AZERBAYCANDAN NE UMDUNUZ NE BULDUNUZ ????
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 34
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-01-31 (01:34)
Ganime Aydoğan (süheyla)
Ganime Aydoğan (süheyla)
"bakulu1010" demiş ki:
Bence en iyisi BAkuye gelmeden once iyi bir arastirsinlar.bakudeki universitlerde turk genclerin zannetdigi gibi ogrenci hayati zaten yok kampus denen seyde yok zaten.:Dsadece adi ustunde unviversite Azerbaycanin daha Turkiye gibi olmasi icin 40 yil falan lazim ama boyle giderse daha cok zaman ister.E ii bir yer olsa ben kendim ordan kaçmazdim Gülüyor Azerbaycan olarak bi sehir baku var gerisi koy gibi bi yerler.baku iyi guzel hos ama kultur anlayisi farkli,ne kadar musluman devlet olsakta cok eksikliklerimiz var ne yazikki.eger bakuye zaten geldiyseniz hazirlikta okudugunuz zaman zaten karar vermeniz lazim gitmekmi kalmakmi?bence bakude olsaniz bile eger memnun degilseniz Turkiyede sivana girin ve kazanmaya calisin yatay gecis olsa bile.ne deyim Allah her kesin evladina yardimci olsun.
sen azerimisin?
2007-01-31 (04:07)
datronx[morg_bekcisi]
(datronx[morg_bekcisi])
"-ARGUN-" demiş ki:
bu yazının üstüne kesin kitlenmeli bu başlık

,
bırak ona biz karar verelim...kilitlenecek herhangi bi mesaj görmedim bu başlıkta..
2007-01-31 (07:54)
Sheyla Sezer (Sheyla)
Sheyla Sezer (Sheyla)
bakulu 1010 solediklerinde hakli, buraya gelirken Istanbul gibi guzel gelismis bi sehir felan beklemeyin, baku yeni yeni eksiklerini duzeltmeye basliyor bu da bayagi zaman ala bilir, unilerdeki serait de ole sizdeki gibi degil. hazirlik okurken begenmediniz kalamiyacaginizi dusunyosaniz ozaman artik geri donun, uni hayatina basladiktan sora donmeniz belki zor oluyor, bosuna yillarinizi veripte pisman olmaktansa ilk baslarda alin bu karari. bence en matiklisi da bu...burda kalip hayatlarindan memnun olanlar da var ama cok az sayda rastlanir.
2007-01-31 (09:58)
Memo Şaho (mehmet462)
Memo Şaho (mehmet462)
yazıların hepsini okudum. isteyince oluyomuş demek hakaretsiz tehditsiz. valla helal olsun arkdaşlar Çok mutlu

merak ettiğim bi şey var. orada futbol nası. bizdeki gibi gs fb rekabeti yapan takımlar varmı Gözlerini yuvarlıyor
2007-01-31 (14:56)
Duygu Karaarslan (herzeleid)
Duygu Karaarslan (herzeleid)
evet sacma sapan seyler yasanıyor bakude ama zararı en aza ındırmekte ınsanın elinde bence.arkadas sorununmu var kes ılıskını okul sorununmu var bırazdaha calıs yada gereeken neyse onu yap,ev sorunun varsa dıkkatlı ol olamıyorsan zaten kalıplasmıs bı sorun deveyı gut..cokta bartmamak gerek ınsanın kendıne ve pskolojısını zarar vermekten baska bıseye yaramıo.bosvermek en ıyısı...bakude yapacagın tek sey saglıgını huzurunu ve okulunu dusunmek...baku acaıp bı yer aslında en az 100 yıl gerek buranın bızım ıstedıgımız tarzda olması ıcın konusmak paylasmak baska bır sey ama dert etmek baska bıse...
2007-01-31 (17:00)
Ozan Argun (-ARGUN-)
Ozan Argun (-ARGUN-)
"datronx[morg_bekcisi demiş ki:
"]
"-ARGUN-" demiş ki:

,
bırak ona biz karar verelim...kilitlenecek herhangi bi mesaj görmedim bu başlıkta..

forumlar baştan aşağıya kilitli bi bu kitlenmemiş
ahenk olsun diye bunuda kitle
bu işi baya ilerlettin sen
2007-01-31 (20:10)
datronx[morg_bekcisi]
(datronx[morg_bekcisi])
"-ARGUN-" demiş ki:
"datronx[morg_bekcisi demiş ki:
"]
"-ARGUN-" demiş ki:

