bak arkadasim,ben seni tanimiyorum.Ayrica assagi köylüyüm.ben tabiykide istiyorum köylerin birlesmesini,öyle birsey oldugu takdirde daha iyi hizmet alabilecegiz,bilhakis köyümüzün gelismesinde bize yardim edicek olan,alt yapi,egitim ve saglik hizmetlerinin gelmesi anlamina geliyor.Lakin bana bunu istemedigimi yazmissin,bunu neye dayandirdigini bilmiyorum yazilarimi carpittigin ve kendi kafandan yorum yaptigin icin,ben sana geri kafali ve yobaz demiyorum sadece yalnis anlamissin diyorum.Arkadasim ben türkstudentte köyümüzün reklamini yapiyorum
ayrica köyümüzdeki bazi zeka olarak gelisimini tamamlayamamis kimseler,zeytin üreticisini magdur ediyorlar.nasil mi?ben bundan 14 yil önce dedemin bana vermis oldugu araziye zeytin diktim.araziyi önce tasviye ettim,1,5 metre boyunca olan taslari kepce ve traktör yardimiyla,araziden cikardim,yazin o sicakta iscilerim ve ben perisan olduk.Diktigim zeytinlerin sayisi 2000 den fazla!!düsündüm ki hem memleket kazansin,hem ben kazanayim,hemde millete is ve as saglamis olurum.Ama orasinin 12 dönümün mera arzisi oldugunu ögrendim.meger ki dedem tapusunu almamis,halbuki o zamanlar 15 dk isi varmis,dedemin unutkanligimi diyim,yoksa aldiris etmemesimi bilmiyorum..derken yukari köyün muhtari bizi mahkemeye verdi

mera arazisini gazpediyorlar diye.onca yapilan emegemi aci,onca dökülen paralarami aci,suan mahkeme dewam ediyor.ama kazanacagim.