guangzhou'da hangi üniversite? (acil)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

guangzhou'da hangi üniversite? (acil) 2006-10-20 (03:24)
Billur (billur)
Billur (billur)
arkadaşlar ben Erciyes üniversitesi'nde 4 yılımı Çin dili ve edebiyatı bölümünde harcadım..(şuan ki aklım olsa bi saniyemi burda geçirmeden, aynı emeği Çin'de verirdim) bu sene de ilk dönemden 3 dersim var hali hazırda.. bitsin bitmesin, şubatta Guangzhou'da eğitim görmek istiyorum.. Özellikle bu şehri istiyorum çünkü çalıştığım şirket direk bu şehirle ithalat ihracat ilişkileri içinde. fakat Guangzhou'da hangi üniversite en iyisidir? Hangi üniversite tavsiye edilir bilemiyorum.. bu konuda bilgisi olan, ayrıca şuan Çin'de olan yada Çin'e gidip gelen arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum.. Bayramın 2.günü Guangzhou'ya gidiyorum. Gittiğimde önerdiğiniz üniversiteleri de gezmek, daha ayrıntılı bilgi almak istiyorum.. o yüzden çok acil yanıtlarınıza ihtiyacım var.. teşekkürler..
Re: guangzhou'da hangi üniversite? (acil) 2006-10-20 (22:28)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
"billur" demiş ki:
arkadaşlar ben Erciyes üniversitesi'nde 4 yılımı Çin dili ve edebiyatı bölümünde harcadım..(şuan ki aklım olsa bi saniyemi burda geçirmeden, aynı emeği Çin'de verirdim) bu sene de ilk dönemden 3 dersim var hali hazırda.. bitsin bitmesin, şubatta Guangzhou'da eğitim görmek istiyorum.. Özellikle bu şehri istiyorum çünkü çalıştığım şirket direk bu şehirle ithalat ihracat ilişkileri içinde. fakat Guangzhou'da hangi üniversite en iyisidir? Hangi üniversite tavsiye edilir bilemiyorum.. bu konuda bilgisi olan, ayrıca şuan Çin'de olan yada Çin'e gidip gelen arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum.. Bayramın 2.günü Guangzhou'ya gidiyorum. Gittiğimde önerdiğiniz üniversiteleri de gezmek, daha ayrıntılı bilgi almak istiyorum.. o yüzden çok acil yanıtlarınıza ihtiyacım var.. teşekkürler..

ben GuangZhou ile pek fazla ilgilenme.
ama Zhejiang da yaşayan dostum GuangZhou ünviverstitesi mezunu olduğunu bildiğim için senin için de sordum. elbetteki GuangZhou'nun incisi GuangZhou üniversitesidir dedi. ve ekledi. GuangZhou'yu adam şekline koyan ünvdir. ben ce d e öle. çünkü çok disiplinli ve iyi çaılaş bi ünvç ve çinin geleceüini eğiten bi ünv.
ama sen yinede diğerlere de bi bak. iialla o olcaka diye bişey yok. bu verecğim linkten GuangZhou ünüversitesi hakkında bilgi edinebilirsin.

http://english.gzhu.edu.cn/about/subsidiary/songtian.htm

http://www.newsgd.com/culture/universities/200503180037.htm

http://english.gzhu.edu.cn/colleges/index.htm

http://english.gzhu.edu.cn/expert/guoboling.htm

http://www.chinatefl.com/guangdong/teach/gzjrgz.htm
Çok mutlu
2006-10-21 (00:03)
Billur (billur)
Billur (billur)
çok teşekkür ederim yaaa gerçekten çok teşekkürler ilgilendiğin için..
2006-10-21 (16:45)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
"billur" demiş ki:
çok teşekkür ederim yaaa gerçekten çok teşekkürler ilgilendiğin için..

öenmli değil..

ama neden GuangZhou..

mesela
bence shanghai ünv en iyisi..
orayda bi göz at.

eğer GuangZhouya gideckesen bi çok yere bak

kolay gelsin
2006-10-21 (18:16)
Billur (billur)
Billur (billur)
çalıştığımız bölge orası olduğu için.. aynı zamanda işi de devam ettireceğim için, o şehirde olmam gerekiyo onun için.. Göz kırpıyor tekrar teşekkürler
2006-10-22 (10:10)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
hadi

o zamn sana kolay gelsin.

ve başarılar..

bide iyi bayramlar Gülüyor
2007-07-07 (06:22)
Oficge (oficge)
Oficge (oficge)
Gec oldu ama...

Guangzhoudaki en kotu universite herhalde guangzhou universitesidir.
En iyileri ise Zhongshan ve Jinan universiteleri. Isim olarak yani.
Guangzhou hem ucuz hem de modern olmasi yonuyle iyi bi tercih olur. Shanghaidan cok daha ucuz. Ama diger ucuz sehirler gibi kohne degil. Hatta siteleri acisindan cinin en iyisi denebilir. Ayrica ticaret yonu de cok kuvvetli. Cinin iki buyuk ticaret bolgesi var; birisi Shanghai ve civari(Ningbo, Yiwu vb.) birisi de Guangzhounun baskenti oldugu eyalet.

Tavsiye ederiz.

Guanghou hakkinda her turlu bilgi icin msj atabilirsiniz. 3 yildir burdayim. Yardimci olmaya calisirim:
oficge@hotmail.com
oficge'ye 2007-07-13 (22:43)
Mahmud Mustafa Ballı (BOZO SELAHADDIN)
kardeşim bana oraya nasıl gittiğini anlatabilir misin? ben de orada eğitim almayı düşünüyorum. okuldan nasıl davetiye aldın neler istediler bana yardımcı olabilir misin? şimdiden teşekkürler.Bozo
GZ 2007-07-14 (15:55)
Oficge (oficge)
Oficge (oficge)
Ailevi bir baglanti sayesinde geldim. Burda is yaptiklari ve cok da guvendikleri bir Cinli is adaminin yardimlari ile yerlestim ve okula basladim.

Davetiye almadan geldim ben, 1 aylik vize ile geldim ve o sure zarfinda burda kaydi yaptirip vizeyi ogrenci vizesine cevirttim. Ama davetiye almak da zor degil.

Eger gelmeye kararliysan maillesebiliriz, elimden geldigince yardim ederim.
2007-07-14 (17:02)
hocam ben moldovayı bıraktım orayı düşünüyorum. bana yardımcı olursan sevinirim gözümsün. Vize alabilmek orada okuyabilmek için neler yapmam gerekiyor? Aylık masrafım ne olur? Okulun fiyatları nelerdir? Kayıt için hangi belgeler isteniyor? En önemlisi tavsiye ediyor musun orayı? İmkanları bildiğin her şeyi bana anlat gözümsün. bekliyorum. Bozo
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa