arslan66 demiş ki:
ben bakü ye gelmke isityorum okul amacl ıfaln degıl iş amaclı ben azeri bi arkadasım varo tr geldı beno nu misafir ettim oda beın cagırdı ben gitmeyi düşünyorum siz ce gezmek icin 1 haftalgına gıtmeye deger mi türk yada azeri hic fark etmez sorum yanıtsız bırakmayın yeter arkadasımda bakü devlet ünv te sinde muhasebeci .........
degmez be 1 haftaligina ben bile azeri oldugum halde bakuye gelcem ama paraya yazik be orda harcancak.paran olsa bile dogru durust yer yok .bakude annemler olmasa zaten gitmezdim:D
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
sen azeri oldugundan emin misin de? nedense icimden bir ses senin ermeni oldugunu soyluyor. halkimin yuzkarasi!!!bi de koydugu nicki taniyin bakuluymus.
SENİN ÜLKENE GELİNMEYE CEK KADAR KÖTÜM YANI BIR HAFTA AMA AZERİ KZI BANA DİYOKİ GEL BRUDA EVLENELIM DİYO BAKÜDE YASARIZ DİYO BEN OZAMAN SÖYLE Bİ DÜŞÜNCE İCERSİNE GİRERİM KENDİ CAPIMDA BU KIZ TR GELMEK İCİNİM BENİM LE EVLENIYO ?????
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Eger onu taniyorsan sorunun cevabini sen daha iyi biliyorsundur. eger tanimiyorsan, neden geliyorsun ki?
fatihyksl
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Merhaba, değerli arkadaşlarım. Burdaki yazılanları en baştan sonuna kadar okudum. Bakü'yü, azerileri ve Azerbaycanı çok kötülemişsiniz. Ben Baküde tıp doktorluğu okudum. 10 yıl burda yaşadım, burda aşkımı buldum, evlendim. Bir çok iyi insan tanıdım, 5 yabancı dil öğrendim. Azeriler hiç de sizin söylediğiniz gibi kötü ve vahşi değil. Türklere çok saygı gösteriyorlar, hatta kendi vatandaşlarından bile çok. Ayrıca, burdaki insanların çoğu oldukça bilgili ve görgülüler. Ben kendim türküm ve Türkiye'nin de negatif yönlerini çok iyi biliyorum, burda yazmış kişilerin belki de hepsinden yaşlıyım. Bizim de büyük şehirlerimizin hali pek iyi sayılmaz. Susuzluk diyorsunuz-Ankara'nın durumunu gördünüz, yağmurda evleri su basıyor diyorsunuz-Samsun'da olanlar malum. Demek ki, zorluklar her yerde ola biliyor, katlanmak kahramanlık ister. Karşılaştığınız zorlukların üstesinden geldikçe daha güçlü olursunuz. Burda azeri kardeşlerimiz hakkında marjinal yazılar artık hakarete dönüşmüş durumdadır. Bir azeri sitesinde Türkiyenin negatif yönlerinin böyle açık şekilde abartıldığı bir yazıyı okuduğunuzu düşünün. Hiçmi müteessir olmazsınız? Hiçmi dokunmaz size? Bu yüzden burdaki azeri arkadaşlarımızın tepkisini anlaya biliyorum.
Bakın arkadaşlar, bizim azerilerle dinimiz bir, soyumuz bir, hatta aynı milletiz, tarihin sinsi oyunlarıyla uzaklaştırılmış, iki ayrı devlet olmuşuz. Şimdi bana konuyu siyasete, tarihe taşıdı diyeceksiniz ama, arkadaşlar lütfen azeri kardeşlerimiz ve Azerbaycan hakkında böyle hakaret dolu satırlar yazmayı bırakalım, sizden rica ediyorum.
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-09-20 02:07:56
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
olgun dusunce olgun insanlarda olur. Tesekkurler.
AzeriEVLADI
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
parla 1 ben kufr ederim etmem kendim bilirim Azerbaycan binlerce kufur geldi bunlarin yanidna benim küfürm bi hic sayilir 2 cisi sinan baku senin sinirin en den bunu biliryoum ben konusma oyle gevrek gevrek gulusune biyere varamazsin Atataturk geldi de siz osmannliilara turk adini kazandirdi yoksa her ke sbizi Turk diye taniyordu.bana kufr edenin tum küfrünü kendine yaksitiriyorum bu kadar zavallisiniz bakulu heyy kiz sakin sen de azerbaycanin dışarda kalmısrlrindan ve buyuzden baska yere kendini sırıyanlardan olmayasin sus be kizim senin bi gibi ...sur......lerle muhattab bu konunun tadi kacmis AZERBAYCANİ SEVMEYEN GEBERSİN İNSALLAH
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
bak dunya tatlisi kiz seni anliyorum. ama sabirli olman gerek. dusuncelerini destekliyorum ama sinirle haraket edersen hata yapma olasiligin yukselir ve kendini zor durumda birakirsin. sirf bu yuzden sakin olmani tavsiye ediyorum sana. yoksa sena nekadar deger verdigimi zaten biliyorsun. buyuk kalpli ve guclu bir kizsin. Azerbaycanin senin gibilerine ihtiyaci var. bakuluye gelince onu bosver. o kesin burda yaptigi o herkese belli isten iyi para kazanamayip ulke disina (genelde Dubaiye falan) giden o....ulardan biridir. sen onu bosver gitsin. ve tabii ki de istedigini konusmakta ozgursun.benimkisi sadece tavsiye.dinleyip dinlememk sana kalmis.opuyorum.
AzeriEVLADI
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
tmm canim bir an sinirliii anima denk gedlii bu meteliksizlerin yazilarini okuyuncaaa tmm canim sabirli davranmam laizm
parlam bend e snei seviyorumm
bakulu de evet oyle kizlardan iste neyseee umarim bu baku konusunun sionundaa her kes anlasir ve saygili bi sonuça varırırz en azindan biz gardas degilmiyiz
AzeriEVLADI demiş ki:
parla 1 ben kufr ederim etmem kendim bilirim Azerbaycan binlerce kufur geldi bunlarin yanidna benim küfürm bi hic sayilir 2 cisi sinan baku senin sinirin en den bunu biliryoum ben konusma oyle gevrek gevrek gulusune biyere varamazsin Atataturk geldi de siz osmannliilara turk adini kazandirdi yoksa her ke sbizi Turk diye taniyordu.bana kufr edenin tum küfrünü kendine yaksitiriyorum bu kadar zavallisiniz bakulu heyy kiz sakin sen de azerbaycanin dışarda kalmısrlrindan ve buyuzden baska yere kendini sırıyanlardan olmayasin sus be kizim senin bi gibi ...sur......lerle muhattab bu konunun tadi kacmis AZERBAYCANİ SEVMEYEN GEBERSİN İNSALLAH
AZERIEVLADI GENE COK BOS KONUSMUSSUN TARIHI IYI OGREN OYLE GEL SEN TURKSUNDE BIZ NEYIZ SINRLENDIRME BENI BOS KONUSMALARINLA