FRANSIZ DİLİ VE EDEBİYATI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 19
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819

2008-05-25 (14:36)
Savage Garden (ENİGMA)
Savage Garden (ENİGMA)
Nurr84 demiş ki:
ENİGMA demiş ki:
vous vivez encore Mr. Green

Çok mutlu iyim bea ......
ne oldu senin yatay isi Şaşkın:
su aralar her seye fransizim Göz kırpıyor malum bölüm zor ..

Bnde iyiyim..yarın finaller baslıooo..6sına kadar ızdırap yine basladı..
fransız dili hakkında bilgi.. 2008-08-01 (11:36)
Bilgekaan Batur (bkbatubatur)
Bilgekaan Batur (bkbatubatur)
merhaba arkadaşım..Fransız dli ile ilgili bana biraz bilgi verebilir misin?Arapça ve Fransızca arasında kaldım ve bii kararsızlık yaşıyorum...nasıl,memnun musun?tavsiye eder misin?iş bakımından da.....şimdiden çok teşekkürler ...kib AEO
2008-08-01 (22:44)
Savage Garden (ENİGMA)
Savage Garden (ENİGMA)
öncelikli olarak tercih senin ama fransızca ii bi dildir zor bi dildir is imkanları kndini ii yetistirdigin sürece herzman vardır..
sakın Yazmayın kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatını 2008-09-30 (16:20)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Ali cim, milleti yanlış yönlendiriyorsun. Kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatına gelmekle Kendini yaktın zaten. Başkasını YAKMA. Orda okunmaz. Hele Fransız dili ve edebiyatı hiç okunmaz. 2 sene geçirdik beraber. 2 boş yıl. Kafkas üniverstesinin üniversiteyle uzaktan yakından alakası YOK. Lise gibi. Sen de adam gibi bi yere geç. Beni kendine örnek al. 2008-2009 EĞİTİM öğretim yılında 14 öğrenci başka üniversitelere geçtiler fransız dili ve edebiyatından. Bölüm Başarısız oldu.

Benden kafkas ünivesitesi Fransız dili ve edebiyatı yazacak arkadaşlara tavsiye, Kesinlikle kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatını tercih etmesinler. Çok zaralı çıkarsınız.

Unutmayın dediklerimi ve sakın yabana atmayın. Sakın tercih etmeyin. Geçiş yaparım da demeyin sınıfta bırakılıyorsunuz.

Saygılarımla
2008-10-01 (19:51)
Savage Garden (ENİGMA)
Savage Garden (ENİGMA)
turkuaz44 demiş ki:
Ali cim, milleti yanlış yönlendiriyorsun. Kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatına gelmekle Kendini yaktın zaten. Başkasını YAKMA. Orda okunmaz. Hele Fransız dili ve edebiyatı hiç okunmaz. 2 sene geçirdik beraber. 2 boş yıl. Kafkas üniverstesinin üniversiteyle uzaktan yakından alakası YOK. Lise gibi. Sen de adam gibi bi yere geç. Beni kendine örnek al. 2008-2009 EĞİTİM öğretim yılında 14 öğrenci başka üniversitelere geçtiler fransız dili ve edebiyatından. Bölüm Başarısız oldu.

Benden kafkas ünivesitesi Fransız dili ve edebiyatı yazacak arkadaşlara tavsiye, Kesinlikle kafkas üniversitesi fransız dili ve edebiyatını tercih etmesinler. Çok zaralı çıkarsınız.

Unutmayın dediklerimi ve sakın yabana atmayın. Sakın tercih etmeyin. Geçiş yaparım da demeyin sınıfta bırakılıyorsunuz.

Saygılarımla

öncelikle saygılarını ilettikten sonra adını belirtseydin,daha manalı olacaktı.kimseyi yönlendirdiğim falan yok.hem benim ne haddime?bu pano 2yıldan beri mevcut.bastan sona olan gelişmeler var.eger zahmet edip okursan ne dediğimi anlarsın eger suncagızda olsa biraz beynin varsa..

artık orada degilim belki ama kimseye buraya gelmeyin,yazık olucak gibilerinden konusmalar hiçte hoş degil.egitim belki oturmamıs olabilir,yeteri kadar fransızcamız iyi olmayabilir ama insan yediği lokmaya ihanet etmemeli arkadas..

beni forumda bilen biliyor zaten,gerisi teferruattır.hem seni niye kendime örnek alayım ki?!
sen insanlara örnek olamıyorsun ki insanlar niye seni örnek alsın ?!

kim oldugunu söylemesende sözlerin kim oldugunu zaten gösteriyor...

Ne Jamais oublier d'ou tu viens!!!
Asla Nereden Geldiğini Unutma!!!
Kars ta okunmaz. yazık etmeyin kendinize 2008-10-02 (16:02)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Görmemişin biri 2 kelime fransızca öğrenmiş! Gülüyor Enig. Enig neye denir? Gülüyor bunu araştır. benden sana ödev yavrucum. NEYSE Gülümsüyor

Valla yazık olur orayı tercih edenlere. Bize oldu zaten. Başkaları yanmasın.

Gelen kaydını dondurup gidiyor KAFKAS ÜNİVERSİTESİNE.

Küçük şehirde üniversite okunmaz .

Liseden farkı yok oranın.

Bu son sözüm.

(enik cevap yazma)
2008-10-03 (16:13)
Savage Garden (ENİGMA)
Savage Garden (ENİGMA)
turkuaz44 demiş ki:
Görmemişin biri 2 kelime fransızca öğrenmiş! Gülüyor Enig. Enig neye denir? Gülüyor bunu araştır. benden sana ödev yavrucum. NEYSE Gülümsüyor

Valla yazık olur orayı tercih edenlere. Bize oldu zaten. Başkaları yanmasın.

Gelen kaydını dondurup gidiyor KAFKAS ÜNİVERSİTESİNE.

Küçük şehirde üniversite okunmaz .

Liseden farkı yok oranın.

Bu son sözüm.

(enik cevap yazma)

dediğin 2 kelimeyi sen haric sınıfımızda herkes biliyor ve adamakıllı ifade yetenegi kazanmasına ragmen sen halen yerinde sayıyordun..şuanda kişiliğin ne durumda oldugu belli..ismini söylemesende artık kim oldugunu biliyoruz ama yazık be..

senin gbi geriler yüzünden mesafe katedemiyoruz normaldir.ENİGMA yaz ozaman görürsün anlamını..

bosuna sana sahip çıkmışız Ersoir!!!!

çevrenden ve hocalarından sürekli istediklerini alamaman seni böyle durumlara itiyor.eger şunçagızda olsa mantıgın varsa adam ol ve sacmasapan cümleler kurmaya calısma..

gittigin yerde dahada beter olucan o bozuk fransızcanla..o yds testlerine benzemiyor!!!

buarada yazdıkların mahkemelik bile olabilir bölüm hakkında ileri geri konusmaktan..
sadece bir davaya bakar istersen hukuk bürosuan git ve görüs..

bosuna demiyorum bunlar yüzünden yol alamıoruz..

snce kötü olabilir ama bu senin karsla ilgili atıp tutman anlamına gelmez ERSOIR!!

ON VERRA CE QU'ON SERA DANS L'AVENIR...
bu Enik adam olmaz. 2008-10-03 (19:19)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA DÜŞÜNELİM VE İŞİ İYİ YANINDAN BAKALIM BİRAZDA.
......................................................
...................................
............................
..........................
......................

EVET SONUÇ..........

BAK SONOÇ 0

Gülümsüyor DOĞAL TABİ.
GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR DONAR Gülüyor
kafkas üniversitesi hakkındaki tüm gerçekler 2008-10-03 (19:21)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Ersoir Dimi (turkuaz44)
Bazıları Ankara - İstanbul gibi büyük şehirlerde oturup : Yok Kars çok güzelmişte ,yok her şey harikaymış da… Yok ,Erzurum’dan eskiden iyimişte ! YOK Doğunun PARİS’iymiş !

