"raffet" demiş ki:
erkek kadına her gün her gece seni seviyorum dedi fekat vakti zamanında kadın da erkeğe seni seviyorum dediydi,erkek o zaman boş bulunup cevap veremediydi,kadın da buna taktı tabi sürekli onu öne sürüp dikkatini orada yoğunlaştırdığı için erkeğin bu gece gündüz seni seviyorumları bir işe yaramadı.
yani kadın bir kere "seni seviyorum" demişse değerini biliceksın, bir erkeğe de sürekli "seni seviyorum" dedirtmiceksın.ne kelimenin ne erkeğin kıymetini düşürtmiceksııın.
[neden yazının sonuna doğru burhan altıntop mode on oldu anlamadım]

hmm. raffet'in konuya bakış açısı ilginç, yani diyorsun ki raffet, kadınlar takıntılıdır, böyle
bir şeye takarlar sora
bin tane şeyi görmezden gelirler, seviyorum dersin, sallamadığı ânı düşünüp düşünüp cingan çıkarır sevmiyor bu beni diye düşünür. o zaman bu çerçevede kadınların mazoşistik bir "aman beni zaten sevmiyor, işte efendim, yalan soyluyor, gözü başkasında... başkasında olmasa bile ben yedek lastiğim, günün birinde benden daha iyisi çıkana kadar en iyisi benim, çok zavallıyım, çok acizim.." tavrı içerine girdiğini söyleyebiliriz. ortada doğru dürüst bişi yokken bu kadar çok bağlantı kurcak kadar paranoyak bir kadın imgesi... ben bu lafların altında kadınlara taş atma görüyorum raffeeeettt, bak yobaz feministlerle dolu etraf, bi dalarlarsa üzerine karışmam sora

evet, belki böyle manyak kadınlar olabilir etrafta. (yaw bu arada "kadın" demek çok itici geliyor sanki olgun bi adammışm gibi, hayır "kız" yazmayı düşündüm ama o zaman da fazla cıvımış bi muhabbet adamı olduğum izlenimine kapılabilir insanlar. hatun desen çok uçuk, çok hoppa, karı desen yuh. yani 18-23 yaş arası biz gençlik böle şeyleri konuşurken adam akıllı ifade edemiyorz endmizi, komik duruma düşüyoruz, attila ilhan mıyız biz, ahmet altan mı arkadaş!

...)
evet belki böyle kadınlar olabilir etrafta; ama biz kendimizi düzeltebildik mi ona bakalım bi! bu kadınları böyle yapan kim? bizler, belli ki zavallılar böyle bir izlenim edinmiş bir yerden ki, böyle bi lafa bi tavra takılıyolar. yalnışsam söyle birader?!