,

forumlar baştan aşağıya kilitli bi bu kitlenmemiş
ahenk olsun diye bunuda kitle
bu işi baya ilerlettin sen

hangi başlığı ne şekilde kilitleyeceğim kimseyi ilgilendirmez...forum kurallarına uygun olmayan her türlü mesaj silinir uygunsuz mesajlar içeren başlıklar kilitlenir..madem üye oldun bu foruma otur önce forum kurallarını oku...
re 2007-01-31 (20:39)
Ekrem İlimen (malatyali EKREM)
Ekrem İlimen (malatyali EKREM)
ÇOK DEĞERLİ BAKÜZEDE KARDEŞLERİM
bende baküyü beğenmeyen fazla yok zannediyordum maalesef baküde problem çok ve bu azeriler herşeyin bizden kaynaklandığını düşünüyor olması beni delirtiyor. ne diyeyim ALLAH yardımcımız olsun elbette kaderin hissesi vardır buraya gelmemzin güzel şeylere bakıp güzel görmemizlazım
herkese geçiş yapabilmesi dileğiyle eyvallah
2007-02-01 (21:18)
Özgür Şahin (xtremend33)
Özgür Şahin (xtremend33)
YA BEYLER VARYA BU SU BASTI OLAYI BIZIM HAYATIMIZIN EGLENCESI OLMUS GALIBA BIZDE ALTKATTAKIYLE TAM BIR KOMSU OLDUK KADIN HERGUN MU GELIR KARDESIM KARININ YUZUNU GORMEKTEN BIKTIM EWE GELMEDIGIMIZ GUNLER OLUYOR BUTUN MUSLUKLAR KAPALI GENE GELIYOR ACIK BIRAKIYORSUNUZ DIYE KATIL OLMAMAK ELDE DEGIL BIDE AZERILERIN AGZINDA VARDIRYA HEP SIZ TURKIYEDE BOYLEMI YAPIYORSU-NUZ DIYE SORUYORLAR COQ HOSUMA GIDIYOR YANI ANLATSAK EWEET BIZ TR DE ALT KATA SU AKITIRIZ HEP BU BIZIM GELENEGIMIZ DESEK ANLATSAK INANDIRSAK YEMIN EDIYORUM 2 HAFTA ICINDE MODA OLUR BUTUN EWLER TEKER TEKER YIKILMAYA BASLAR Gülüyor Gülüyor
[/b]NE BULDUNUZ KONUSUNA GELINCE BAKUDE BENCE YANI GORDUGUM BUTUN TURKLER EW HAYATINDADIR GECE BARA GIDEN VARSA GIDER VEYA OGLEN KAHVEDE BATAK OKEY ATAN VARSA ATAR ILK GELDIGIMIZ YIL HAZIRLIKTAYKEN ZIBIDI GIBI GEZIYORDUK AMA ZAMANLA ODA BITIYOR ORDAKI TURKLERDE YANI UMDUGUNU BULMAN ICIN EW HAYATIN I COQ SEWIYOR OLMAN LAZIM NE BILIM BIZIM YAPIYORUZ BU UYUMU TAM ANLAMIYLA SAGLIYORUZ NASILMI BOL BOL UYUYACAKSIN KARDESIM ARKADASLAR YEMIN OLSUN GUNDE 15 SAATIN ALTINA DUSMEYEN COQ TANDIIGIM VAR HA BEN RUSCA, BILGISAYAR KURSU FILAN DERKEN BIRAZ DAHA AZ UYYORUM 13 14 ARASI Gülüyor
SADECE YAMUR YAGDIGINDA KI SELDEN BAHSETMISSINIZ KAR YAGISINDAN BAHSETMEMISSINIZ ARKADASLARA ANLATAYIM BEN 28 MAY DENEN BIR METRO SITASYONUNDAN METROYLA GIDIYORUM OKULA ORDAN GUNDE BINLERCE INSAN GECIIYYOR VE ARKDASLAR KAR EZILE EZILE O ALANDA TAM BIR BUZ PISTI OLUSTURDU BEN AYAGIMDAKI KOCA BOTLARLA 10 DAKKADA YURUYORUM AMA AZERI INSANLARINIDA ALKISLIYORUM COQ CIDDIYIM O KUNDURALARLA ORDA YURUYE BILIYORLAR YA İŞTE BUNA GENLERDEN GELEN BIR YETENEK DENIYOR GALIBA Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
2007-02-02 (00:31)
Sinanbaku (sinan_baku)
Sinanbaku (sinan_baku)
katılıyorum sana Gülüyor Gülüyor Gülüyor
Sayfa / 34
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa