Simdi oncelikle soyle diyeyim, buraya gelecekseniz arkadasın geldigi
-------- aracılıgıyla(anlayın-anlamadıysanız özel msjdan acıklarım) gelmeyeceksiniz.Bu sirket bu arkadasları soyup sogana ceviriyor.
Simdi ben tehniceskinin ogrencisiyim..ortamdan okuldan cevreden varnadan cok memnunum...ögrenim dilim bulgarca..
söyle söyleyeyim, ben hazırlık icin okula 2000, diger yıllar icin 2500 euro veriyorum..Cift vatandaslar bunun yarısını veriyor..Okulun ücreti budur..
Arkadasın geldigi kurum ekstradan para alıyor..onlardan 3500euro alınıyor..
Arkadasın dedigi 700-800 ytl para ile, ben burda 2 ay cok rahat geciniyorum.
biz 3 kisilik odayı 2 kisi kapattık, aylık elektrik su barınma internet toplam kisi bası 157 leva oduyoruz.Yurttaki odam cok güzel, gayet iyi..Sansıma, günes gören taraftan geldi, bütün gün günes alıyor ve ayriyetten deniz manzaralı

yeme icmeyi evde yaparsanız, pek dısarda yemezseniz,300-400 leva cok rahat yetiyor.diskoya bara pek takılmayan biri olarak, harcadıgım budur.
okul da gayet güzel bence, ne bekliyordunuz ki? saray mı?
buraya okumaya geliyorsanız, okursunuz..ama emelleriniz farklı ise, okuyamazsınız!!Derslere devamlılık tabiki sarttır, ve söyle diyeyim, hocadan izin alırsanız, hocayla iyi anlasırsanız sizi yok da yazmıyor..konuyu acan arkadastan ve o sekilde olanlardan saatine 18 leva istiyorlar, fakat bizden 6 leva..
Buraya okumaya gelecekseniz gelin, ben okulumdan varnadan ortamdan cok memnunum..AMA ARKADASIN GELDİGİ sekilde gelmeyin.