* İyi ki doğmuşsun datronx [morg_bekçisi] :) (27 aralık) *
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 10
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

* İyi ki doğmuşsun datronx [morg_bekçisi] :) (27 aralık) * 2006-12-26 (21:38)
çiğdem84
çiğdem84
Düşünüyorum sabahtan beri ne yazsam neler anlatsam
Acaba dedim kassam bende yazar mıyım bi şiir onunkilerin yarısı kadar
Veya dedim anlatsam hikayemizi hepimizin
Ama zaten biz biliyoruz
Ki zaten hiçbiryere de gitmiyoruz
Yani bitirlimmemiş sonu olmayan bi hikaye anlatmış olurdum
ayrıca bitirmek isteyenin beynini patlatırım Çok mutlu

seni neden seviyoruz diye soruyorum 3 gündür
ama anladım ki hepimizin sevgisi gerçek ve bu nedenle bi sebebe bağlayamıyoruz
birini sevdiğinde acaba diye düşünürsün
acaba o da beni seviyor mu acaba benim kadar seviyor mu falan filan
ama biz hepimiz (hepimiz adına yazabilirim bunu onlara sormanda hem de bitek sertay uyuzluk çıkarabilir o da önemli deil Çok mutlu )
hepimiz biliyoruz ki sen de bizi seviyorsun bizim kadar enaz

eski anıları olayları da anlatmicam ve o uzun meşhur sıfatlarını da
biçok yerde yazdık onları zaten
bugün burada daha farklı bir şeyler yapmak istiyorum ben
sevgimizi ve dostluğumuzu anlatmak istiyorum
dile getirmesek de hep yanımızda olan şeyler bunlar çünkü
her birimiz ayrı şehirlerde hatta farklı ülkelerde olmamıza rağmen
bu zahiri elektronik ortama rağmen
gerçek bi sevgimiz dostluğumuz var

çünkü bizler de gerçeğiz
ve ben şunu öğrendim ki nerede olursa olsun insan
eğer kendi olursa
mutlaka kendi gibi olanlarla buluşur
ve bu kalıcı olur

arkadaşlık ortak paydalar üstünde yükseliyor
ne mutlu bana ki seninle bi çok ortak paydaya sahibiz

sonuca geliiim bi de Çok mutlu

iyi ki doğmuşsun adem
iyi ki varsın
2006-12-26 (21:54)
Vito Corleone Sicilya (vito corleone)
Vito Corleone Sicilya (vito corleone)
bence artık seninde yaş saklama dönemlerin geldi adem abii Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
doğum günün kutlu olsun
30 a ne kaldıı Çok mutlu Çok mutlu

nice yıllara Çok mutlu
2006-12-26 (21:59)
Angenehm (AnGeNehM)
Angenehm (AnGeNehM)
MutLu yıLLar ALLAH nice mutLu sağLıkLı huzurLu ve uzun öMür versin
2006-12-26 (22:00)
Sertay (sertay!!)
Sertay (sertay!!)
iyi düşünülmüş güzel bi yazı hazırlamışsın öncelikle eline sağlık...
ama bana böyle bi soru sorulmadı...biliyorum beni herkesten saymadığın için bane verdiğin değer için saol canım dostum çiçi Soğukkanlı

gelelim günün anlam ve önemine...
karizmatik bey efendi...doğru söylemek gerekirse tam tamına 1 yıl 6gün oldu üye olalı...o kadar zaman önce bi başlığa msj yazdım...o zamanlar aslında acayip derecede uyuz olduğum bi insan Soğukkanlı (henüz değişmedi aslında) neyse ya cıvıtmıcam...
zaman içinde sohbet ettik türlü çekişmelerimiz oldu,birbirimize takılmalarımız,uyuzluklarımız...mantıklı sohbetlerimiz de olmadı değil ama o kadar cıvık bi insan ki 3. dakikadan sonra mecburen geyik oluyo Soğukkanlı Gülüyor
fesatlıklarımızı unuttum sanma...özel sohbetlerimiz haha...

mutlu,sağlıklı,huzurlu,pratisyen hekimsiz,kansız,bol kazançlı yıllar senin olsun...iyiki doğmuşsun ve eminim şuan yanında senin için çok çok değerli insanlarla bugününü kutlayacaksın...bolu da çok kar varmış adem olmasa gelcektim Şaka yapıyor Soğukkanlı artık bi dahaki seneye kısmetse yada 30 olduğunda Soğukkanlı Gülüyor iyiki gözlerini açmışsın...nice nice yaşlara...(bu arada yaşlılık genlerini mi aldırdın sen ? bana da bi ipucu lütfen) Soğukkanlı
2006-12-26 (22:14)
Betüşş!!
(Betüşş!!)
Amanın aman kim gelmişşş adem abim dünyaya gelmişşşş Çok mutlu Çok mutlu
İyi ki de gelmişşş oy oy oyyy muuuaaahhhhhh

