Bence en iyisi londraya gidip bir dil kurssuna yazilip pratik yapmali .
uzun zamandir bu niyetteyim bakacam en kisa zamanda gerceklestirmek icin bundan daha iyi bir yol olabilecegini sanmiyorum.[/b]
ıngıltere de hayat pahalı ya. dıl okuluda iyi bi temel werır ama taamamı degılkı
fıyatları falan ii degerlendır. kıbrısa da bak bı. nede olsa yakın ve ınglzce hala yaygın. aklına takılan bişi olursa burdayım..
ben arastirdim malta dan daha iyi hem ailenin yaninda kaliyorsun tabi pahali ben zaten avusturyadayim yani vize sorunum yok ucakla bir saat falan hem dil ögrenmek icin en ideal yer londra hem kibrislilar ne anlar ingilizceden yok almayim yinede tavsiyen icin tesekür ederim

arkadasım. londrada aıle yanında kalmak ta kolay bişey değil. tabıkı bende ısterım ıngılterede pratıımı ilerleteyım ama sartları bı dusun. ıngltere en iisi tabı.. cinsiyetın ne bilmiorum ama ıstesemde ben bi bayan olarak londra ya gıtmekten bıraz cekınıyorum..
"dvnlght" demiş ki:
hangı romanmış o . soylede bulalım.okuyalım. evt ayrıca o test cok kolaydı.gercegı yansıtmıyo. soledıklerınde haklısın

davincinin şifresinden başlayabilirsin veya diğer romanları bir sürü romanı var yaw..Dilide gayet anlaşılır.Ben danbrownu örnek olarak verdim yani Dan brown olacak diye bir şart yok yani roman okuyabilecek seviyede olması lazım inglizcenin ben inglizce biliyom demek için.
"dvnlght" demiş ki:

arkadasım. londrada aıle yanında kalmak ta kolay bişey değil. tabıkı bende ısterım ıngılterede pratıımı ilerleteyım ama sartları bı dusun. ıngltere en iisi tabı.. cinsiyetın ne bilmiorum ama ıstesemde ben bi bayan olarak londra ya gıtmekten bıraz cekınıyorum..
cekinecek hic bir sey yok daha önce arkadaslarim gitti zaten sirket araciligiyla gidiyorsun hava alanindan tutun tüm problemlerinizde yardimci oluyorlar birde iki arkadas gidecegiz bende yalniz basima gidecek cesaret te degilim .
inglz edebiyatında okuyorum ve bi sürüde roman okudum ayrıca... lordragonmusun nesın