Mesaj Panosu

Erdal Demirkıran
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Erdal Demirkıran 2006-10-15 (03:38)
bahardoru
Bayan
bahardoru
Türkiye, Balıkesir
Balıkesir Üniversitesi
ben dunyanın en akıllı insanıyım

Öz Gelecek
Yıl 2030: İnsanlar artık 5 saat uyuyor. İnsanlar artık sinirlenmiyor. Artık 21. Yüzyılın başlarında tüm dillerde karşılığı bulunan "başarısızlık" sözcüğü sözlüklerde yok. Özgüven artık özel bir vasıf değil. Cinayet, intihar, kavga, savaş yok.. ve artık insanlar birbirlerini seviyor...
Yıl 2020: Neredeyse tüm dünyayı saran ve sarsan "Kashna Öğretileri" büyük bir hızla yayılıyor...
Yıl 2010: Dünyanın En Akıllı İnsanı, dünya liderlerine yönelik eğitim programını başlattı...
Yıl 2005: Türkiye'deki faaliyetleri devam eden Erdal Demirkıran, dünyaya açılmaya hazırlanıyor... ...

sadece bır kıtabının tanıtım yazısı
ya okuyan arkadaşların yorumlarını cok merak edıyorum
sızcede haklı olma ıhtımalı var mı???
2006-10-22 (17:49)
meraba
Bay
meraba
Türkiye, Konya
bu insana acayip katılıyorum ben adam beni etkiledi ve etkileyemeyecegi kimse yok die düşünüom adamın geçmişi yok gelecegide kendi yazıyo zaten Gülümsüyor
.......... 2006-10-29 (19:16)
YaSeNim
Bayan
YaSeNim
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ya ben bunun ben dünyanın en akıllı insanıyım kitabını okudum hakikaten çzgüven dolu bi adam bişeyleri değiştirmeye çalışıo ama bence nafile neden çünkü biz bişeyleri değiştirmeyi hep arzulrız ama sadece arzulrız mesela ben o uykuyla alakalı bi bölüm vardı çok mantıklı geldi ama pratikte uygulaybldimmi hayır bunun gibi işte
Re: .......... 2006-10-29 (20:06)
bahardoru
Bayan
bahardoru
Türkiye, Balıkesir
Balıkesir Üniversitesi
"YaSeNim" demiş ki:
ya ben bunun ben dünyanın en akıllı insanıyım kitabını okudum hakikaten çzgüven dolu bi adam bişeyleri değiştirmeye çalışıo ama bence nafile neden çünkü biz bişeyleri değiştirmeyi hep arzulrız ama sadece arzulrız mesela ben o uykuyla alakalı bi bölüm vardı çok mantıklı geldi ama pratikte uygulaybldimmi hayır bunun gibi işte

Yasenim acikcasi o uyku olayini ben denemedim ama denedigini ve basardigini bildiim insanlar var yapmak cok zor deil adam zaten direk gunde 4 saat uyu demiyo yavas yavas azalticaksin diyo ve inan yapmasi hic zor deil ayrica degistirmeye calistigimiz herseyi degistirebiliriz ozellikle kendimizle ilgili olanlari bu dusunceni degistirerek basla devami gelecektir goreceksin Göz kırpıyor Göz kırpıyor
........ 2006-10-29 (20:56)
YaSeNim
Bayan
YaSeNim
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ya biliorum yarım saat flan azaltın bilmem ne dediği grafik gibi bişeydi o hatta ama ben olya daha genel açıdan yaklaştım değişim gereklidir ama şimdi hani senelerce sekiz saatli uyku idealdir söylemleriyle yşadığımız için insanlar 4 saati ydırgıo misal şimdi bu uyku olayı ağırlıklı yeni kitabı çıkmıştı haberlerde izledim tabi bi kaç ay oluo böyle halka soruolar herkez dio yok artık falan anlatabildimmi
2006-10-31 (18:33)
Arkadaşlar iyi günler.

İyi olmanızı diliyorum.

Erdal Demirkıran'ı ilk olarak bir haber kanalında canlı yayında görmüştüm.Ondan sonra ilk 3 kitabını okuduktan sonra İstanbul Yeşilköy'deki Dahi Fabrikası'nda Kashna Dahilik Eğitimini aldım.1 yıl içinde birçok olumlu değişim yaşadım ve kendime bir özgelecek hazırladım.Yürekten isterseniz gerek kitaplarda bahsedilenleri yaşamınıza uygularsınız,gerekse ilgi duyduğunuz,hayatım boyunca ben bu alanda uzmanlaşacam dediğiniz alan içinde devrimler yapan,tozu dumana katan,imkansızı tanımayan insanlar haline gelebilirsiniz.

Herkese kitaplarda yazanları yaşamına uygulamasını,imkanı olanların da eğitim almasını tavsiye ederim.

Burak DEMİREL
2030 Dünya Bankası Başkanı
2006-10-31 (22:09)
bahardoru
Bayan
bahardoru
Türkiye, Balıkesir
Balıkesir Üniversitesi
"dünyanın en iyi bankacısı" demiş ki:
Arkadaşlar iyi günler.

İyi olmanızı diliyorum.

Erdal Demirkıran'ı ilk olarak bir haber kanalında canlı yayında görmüştüm.Ondan sonra ilk 3 kitabını okuduktan sonra İstanbul Yeşilköy'deki Dahi Fabrikası'nda Kashna Dahilik Eğitimini aldım.1 yıl içinde birçok olumlu değişim yaşadım ve kendime bir özgelecek hazırladım.Yürekten isterseniz gerek kitaplarda bahsedilenleri yaşamınıza uygularsınız,gerekse ilgi duyduğunuz,hayatım boyunca ben bu alanda uzmanlaşacam dediğiniz alan içinde devrimler yapan,tozu dumana katan,imkansızı tanımayan insanlar haline gelebilirsiniz.

Herkese kitaplarda yazanları yaşamına uygulamasını,imkanı olanların da

almasını tavsiye ederim.

Burak DEMİREL
2030 Dünya Bankası Başkanı

merhaba burak bu egitimleri duydum ama sagdan soldan kulaktan dolma seylerle eger biraz bahsedersen cok sevinirim
2006-10-31 (22:19)
Merhaba bahar ,

İyi olmanı diliyorum.

Kashna Felsefesinin temeli,mükemmelliyete tutkuya dayanıyor.Eğitimle ilgili bilgiyi kashna.com adresinden dahilik eğitimi bölümünden okuyabilirsin.Ben kısaca özetleyeyim yine de.

Eğitimde seni başarıya götürecek herşeyden bahsediliyor.Beyni etkin kullanma,motivasyon,başarıya giden yol,ve benim en çok önem verdiğim 2 konu:ideal uyku ve programlı yaşama.Erdal abi,insanlara kendilerinin mükemmel olduğunu hatırlatıyor öncelikle.Mükemmel yaratılışlı olan bizlerin,bir işi yapıyorsak en iyisini yapmamızı tavsiye ediyor,ya en iyisini yap;ya da hiç o işe girme diyor.Ben ilk eğitime geçen yıl Temmuz ayında gittim.Daha sonra kendi isteiğim doğrultusunda 2 kez daha katıldım.İnan bana Bahar,tozu dumana katıyosun inanırsan.2 kez rehavet yaşadım ama şu an çok iyiyim.Eğitime katılmanı isterim,bak mesela bu haftasonu var bilmiyorum,nerede yaşıyosun ama İst.da isen ve imkanların olgunsa katıl bu eğitime derim.
Ücretsiz Kayıt Ol