Yani yuhhhh artık ! Paris‘le kıyaslıyorlar hatta benzetiyorlar. Tabi bunlar birkaç kendini bilmez Karslı ve onların yandaşları. Gerçekten yazık,insan kendini bu kadar kandırmamalı,küçük düşürmemeli. Gerçekçi olun !

Kars ve Kafkas Üniversitesi hakkındaki tüm gerçekleri insanlara DOĞRU olarak anlatmak gerek.

Önceki yazımı mutlaka OKUYUYUNUZ.

Nerden başlasam ki acaba? Ne üniversitenin ne de Kras’ın elle tutulur hiçbir yanı yok. Hadi birlikte bir bakıp inceleyelim şunlara.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ :

Eğitim Fakültesi:

Fakülte varoşların olduğu bir mahallede. Fakülte BİR TEPEDE yapılmış ve çevresi gece kondu tarzı evlerle çevrili. Tabi odun kömür yerine tezek yakıyorlar. Kokusu tüm Eğitim Fakültesini kaplıyor. Gelelim Fakültenin mimarisine. Çok eski ve bakımsız bir binası var. Duvarlar dökülüyor. Sınıfların ortasında kolonlar var ,2-3 tane . Tahtayı ve hocayı görmek çok zor. Lavabolar ve WC oldukça kirli ve bakımsız. Fakültede verilen eğitim ise içler acısı. İnternet ise yok. Tabi böyle bir yerde, HERALDE, çok LÜKS olurdu internet.
Maalesef, Öğrenciler ise bu durumlar karşısında çaresiz.

Fen Edebiyat Fakültesi :

Bir tarla düşünün,ucu bucağı yok, BİR TEK AĞAÇ YOK. Her yer bozkır. Bu büyük boş tarlanın ortasında büyük bir bina var ki tarlanın orasında kabak gibi duruyor. İşte KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi.
Fen ve Edebiyat bölümleri iç içe. Fenciler deney yaptıklarında çevreye çok kötü bir koku yayılıyor.Nefes almak neredeyse imkansız oluyor.
Fakültenin hemen yakınında 2 katlı dekanlık var. Gerçi alt katı POLİKNİK !
Dekanlık mı, Poliklinik mi belli değil. Öğrenciler, hastalarla KARŞI KARŞIYA.
Fakülte yeni olmasına rağmen hiç gelişmemiş. Sadece büyük bir bina,çevresinde ise ne bir gazete bayi ,ne de bir alışveriş yapabileceğiniz market var; hatta küçük bir kırtasiye bile YOK. Fakültenin kütüphanesindeki kitaplar karma karışık ve hiçbir düzeni yok. Bir kitabı aramak için harcanan zaman kaybı ise çok büyük ölçütlerde. Kütüphane sorumlusu ise sorumluluğundan bir haber olan hiçbir işe elini atmayan bir memurcuk.

Bu FEN- EDEBİYAT FAKÜLTESİ, maalesef KAFKAS ÜNİVERSİTESİNİ GURURU ! En gelişmiş fakültedir kendileri! Bina yapmakla Üniversite olunmaz!

İktisat Fakültesi:

Kars Kalesinin hemen arkasında. Yani dağ başında. Onların durumu da Eğitim fakültesinden aşağı kalmaz. Çok yazık.

Veterinerlik Fakültesi :

Kafkas Üniversitesi’nin KURULUŞ amacının sorumluluğunu taşıyan ve kurulduğu yer olarak,bina olarak en kötü fakülte.Bunu bizzat veteriner hekim arkadaşlarım söylüyor.

Kafkas üniversitesine ayak basar basmaz öğrencilerin aklına gelen tek bir düşünce var:
O da YATAY GEÇİŞ

Nasıl yapsam da Kars ‘tan ve Kafkas Üniversitesinden bir an önce kurtulsam düşüncesi. Karşıma çıkan herkes bunu düşünüyor ve bunu istiyor. Bence haklılarda.

Kars hakkındaki yorumlarım:

Gerçekleri Yazmaya Devam edeceğim ……………………….
Sayfa / 19
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819