Mesaj Panosu

Malta dil eğitim ücretini, Malta adasında ödeyin!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Malta dil eğitim ücretini, Malta adasında ödeyin! 2006-11-17 (05:29)
Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırladığımız, okul eğitim fiyatlarının çok çok altında sunduğumuz ekonomik eğitim paketlerinden birini seçmeniz halinde, gerekli kayıtları 3 adımda tamamlıyor ve seçmiş olduğunuz eğitim paketinin ücretini, Malta adasına geldiğinizde önce konaklama seçeneğinizi görecek daha sonra eğitim alacağınız dil eğitim merkezinde ilk seviye testinizi olacak, okul eğitim ve idaresi ile tanışacak ve eğitim ücretinizi ödeyeceksiniz.

Kayıt işlemlerinde 3 adim?

Pasaportunuzun sizlere belirteceğimiz sayfalarının bize fakslanması veya tarayıcı (scanner) yardımı ile E-Mail posta adresimize iletilmesi.
(Pasaportunuzun 2–3 ve 4–60 sayfanın (nüfus cüzdan örneği) bölümü ve eğer pasaportunuz var sadece uzatması yapıldı ise, uzatmanın tarihini gösteren sayfanın`da fotokopisi çekilerek Eğer scanner sitemi ile pasaportunuzun sayfalarını bize E - Mail iletimi yapılacak iseniz, lütfen adresimize iletim yapınız. (pasaportunuzdaki gerekli tüm sayfaları iki fotokopi kâğıdına dolacak şekilde çekmeniz faks çekiminde faydalı olacaktır)

Ön ödeme 200 Euro ödemenin Malta banka hesabimize havale edilmesi ve gerekli havale onayının Malta ofisimize fakslanması.

Kayıt işlemlerinden sonra adımlarımız?

Seçmiş olduğunuz eğitim paketindeki eğitim kurumunca onaylı eğitim ve konaklama belgesinin sizlere iletilmesi.

İletmiş olduğunuz pasaport bilgileri doğrultusunda gerekli vize işlemlerinin tarafımızca tamamlanması ve sizlere iletimi. (7 gün içinde Malta vize işleminiz tamamlanmaktadır ve GARANTİDİR.

Malta havalimanına geldiğinizde, Malta polisinin sizlere sunacakları 2 adet formun, Türkçe olmaması sebebi ile firmamız siz öğrencilerimizin bu formları doldurmasındaki güçlükleri ortadan kaldırmak ve eğitimin ilk gününde sizleri strese sokmaması için 2 adet formu pasaport bilgilerinize ve okul kayıtlarına göre doldurmaktadır. Sizler için doldurulacak bu 2 form, Malta vize kabul belgenizle birlikte iletilecektir.

Taksitlendirme

Malta'da Dil Eğitiminde Taksitlendirme sunularak ödemede büyük kolaylık sağlamaktadır.

Malta Dil Okullarına 06.Eylül.2006 tarihinden itibaren kayıt yaptıran öğrencilerimiz,

Esnek Taksit - Öğrencilerimizin ödeme koşullarına göre taksitlendirme.
3 ile 4 Taksit ödeme imkanlarından faydalanma
Kredi kartı taksitlendirme yok
Ödemlerde vade farkı yok
Banka garanti mektubuna gerek yok

olarak tamamen kendi imkânlarımızla gerçekleştirdiğimiz ve elimizden geldiğince, sürdüreceğimiz taksitlendirme hakkında geniş bilgiyi bize ulaşım adreslerimizden edine bilirsiniz.

Gerekli Yerler Editlenmiştir!!!

Uyarı Bir Daha Reklam Yaprasanız Gerekli İşlemleri Başlatacağım. Eğer Daha Güvenilir Daha İyi Bir Reklam Yapmaak İstiyorsanız.Her Danışman Şirketinin Yaptığı Gibi Sizde Belli Bir Ücret Vererek turkstudent.com'da Reklamınızı Yayınlıyabilirsiniz.
2006-11-19 (12:08)
tania
Bay
tania
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
firmanın reklamını vereceksen para ödüyosun bu siteye sonra yukarıda banner reklamın yayınlanır, burası forum, yani birisi soru sorar öbürü cevaplar, firmaların reklam alanı değil

ki senin mesajlarında sorulan sorulara cevap verdiğin yok reklam yapmak dışında
reklam degil bilgilendirme.. 2006-12-21 (03:21)
ilginizden dolayi tsk ederiz...

sitede verdiginiz bilgi amacli yazimiz rekalm degilm siz ogrencilerimize bir duyurudur. amacimiz reklam degildir..

malta adasinda ogrencilerimizin sorunlarini sizler bilmiyorunuz, bu sorunlari 9 yildan bu yana bilen bir firma olarak sizlere yardim uzatiyoruz. bu yardim elimizin karsiliginda hic bir ekstra fiyat kesinlikle arzulamadik

sizlerin direk olarak kayit yaptirmaniz halinde karsiniza cikicak fiyatlardan cok daha ekonomik fiyatlara sizlere egitim ve konaklama sunmaktayiz..

ve bunun yaninda malta egitimiz boyunca 7/24 saat ucretisiz servis sunuyoruz.. sanirim bu servis anlayisinda hic bir firma yoktur..

iyi gunler..
Ücretsiz Kayıt Ol