AZERBAYCANDAN NE UMDUNUZ NE BULDUNUZ ????
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 34
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 3031323334

2008-06-23 (19:42)
Öztürk Bozkurt (AzeriEVLADI)
Öztürk Bozkurt (AzeriEVLADI)
ayy zavalliii sen şimdii kendi aklıinlaa bisey mi dedinnn Mr. Green rahat ol çok güldüm sanaaa Mr. Green acıyorum sizee yaaaa ..gercii Allah yaratmiss bölee fazlaa gülmemem lazım yoksaaa carpilirim amaa kendimi tutamiyorum Mr. Green
2008-07-05 (14:11)
Ercan Mavigoz (cawsini)
Ercan Mavigoz (cawsini)
Gülümsüyor fazla gulme kıızım fazla gulenın sonu pekhayırlı degıl ıster alınırsın ıster alınmassın bu bole sızın sosyal yasantınız farklı yıne de alıstım tum sartlara ragmen bayyyy canım azerı kızııııııııııııı

bunları kabullen kım begenmıs kı bı zbegenelım
2008-07-08 (16:23)
Ersin Genç (ERSİNGENÇ)
Ersin Genç (ERSİNGENÇ)
mimarersingenc.tr.gg ------- istediğiniz şeyleri bulabilirsiniz -------- mimarlık,tasarım,doku ve baküyü tanıtım adına kurulan site ....yardımcı olması ümidiyle....
2008-07-29 (03:18)
Uff Uff (siksok)
Uff Uff (siksok)
AzeriEVLADI demiş ki:
ayy zavalliii sen şimdii kendi aklıinlaa bisey mi dedinnn Mr. Green rahat ol çok güldüm sanaaa Mr. Green acıyorum sizee yaaaa ..gercii Allah yaratmiss bölee fazlaa gülmemem lazım yoksaaa carpilirim amaa kendimi tutamiyorum Mr. Green
Azeri EVLADI kızım sen önce kandi kiçina bak ona gul adam elinden geldigi kadarıyla yardımcı olmaya calısmıs sende yardımcı olacagına hala sacmalık pesındesın ulan hepınız aynısınız azerı degılmısınız pehhhhh
2008-07-29 (13:06)
Erman Kavdır (erman48)
Erman Kavdır (erman48)
arkadaşlar son tercihinizse gelin bakuye.türkiyede okuma şansınız hiç yoksa gelin.eğitimin olup olmadığı belli değil.dersler azerice veya rusca olduğundan türk öğrencileri çok zorluk çekiyor.kültür farkı vatan hasreti dayanılması en zor şey.ulaşım ucuz içki sigara ucuz.ev kiraları pahalı.ama yaşanılacak bi yer rahat bi yer.son çarenizse gelin.tabi yazılacak belli başlı üniler var.baku devlet, türk dünyası gibi.gelinecek bölümler de az zaten.ekonomi gibi bölümler tercih edilecekse rus sektöründe okumanız şartdır.matematik tıp uluslarası ilişkiler okunabilir bölümler.
herkese 2008-07-29 (15:39)
Rıza Koç (samsunlu rıza)
Rıza Koç (samsunlu rıza)
arkadaşlar bu konunun normal başlığı ne umdunuz ne buldunuz bana kalırsa bu yıl ve daha sonra gidecekler hayal kırıklığına uğramayacaklar nedeni ise millet sitelere bakarak bir kere nasıl 1yere geleceğinin farkında ve çok şey umduklarını sanmıyorum eskiler belki güzel 1 yer ve en azından güzel 1 eğitim ummuş olabilirler ama yeniler tam tersini umuyor haberiniz olsun dedim(YeNiLeRdEn BiRi)
saygılarımla :D 2008-07-30 (23:45)
Mert Yılmaz (mordorian)
Mert Yılmaz (mordorian)
abi en sonunda buldum bi hemşerimi samsunlu rıza kardeşim bende samsunluyum istanulda yaşıorum millet 34 sayfa yazmışta yazmış ben azerbaycanda bilgisayar mühendisliği ya da matematikl okumak istiorum burda ösym ye vereceğim tercihlerim arasında bunlara da yer verdim ama yorumları okuyunca tırstım diebilirm ne bü rüşvetler su baskınları kaba va saygısız insanlar.ordakilerin öğrenci türkleri sevmediği doğru sence doğru bi karar olur mu orda okumak kariyer için iyi bi ilk adım mı sence birde mimarlık hakkına bilgi sahibimisin.cevap verirsen çok müteşekkir olurum çünkü bu forumda millet zırvalama moduna girmiş gibi gözüküo sözüm meclisten dıları tabi Çok mutlu
2008-08-28 (11:26)
Uff Uff (siksok)
Uff Uff (siksok)
gelin gelin hepiniz gelin azerbaycan kollarını acmıs sizleri yuruyen ayaklı dolarları bekliyor zaten Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
2008-08-30 (12:37)
Fdgd Fdgfd (baQhu)
Fdgd Fdgfd (baQhu)
-> -> -> aklımdakiler aşşağıda Fikir Fikir Fikir
2008-08-30 (12:39)
Fdgd Fdgfd (baQhu)
Fdgd Fdgfd (baQhu)
-> bişey ummuryordum çnkü anlatılanları kafama sindirerek gittim,ve ummadıklarımla avundum.yani açıkçası pek hayal kırıklığı yaşamadım ancak ilk damla yurdunun etrafını görünce ağlayacak derecede feci oldum.hava alanından gece bi yeri görmeden direk damlaya gidenler sanmasınlar ki bakunun heryeri aynı.damla yurdu etrafı hariç bakü güzel ama içinde yaşayanlar pek insan olmayınca güzelliği de kalmıyor.üniversitelerde hayat yok,geçim imkanı tr ile hemen hemen aynı,evler dayalı döşeli oldugundan pahalı biraz.heryere ulaşım kolay ve ucuz ancak ulaşımdaki kullanılan araçlar çok çok çok kötü.sağlık ve tehlike güwenliği yok.size birileri kolayca bişey yapabilir ve kimsede bişey demez.dersler kolay ancak devamsızlık olayı çooooooook önemli.devamsızlık yapmadıgınız sürece sınıfta kalma ihtimaliniz çok düşük.rüşvet olayı var yani.bas parayı,geç dersten =))
yada adam akıllı dersine çalış ki kimse senden rüşvet isteyemesin.evlerde söylenildiği gibi su sıkıntı oluyor ancak evlerin su deoları var ve şebeke suyu belirli saatlerde geliyor.o saatlerde deponuzu doldurduktan sonra da sıkıntı pek olmaz ama gelgelelim deposuz ev sakın tutmayın.her evde yeterli eşya yok,yeterli eşyası olan evlerde 600 dolar civarında.tr deki gibi üniversite öğrencisi muamelesi asla beklemeyin.orda adamı boktan alıp boka sokarlar.
-> -> ''oooo gagaş xoşgelmişsen,türk dostlarımız'' diye lafa giren esnaftan arkana bakmadan kaç.1se 3e satar,3se 5e =))
-> -> -> bunlar kötü şeyler hemde çok kötü,önemli olan bunları kendi içinizde eğlenceli bi hale getirerek 4-5 yıl baküde kalabilmektir.bunu yapabilen insan ne güzel insandır bence.çnkü kendi ayakların üzerinde durmayı,farklı girişimleri,insan ilişkilerini ve yeni bikültürü öğrenmek adına ciddi bir adımdır... orada okuyan ve gelecek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...
Göz kırpıyor saygılar... !
Sayfa / 34
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 3031323334