Ay canım benim başlarda ben sana çok uyuz olurdum daha yeni üye olmuşum bizleri kovalardın gıcık ederdin kolay zamanlar değildi onlar Gülümsüyor
zaman zaman gerçekten amaaan ne uğraşıyorsun sinirini bozuyorsun girme olsun bitsin diyordum kendimce o derece başarılı oluyordun yani gıcık etme çalışmalarında Çok mutlu
ama paylaşımlarına en başından beri bir hayranlık duyuyordum gerçekten hatta uzun süre bir dosya halinde bilgisayarımda bulunuyorlardı Gözlerini yuvarlıyor
sonra bir gün msnde karşıma çıktın detaylara girmeyeceğim ama çok farklıydın Gülüyor Gülüyor
herneyse zamanla sohbetimiz arttı ve ben senin foruma yansıyanın dışında çok farklı yönlerini de görmeye başladım ... geyik yapan adem sinirli adem fanatikimsi adem espirili adem hafif uyuz adem kırılgan adem içine kapanık adem dışa dönük adem anlatan adem dinleyen adem ...
sen cidden çok yönlü ve tanınmaya değersin adem abim ...
seninle gerçek bir abi kazandığıma inandım hep ve bunu bana sık sık hissettirebildin ...
internette edindiğim izlenim birebir görüştüğümüzde daha da bir şekillendi oturdu tüm düşüncelerimin onayını aldım Gülümsüyor
gerçekten yanılmamışsın betüş diye düşündüm...
Şükürler olsun ki Allah bir yerde yollarımızı bu şekilde kesiştirmiş büyük bir kazançsın adem abim...
tüm güzelliklere layık cici abim Çok mutlu Allah herşeyi gönlünce versin ...
iyi ki doğdun iyi ki varsın ...
2006-12-26 (22:21)
Sa Sd (laviii)
Sa Sd (laviii)
Adem abiimm
çiğdemin anlattığı gibi güzel bi dostluğumuzun yanı sıra abi-kardeş ilişkimiz var senle..bende onu yaziim o zaman.
forumun çeşitli başlıklarına yazmışımdır öz abimden bile farkın kalmadı diye...bu cümlede de ne abartmışım lan dedim önceleri..samimiyetimden şüphe ettim.sonra düşündüm ki senle çok fazla şey paylaşıyoruz; abimle paylaştığımdan daha çok..ben bazı konuları abime anlatmaya çekinirim.klasik "abi" ünvanı yerleşince bi çekingenlik olur ya hani...senin içinde durumun böyle olduğunun farkına vardım.
abimle tartışıp kavga ettiğimiz zamanlar olur ama kırgınlık söz konusu olmaz.sonuçta abidir kanındır canındır dimi.senle hiç tartışmadık tabi ama sen bi gün bana kızsan da haksızlık etsen de ne biliim bağırsan da sana kırılıp senden kopmayacağımdan emin olduğumu gördüm.canımsın sen benim...abartmamışım yani..öle işte ya ne biliim...elektrik aldım ben senden Şaka yapıyor Çok mutlu Çok mutlu
sana yakışan cümleleri bulamıyorum (külliyen yalan ben cümle kuramıorum.yok o yetenek bende Çok mutlu )...aslında bu yüzden sinir oluyorum kendime çünkü içimde senle ilgili çok fazla şey varken bunları dile getirememek koyuyo şu an bana.
ayrıca vito sen kapa çeneni adem abi 30a yaklaşmış olabilir ama gayet genç gösteriyo Çok mutlu

Doğum günün kutlu olsun abim
İyiki doğdun, iyiki varsın
seni çok seviyorum Gülümsüyor

yalnız ben şu kısacık şeyi yazana kadar sertay abi yazmış betüş yazmış ohoo ne yavaş kalmışım ölee Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
2006-12-26 (22:23)
Sa Sd (laviii)
Sa Sd (laviii)
hiiii unutmuşum

bi de

muuuuuuaaaahhhhhh Çok mutlu Soğukkanlı
2006-12-26 (22:45)
Eran Ay (eran)
Eran Ay (eran)
nice senelere yine hepberaber inşallah ademcim.. seni seviyoruz..hep sevcez..

iyiki dogdun..
2006-12-26 (23:50)
Ak Sa (aBuKSuBuK)
Ak Sa (aBuKSuBuK)
Nice mutLu yıLLara dat abi Gülümsüyor
2006-12-27 (08:33)
Sheyla Sezer (Sheyla)
Sheyla Sezer (Sheyla)
hayatda guzel bildiyin hersey senin olsun Gülümsüyor
Sayfa / 10
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa