Mesaj Panosu

MEZUN BALGESİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
MEZUN BALGESİ 2006-10-27 (15:30)
kimyanurullah
Bay
kimyanurullah
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
arkadaşlar ben avusturya üniv. başvuru yapacaktım ama diplomam üniversitede. fakat bugün mezun olduğum liseye gittim mezun olduğuna dair hiçi bir belge veremeyiz dediler. acaba bu konuda liselerden mezun olduğuna dair bir belge almış olan arkadaşlar bu konuyu nasıl hallettiler. mezuniyet belgesinin içeriğinde yer alan metni bilen varmı.. birde öss sonuç belgem var fakat erciyes üniversitesini kazandığıma dair öss sonuç belgem oda üniversitede. bu belgeleri okul bana vermez... başvuran arkadaşlar nasıl başvurmuş... bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim... selamlar
2006-10-28 (13:11)
liamra
Bayan
liamra
Avusturya, Wien
aynı sey benim basıma da geldi.okuldan diplomanı alman mümkün değil.kayıp ilanı verip okuldan diploma kayıp belgesi alabiliyorsun.bilgiler diplomandaki ile aynı zaten.ama özellikle viyana üni orjinal belge istiyo.ben kayıp belgesi ile yolladım suan bekliyorum insallah da bi sorun olmaz.öss yerlestirme belgesini de ankarada bilkent üni nin kampüsü içinde yök binası var oradan alabilirsin orjinal olarak.kolay gelsin...
2006-10-28 (13:12)
sagopa88
Bayan
sagopa88
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Arkadaşım sen geç kalmışın.Diplomanı okula vermicektin.Ben diplomanın fotokopisini çektirdim noterden aslı gibidir yaptırdım o şekilde okula kabul ettirdim.Ösym belgemin çıktısını verdim.Bütün orjinal evrakları elimde tuttum.Ösym belgeni tekrar alabilirsin heralde ama diplomayı nasıl halledicen bilmiyorum.Ancak kaydını alırsan evraklarını sana teslim ederler.Sana kolay gelsin...
Ücretsiz Kayıt Ol