turkuaz44 demiş ki:
Ali cim, milleti yanlış yönlendiriyorsun. Kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatına gelmekle Kendini yaktın zaten. Başkasını YAKMA. Orda okunmaz. Hele Fransız dili ve edebiyatı hiç okunmaz. 2 sene geçirdik beraber. 2 boş yıl. Kafkas üniverstesinin üniversiteyle uzaktan yakından alakası YOK. Lise gibi. Sen de adam gibi bi yere geç. Beni kendine örnek al. 2008-2009 EĞİTİM öğretim yılında 14 öğrenci başka üniversitelere geçtiler fransız dili ve edebiyatından. Bölüm Başarısız oldu.
Benden kafkas ünivesitesi Fransız dili ve edebiyatı yazacak arkadaşlara tavsiye, Kesinlikle kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatını tercih etmesinler. Çok zaralı çıkarsınız.
Unutmayın dediklerimi ve sakın yabana atmayın. Sakın tercih etmeyin. Geçiş yaparım da demeyin sınıfta bırakılıyorsunuz.
Saygılarımla
öncelikle saygılarını ilettikten sonra adını belirtseydin,daha manalı olacaktı.kimseyi yönlendirdiğim falan yok.hem benim ne haddime?bu pano 2yıldan beri mevcut.bastan sona olan gelişmeler var.eger zahmet edip okursan ne dediğimi anlarsın eger suncagızda olsa biraz beynin varsa..
artık orada degilim belki ama kimseye buraya gelmeyin,yazık olucak gibilerinden konusmalar hiçte hoş degil.egitim belki oturmamıs olabilir,yeteri kadar fransızcamız iyi olmayabilir ama insan yediği lokmaya ihanet etmemeli arkadas..
beni forumda bilen biliyor zaten,gerisi teferruattır.hem seni niye kendime örnek alayım ki?!
sen insanlara örnek olamıyorsun ki insanlar niye seni örnek alsın ?!
kim oldugunu söylemesende sözlerin kim oldugunu zaten gösteriyor...
Ne Jamais oublier d'ou tu viens!!!
Asla Nereden Geldiğini Unutma!!!