Mesaj Panosu

AZERBAYCANDAN NE UMDUNUZ NE BULDUNUZ ????
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /34Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2930313233 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-10-19 (21:03)
Oderli Zaur
Bay
Oderli Zaur
Azerbaycan, Bakü
mrttml demiş ki:
Beyler ve Bayanlar çok gereksiz konuşuyosunuz kimse kimseyi sevmek zorunda değil he ben burayı veya burakileri seviyomuyum hayır ama kimseye de karışmıyorum kendi halimde bitiricem inşşallah 4.yılım burda son senem yanii bi an öncee bitmesini bekliyorum ben buraya gelirkenn hiç bişi ummmadım cunku ben İstanbulda yashıorum burdan umabilirim kie yani Gülümsüyor bence siz de çok kasmayınn okula gidin gelin diplopmanızı alın =) arkası Türkiye benim tek heycanladıran şeyy bu oldu bu zamana kadar Gülümsüyor He ayrıca Baküde iyi insan yok mu var tabi olmaz olurmu ama bulmasıı çok zor yada bana denk gelmiyooo Çok mutlu Gülüyor Gülüyor

Alıntı:
İstanbulda yashıorum burdan umabilirim kie yani Gülümsüyor

Almanyaya gidipde umduğun bulamayanlar var Almanya bu durumda kötümü oluyor?

Alıntı:
ben İstanbulda yashıorum

Bu kurtlar sofrası olan İstanbul'mudur? Gülüyor Çok mutlu Gülümsüyor Göz kırpıyor

Sorması ayıp sen Bakü'de ne okuyorsun?
2007-11-14 (17:37)
siksok
Bay
siksok
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü kurtlar sofrasida obasida ADANADIR Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü
2007-11-18 (17:04)
lewenty
Bay
lewenty
Azerbaycan, Bakü
buraya gelmeden arastiriyodum bisey dikkatimi cekmisti halkin %80 i unv mezunu diyolardi dedim egitim duzeyi bayagi yuksek bi ulkeye gidiyorum simdi gun sayiyorum egitim seviyesi dusuk ulkeme donmek icin
2007-11-22 (23:50)
gazeteci56
Bay
gazeteci56
Türkiye, Batman
erdemir_ege demiş ki:
ABİ O DEİLDE BAKU'DEN NE UMULABİLİNİR Kİ HANİ BEN KENDİ ADIMA

SOYLİİM,PEK BİŞEY BEKLEMİYORUM.BEKLEDİKLERİM BASİT ŞEYLER FATİH

CD'LERİMİ GETİRSİN,BENDE MATEMATİK RUSVETİNİ VEREYİM.FATİH SANA

SESLENİYORUM CDLERİ GETİR.

SAYGILAR ABİ.BEN ERTUGRUL BUARADA

SÜPERSİN ya fatih cd'lerimi getirsin yeter Çok mutluÇok mutluÇok mutlu
azerbaycanda egitim 2007-11-26 (22:18)
NAZiF66
Bay
NAZiF66
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Teknik Üniversitesi
s.a arkadaslar

arkadaslar azerbaycanda egitim almak isteyen arkadaslarimizin dikkkatine.

www.bakuturkleri.com sitesinde azerbaycan la ilgili,azerbaycandaki universitelerle ilgili butun ayrintilari ve yardimlari bulabilirsiniz.bu site azerbaycandaki ogrenciler tarafindan acilmis olup

azerbaycanki butun ogrencilern en ugrak yeridir sizleride aramizda gormekten gurur duyaris
2007-11-30 (15:44)
aykam
Bayan
aykam
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Arkadashlar

