak diyolar şimdi benim sorduğum şu para türkiyeden gittikten sonramı yatacakyoksa türkyedeykenmi yatacak
benim iletişim kurduğum aracı kurum parayı direk onlara vermemi istemişlerdi

kardesim, aracı kurumun aldıgı para degil o..
üniversiteye tam kayıt olabilmen icin yatırman gerekn paradır o..
egitim danısmanımın söyledigi sey bu..
hatta bulgaristan gelen kagıtta da bunu yazar!!
hesap no falan üniversitenindir.
ben yatırdım sahsen..cünkü vize icin diyor..
ama bi sorun olur olmaz onu bilmiyorum
yaaaaaaaaaaaa arkadaşlar ben soruma tam bir cevap istiyorum bu okul taksidini en son ne zaman yatırabilkiyoruz ben şu an yatırmadım bunun bana bir zararı varmı yokmu yoksa en son gün Allah trızası için bunu söleyin ya
lorion kardeş sen şu an bulgariadamısın yoksa türkiyedemisenin sınıf kaç bu bankamatik olayı nasıl oluyobi bilgin varmı hangi türk bankaları ordaek bir ücret almadan işlem yapıyo senin bi bilgin varm ıbide anladığım kadarıyla sende parayı oraya gidince yatıracan veya yatırdın herhalde
Kardesim yatır ki sonradan basın agrımasın..sana bulgaristan kagıt gelmedi mi, geldiyse eger ac bak bakam orda ne yazıyor..
PARAYI YATIRIN, VİZEYE BASVURUN DİYOR.
salla pati , kulaktan dolma bilgilerle kuyuya inmeye kalkma canın yanar...
Okula tam kayıt icin okulun ilk taksidi SART...