ital ya ya erasmusla gtmek istiorum.danışmanlık şirketleri??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

OKULUMUN ZATEN ANLAŞMASI VAR AMA BAŞKA Bİ BÖLÜMLE 2007-02-21 (17:35)
Celinne (celinnne)
Celinne (celinnne)
MERHABA ARKADAŞLAR.AYNI KONUDA BENDE DERTLİYİM.OKULUMUN İTALYADA BULUNAN "university of rome-la sapienza" adlı okulun işletme bölümüyle anlaşması var.ben iki yıllık dış ticaret bölümünde okuyorum.okulun bana söyledigi "derslerinin denk olacagı bir okul arastır,bul sonra bize gel biz irtibata geçelim".dedigim gibi zaten UNİVERSITY OF ROME ile anlaşması var.ben nasıl ispatlayabilirim derslerimin denk oldugunu?o okulda denk olan dersler alabilirmiyim o da ayrı bi soru....napıcam ben nasıl ve kimden yardım alabilirim..lütfen yardım....
Re: OKULUMUN ZATEN ANLAŞMASI VAR AMA BAŞKA Bİ BÖLÜMLE 2007-02-23 (14:17)
Tules Yalcin (in italiano)
"celinnne" demiş ki:
MERHABA ARKADAŞLAR.AYNI KONUDA BENDE DERTLİYİM.OKULUMUN İTALYADA BULUNAN "university of rome-la sapienza" adlı okulun işletme bölümüyle anlaşması var.ben iki yıllık dış ticaret bölümünde okuyorum.okulun bana söyledigi "derslerinin denk olacagı bir okul arastır,bul sonra bize gel biz irtibata geçelim".dedigim gibi zaten UNİVERSITY OF ROME ile anlaşması var.ben nasıl ispatlayabilirim derslerimin denk oldugunu?o okulda denk olan dersler alabilirmiyim o da ayrı bi soru....napıcam ben nasıl ve kimden yardım alabilirim..lütfen yardım....

slm
ben italya'ya ogrenci gonderen bir danismanlik firmasindayim. (www.pianeta-italia.com)
erasmus konusunda danismanlik sirketlerinin yapabilecegi bir sey yok. cunku ogrenciler bagli olduklari kurum araciligyla gidebilirler. bu da kendi okulun oluyor dogal olarak..ancak bildigim kadariyla un. 1.sinif ogrencileri erasmus kapsaminda gidemez. umarim 2.siniftasin:)
yine de sizlere yardimci olabilmek icin en azindan italya uzerinde bilgilenmeye calisiyorum.
erasmus kapsamindaki italyadaki un. listelerini edinmeye calisiyorum yeni bir seyler ogrendigimde herkese duyuracagim.
2007-02-23 (14:46)
Celinne (celinnne)
Celinne (celinnne)
gercekten kendi adıma cok sevinirim.ben birinci sınıftayım ama seneye ıcın düşünüyorum..italyanca bilme şartı aranmıyormus,cünkü zaten gittigin ülkede o ülkenin dil egitimini alıyorsunuz...ingilizce calısıyorum okulun yapacagı dil sınavı ıcın.erasmus anlaşması olan italyan üniversiteleri ve eger bilen varsa dış ticaret bölümünün derslerini karşılayan bi bölüm varsa ogrnmek ısterım...herkesin az da olsa bildigi benım ıcın altın degerinde..şimdiden teşekkürler.....
2007-02-23 (16:22)
Kerim Abdul Cabbar (PoTemKiN02)
in italiano arkadaşım, ben öğrencilerin başarılı olma durumlarında 2.sınıfta da erasmus programına katılabileceklerini biyerlerden okumuştum (yanlış bilgi de olabilir pekala)... Tabi bu durum 3. sınıfa geçecekler arasında boş yer kalma durumuna da bağlı olabilir veya başka bazı şartlara da...
Re: OKULUMUN ZATEN ANLAŞMASI VAR AMA BAŞKA Bİ BÖLÜMLE 2007-02-24 (10:08)
ben de ayni seyi soyledim zaten:)
un. 1.sinif ogrencileri erasmus kapsaminda gidemez.
2-3-4 sinif ogrencileri gidebilir

dil konusuna gelince, evet oradaki okul ogrencilere dil kursu veriyor.
yine de biraz da olsa bi seyler bilerek gitmek sizlerin islerini kolaylastiracaktir. sonucta ekmek-peynir alirken lazim olacak di mi?
2007-02-24 (15:48)
pardon in italiano arkadaşım o notu kaçırmışım, aynı şeyi söylemişiz.
2007-03-16 (22:01)
Mıknatıss (mıknatısssss)
Mıknatıss (mıknatısssss)
mrb arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.ben şuan erasmusla italyaya gitmek istiorum ama gerçekten de bölüm kordinatörümüz hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.benim üniversite bulmamı istiyor tabii bölümle uyumlu ve dersleri paralel olan.gerçeken çok çok zorlanıyorum aynı zamanda okul erasmusla anlaşması var ancak avrupa ülkelerinin hiçbiriyle anlaşması yok yani üniversiteyi ben bulcam oranın kordnatörüyle konuşcam en sonunda okullar anlaşcak e onlar napıyo peki???bize yüklenen yük çok ağır.we erasmusaı2.,3. ve 4.sınıflar başwuruyor
2007-03-17 (12:08)
daha acik yazarsaniz en azindan italyadaki konuyla ilgili okullari soyleyebilirim
kendi okulunuzu da yazarsaniz, bildiklerim varsa soylerim..
maalesef okullar yol gostermek yerine kostek oluyorlar
denkligi olan okulu bulan-kredileri arastirip okullar arasinda baglantiyi kuran biri zaten ogrenciligi birakip okulunun uluslararasi iliskiler bolumunde ise basalsin!
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12