Tamam Baku hakkinda yaziklariniza bir soz soylemeyecegim. Ama kendi shehirlerinizden de bir az yazin. Sizin baku hakkinda yazdiklarinizin cok daha kotusunu yabancilar sizin hakkinizda ve shehirleriniz hakkininda dushunuyorlar. Bi de sizin kultur seviyeniz yazdiklarinizdan da belli oluyor.Bu durumda sizler hakkinda yazmaya gerek kalmiyor. Sonunda onu da demem gerek ki Azerbaycanda her kes okuma yazmayi biliyor. Sizin bashini kapatip da otobuslerini uzerini okuyamayarak saatlerce duraklarda kalan kadinlar gibileri yoktur Azerbaycanda iyiki. Diger sorunlarimiz da duzelecek inshallah. Azerbaycan henuz genc. 16 yillik bir cumhuriyyet. Sizler gibi biz de asirlarca imparatorluk yapsaydik durumumuz sizin shmdiki durumunuzdan cok farkli olurdu.
2008-01-04 (14:47)
siksok
Bay
siksok
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
16 yillik degil 116 yillik ulkede olsaniz bu sistem degismez hep boyle kalirsiniz inan buna AYKAM
2008-01-05 (15:26)
GoZLuKSuZDaHı
Bay
GoZLuKSuZDaHı
Azerbaycan, Bakü
arkadaş öle abartıosunuz ki herşeyi ve o adar inandırıcı gelio ki ben bile inanmaya başladımÇok mutlu... baküde bişi yok diyen yalan söler...karşılaşcagınız sorunlar her örencinin karşılaştıgı sorunlarla aynı yane okulda sorun yaşarsınız sadce gerisi ise basit...bakü fena deil bi de gence var...orda da 4 ölüme denklik verilior yanılmıosam..bakü git gide pahalılanıor..ii bi evde kalmak istiosanız 500 doları gözden çıkarmanız gerekior tabi bu da min. fiyat:Dama gence öle değil gerek besin maddeleri fiyatlarıyla gerek ev kiralarıyla ucuz bi yer sessiz sakin bi yer...ikisini de öneririm sonuç olarak benim hoşuma gitti..bu arada 6 aydır baküdyim o kadar yağmur yağdı sizin dediğiniz gibi evi de su basmadı abarttıgınız kadar su birikintisi de olmadı kendi işinize bakın arkadaş millete yardımcı olmak istiosanız bu şekilde deil gerçekleri anlatarak yardımcı olun bence...
2008-01-05 (15:31)
GoZLuKSuZDaHı
Bay
GoZLuKSuZDaHı
Azerbaycan, Bakü
aykam demiş ki:
Arkadashlar

Tamam Baku hakkinda yaziklariniza bir soz soylemeyecegim. Ama kendi shehirlerinizden de bir az yazin. Sizin baku hakkinda yazdiklarinizin cok daha kotusunu yabancilar sizin hakkinizda ve shehirleriniz hakkininda dushunuyorlar. Bi de sizin kultur seviyeniz yazdiklarinizdan da belli oluyor.Bu durumda sizler hakkinda yazmaya gerek kalmiyor. Sonunda onu da demem gerek ki Azerbaycanda her kes okuma yazmayi biliyor. Sizin bashini kapatip da otobuslerini uzerini okuyamayarak saatlerce duraklarda kalan kadinlar gibileri yoktur Azerbaycanda iyiki. Diger sorunlarimiz da duzelecek inshallah. Azerbaycan henuz genc. 16 yillik bir cumhuriyyet. Sizler gibi biz de asirlarca imparatorluk yapsaydik durumumuz sizin shmdiki durumunuzdan cok farkli olurdu.

arkadaş azerbaycan sovyet döneminde daa iiymişti...16 yıllık bagımsız devlet olması genç olması anlamaına mı gelior:Dgence bu yıl 2501 yıldır şehir olusunu kutluordu- çok genç dimi:Dher nese azerbaycan kötü bi yer değil..istatistiklere göre yılda %500 gelişior türkiye ise %8 gerilior bunu göz önünde bulundurursak bi kaç yıl sonra burayla eşit seviyeye gelir...ben umdugundan fazlasını buldum...
kaybolan yillar 2008-01-07 (19:19)
smyra35
Bay
smyra35
Türkiye, İzmir
Çiğli A.Adnan Saygun Lisesi
arkadaslar 1999 2004 yillarin da azerbaycan okudum yeni baslamislara gitmeyi dusunenlere sakin sakin gitmeyin hayatinizin 5 yilini bir hic ugruna harcarsiniz niyemi? 1. eskiden ucuz 200dolara bir rahat yasaniyordu ama simdi coook pahali 2.hic birsey ogrenemezsiniz hatta ogrendiklerinizi unutursunuz ben idealistim ogrenim demeyin ben de idealist bir zamanlar taki baku ye gelene kadar 3.derslere para veriyosuz gecmek icin vermem demeyin birine vermseniz diger 10 derse para verirsiniz.dersler orta okul duzeyinde.diger arkadalarin yorumlari tamam dogru su basmasi metrolar hastaneler vs vs 4.rusca ogrenirim vucut gelistirmeye vs. giderim bu hikayeleri gecin 3 ay sonra hic birsey yapamassiniz aldigiz diploma sadece askerlikte ise yarar baska bi boka yaramaz acik ve net soyluyorum. akilli olun universite icin azerbaycan a gitmeyin size yalvariyorum hayatinizin 5 yilini hepa etmeyin lutfen.ben suan ingiltere deyim bura gelmek isterseniz yardimci olmaya calisirim e mail vic_galip@hotmail.com burda calisma imkaniniz var min saat basi ucret 5.52£ 20 saat calisama izniniz vardaha fazla bilgi isterseniz bana msj yazin.turkiyede durun avrupaya gelin ama azerbaycana gitmeyin

Sayfa /34Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2930313233 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol