chechenia
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
memo öldün sen..
herşey bu alinin başının altından çıktı, şimdide ortadan kayboldu yada görünmez oldu
chechenia
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
ali şu büyücüyü tanıyomusun,
ne dıyon yıne deme bı defada dedıklermı aqnlamaya calış olm,o varya o harbı büyücü,ama bana tutmaz büyü müyü.
bu forumaq şaman ın gelecegını hıc tahmın etmıyodum.
gormeyelı epey sey degısmıs bu forumda..
ENİGMA
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
"chechenia" demiş ki:
ali şu büyücüyü tanıyomusun,
ne dıyon yıne deme bı defada dedıklermı aqnlamaya calış olm,o varya o harbı büyücü,ama bana tutmaz büyü müyü.
bu forumaq şaman ın gelecegını hıc tahmın etmıyodum.
gormeyelı epey sey degısmıs bu forumda..
büyüleri kontrol altına almak da senin elinde uğur..
p.s.aklının iplerini bırakma bi kenarı..
chechenia
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
bu işler akıl işi değil,akademısyenler büyüye ınanmazlar,cunku yasamadıkları ıcın.bır ınsana bır tek fotografı yoluyla uzaktan kötu yonde etki etmenın bılımsel acıklamasını yapamadıkları ıcın ve hayat goruslerıde sadece tekelcılıge hızmet eden bılımsel goruş oldugu ıcın kesınlıkle bı cıkmazdalar.ve sende onların yolunda gıden bırısı olarak akıl ıpıne tutunuyosun o ipi kesmekte benım gorevım))
ENİGMA
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
"chechenia" demiş ki:
bu işler akıl işi değil,akademısyenler büyüye ınanmazlar,cunku yasamadıkları ıcın.bır ınsana bır tek fotografı yoluyla uzaktan kötu yonde etki etmenın bılımsel acıklamasını yapamadıkları ıcın ve hayat goruslerıde sadece tekelcılıge hızmet eden bılımsel goruş oldugu ıcın kesınlıkle bı cıkmazdalar.ve sende onların yolunda gıden bırısı olarak akıl ıpıne tutunuyosun o ipi kesmekte benım gorevım))
o'lum sen şimdi izmire geldiğinde dielim,benim ipi kesemezsin..makas falan al

chechenia
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
"ENİGMA" demiş ki:
"chechenia" demiş ki:
o'lum sen şimdi izmire geldiğinde dielim,benim ipi kesemezsin..makas falan al

senin ipin senin gordugun seklıyle organık yaşamın bır parcası.dostumorganık yaşam dıye yasadıgımız su dunya ve cok benımsedıgımız bu yaşam yayılımların sadece cok ufak bır parcası,sadece buyuk yayılım demetlerının ıcındeki bır yayılım demetının ıcındeki kucuk bır yayılım organık yaşam ureten bır yayılım..ne demek ıstedıgmı anlamıyomus gıbı yapma
ENİGMA
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
merak ettiğim bu işin sonunun nereye varacağı!
chechenia
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
merak ettıysen görürsün be ali merakın senı yorupta vazgecersen ıste ozaman merakına neden olan yayılım bandını kendı elınle sonlandırmış olursun.buda goremeyecegın anlamına gelır
ENİGMA
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
"chechenia" demiş ki:
merak ettıysen görürsün be ali merakın senı yorupta vazgecersen ıste ozaman merakına neden olan yayılım bandını kendı elınle sonlandırmış olursun.buda goremeyecegın anlamına gelır
hmm..abi beni dha fazla korkutma..bilmediğim şeyler war dhaa

chechenia
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
korku insanın gururna dokunuyo degılmi korkak damgası yemek ınsanı incitir,ama korkmadanda bıseyler aşılmaz,aşmak ıcın olabıldıgınce cok duyguyu yasamakta fayda vardır.zira aşırı duygusal gerılımler insanı kuvvetlendırebılırler buna korkuda dahil.zaten ruh-nefs ikilisi madde-antımadde ikilisi cesaret-korku ikilisinden ayrılmaz.. sadece ınsan bırını secer dıgerınıde esir almayı basarabıldımı kuvvetlenır ,bunu basarmakta zor be ali inan zor..