Mesaj Panosu

ÖLÜME ÇARE BULUNDU!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /23Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1819202122 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-10-26 (22:31)
MeRvE-N
Bayan
MeRvE-N
Bulgaristan, Varna
Medical University of Varna "Prof. Dr. Paraskev Stoyanov"
Yine yazıorum neden mi adalya arkadaşım yazdıklarıda çok hoş gerçekten

"birde su aklima geldi eger ölüm olmasaydi o zaman HItler hala yasiyor olacakti ne kötü olurdu degil mi????gerci o zaman yahudileri öldüremezdi. onlara iskence cektirirdi ne korkunc olurdu degil mi???"

çok güzel bi yorum peki savaşlar neden çıkıyor?
Genelde insan nüfusu fazlalştığı için biyoloji dersimizi hatırlayalım fenciler Gülümsüyor nasıldı türler vardı bir türü başka bir türün yaşam alanına götürdüğünüzde yada iki tür aynı alanda yaşamak zorunda olduğunda türlerden biri diğerini öldürür çünkü
1 yaşamak zorunda
2 alan kısıtlı rahat hareket edemiyor
3 yiyeceği azalıyor yetmiyor

e napçak diğerini ortadan kaldıracakki kendi rahat etsin yaşayabilsin e ölüm olmasa şimdi Çok mutlu ölen olmucak bu kavga nolcak böle günümüzde mezarlar bile üstüste vefat edenlern yaşadığını düşünürseniz ölümün ne kadarda güzel bir olay ne kadarda ferah kapısı olduğunu anlarsınız şahsen ben tüm vefat edenlerin yaşadığını düşününce çok bunaldm öyle sıkış tıkış ıyy Çok mutlu zaten son din olan islam mantık diniidir azcık zahmet edip düşünen hakkı bulur bence önce ölüme çağre arayan o bilimciler makinaların kullanılan eşyaların ekonomik ömrünü sonsuz yapmaya çalışsınlar bugün en kalitelisi bile eskiyo ve atılıo Çok mutlu
2007-10-27 (03:32)
fatmaglp
Bayan
fatmaglp
Türkiye, İstanbul
original insomnia demiş ki:
ALLAH razı olsun idare edioruz cok sükür okul nasıl gidiyor inşallah

ben okumuyorum efendim, siz okuyormusuz? sizin okul nasıl gidiyor?
2007-10-27 (03:36)
fatmaglp
Bayan
fatmaglp
Türkiye, İstanbul
serzenis demiş ki:
nasıl gelmişsek öyle gideceğiz bu bir kuraldır belki örü uzatabilirler ama ölümsüzlük diye bir kavram düşünemiyorum ki olamazda

evet efendim haklısınız çok doğru.
no ayem noing dayindg 2007-10-27 (23:36)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
fatma çok fazla
atma kafiyeli olsun dedim Çok mutlu
valla bende yakın zamanda ölmeyi planlamıyorum geç bulmuşlar ben çoktan buldum Soğukkanlı
ne zaman sıkılırım dünyadan o zaman olebirim işte
2007-11-02 (02:19)
fatmaglp
Bayan
fatmaglp
Türkiye, İstanbul
ben atmıyorum beyfendi gerçekler belli bende söylüyorum ama inanıp inanmamak sizlere kalmış, inanmayan varsada Allah ıslah etsin.
2007-11-02 (14:50)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
şaşırdın sen
2007-11-06 (01:28)
fatmaglp
Bayan
fatmaglp
Türkiye, İstanbul
kimin şaşırdıgı belli o şaşıranıda Allah ıslah etsin, inanmayanlardan adece bekledigimiz inananlara saygıdır ama bakıyorumki bazılarında oda yok.
2007-11-06 (04:42)
wolfsnevercry
Bay
wolfsnevercry
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Girne
Girne Amerikan Üniversitesi
BU KONUN HALA GÜNCEL KALDIĞINA İNANNAMIYORUM.... Şok olmuş ÖLÜMSÜZLÜK SEVDASININ GERCEK OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARI MANTIĞA DAVET EDİYORUM!!! Soğukkanlı ->

ÖNÜMÜZÜ GÖRELİM ARKADSLAR----TÜRKİYENİN TERÖR GİBİ DAHA BÜYÜK SORUNLARI KONUSUMLASI GEREKEN KONULARI VAR HEM ÖLÜMSÜZLÜK BULUNSA (BUNDAN YARARLANACAK EN SON ÜLKERDEN BİRİ TÜRKİYE OLUR-AMERİCA GİBİ SÜPER GÜÇ VAR İKEN) BİRAZ GÖZÜNÜZÜ ACIN BİLİMSEL KONUŞALIM DİYORSUNUZ ŞU ACTIĞINIZ TOPİĞE BAKIN YAA!!! NEREDEYSE HER GÜN DOĞUDA ŞEHİT VERİLİYOR...ANALAR-BABALAR VATAN SAĞOLSUN DİYOR!!.SİZDE KALKMIŞ ÖLÜMSÜZLÜK DİOSUNUZ ÖLÜMSÜZLÜK OLSA PKK DENEN LANET ÖRGÜTÜ FİNANSE EDEN ADAMLAR ÖLÜMSÜZLÜĞÜ PEŞMELGELRE VERİR...HABERİNİZ OLSUN..NEDİOM BEN YAAA BENDE...OFFF ->

SU BİR GERÇEKKİ ARKADASLAR ÖLÜMSÜZLÜK DİE BİRŞEY OLAMAZ OLMIYACAK İMKANSİZ HAYIR YOK OLAMAZ...HANGİ MANTIK BUNU KABUL EDEBİLİR!!!!PERSPEKTİFLERİNİZİ GENİŞLETİN -> -> ->
ölüme çare bulunamaz 2007-11-07 (00:57)
DARKGHOSTONE
Bay
DARKGHOSTONE
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
herşeyin çaresi bulunur fakat ölümün çaresi yoktur bulunamaz da. Sadece sonu ertelerler

eninde sonunda hepimiz bir gün toprak olup ateşten gömleği giyeceğiz...
2007-11-07 (17:19)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
inançı sorgulıyacak kadar kendini yüksek hissetmek nası bişe acaba ben kimsenin inancını sorgulamam kimse yedeinancımı sorgulatmam ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! tamamem ölümsüzlüğe elbete çare yok orda bi şaka yaptık hemem inanç sorgulamasına başlayanlar oldu kendinde bu yetkiyi nerden buluyo lar bilmiyorum anladmadım hayret ettim.adamı hasta edersiniz Q körü körüne bağlanmak dedikleri bu olsa gerek dünyaya paravana dan bakması ne kötü demi Fikir Şaşkın: !

Sayfa /23Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1819202122 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol