Mesaj Panosu

burası neresi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-05-26 (19:51)
"MHMT1905" demiş ki:
"ufuksibu" demiş ki:
Liseden bozma,apartman görünümlü,yaz okulunu kredi başı 220 ytl ye cıkarma nezaketinde bulunan,%30 luk zam hukuka aykırı oldugu icin bu zammı %29.8 yapmayı basarmıs olan,para icin analarını bile kaydettirip yaz okuluna bırakmak icin ellerinden geleni artlarına koymcak olan,akabinde yaz okulunda da gecmeyin diye gene binbir turlu oyunlar yapcak olan,şenliksiz(bkz:hurriyet ankara 2007 universite bahar senlikleri/ufuk'ta protesto)daha anlatılmayıp yasancak bi sürü olayın döndüğü bir nevi dallas çekimlerinin oldugu,set dahi olamcak küçüklükte üniversite bozuntusu!
dip not:çıktıınızda bişi olamcanıs bi yer.
ayrıca rıdvan ve binnaz egenin kızlarıdır ufuk.ufuk ablada bizim okulda prof.tur aynı zamanda... ! ! ! !

bi an bunu okuyunca halime şükrettim Şok olmuş
o akdar dandik mi yav Gözlerini yuvarlıyor

dandik ne demek Üzgün bilseydim okulun başta bu kdr berbat olduunu hayatta yazmazdım diorum şu an..balgatta rıdvan abinin apartmanı hazırlık binası ! olarak kullanılıo!penceresiz üniversite..off anlatılmaz yaşanır...içerde dönen oyunlara hiç girmiim bitmez yani......kısacası tercihler çok ii yapılmalı.."illa bi yer olsunda nolursa olsun" kesinlikle denmemeli Çok üzgün, ağlıyor

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol