burcumoun
Türkiye, Aydın
Aydın 80.Yıl Lisesi (Y.D.A.)
ya ben baküdeki üniversiteye gelmeyi düşünüodm ama.çok kötülemişsiniz.gerçekten bu kadar kötü mü

irven90
Türkiye, Diyarbakır
Diyarbakır Şehmus Sultan Tatlıcı Lisesi
Gerçektende bende Baküye bu yılki össden sonra gelmeyi planlıyordum. Çünkü sözel bölümdeyim.Lise diploma notum pek iç açıcı değil. O yüzden kazanmam baya zor olacak. Şimdi baküye gelip okumak istiyorum. Hangi üniversite maddi ve manevi yönden uygun olanıdır.Tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyiniz.
crueljaws
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
yahu arkadaşlar azerbaycan bukadar kötümü yoksa bizler gelmeyelim diye türkleri azaltmak için yapılan bir propagandamı nedir yahu valla kafam karıştı

buarada bende gelmeyi düşünüyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa msn mi eklesinler
hardmetal_17@hotmail.com lütfen bana yardımcı olun kafama takılan çok fazla soru var hepinize türkiyeden kucak dolusu sewgiler
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
siksok demiş ki:
16 yillik degil 116 yillik ulkede olsaniz bu sistem degismez hep boyle kalirsiniz inan buna AYKAM
senin kullanici adindan belli zaten derdinin ne oldugu. sen ne anlarsin gelismeden felan? allahin uyuzu!!!!
parla
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Ya gelmeyin kardesim yaaaaa. Kimse gelmesin buraya. Oturun orda. Geliyorsunuz, diploma aliyorsunuz, hayatinizda bir pencere bir sans aciliyor, ondan sonra basliyorsunuz olan kusurlari abartip pis pis konusmaya. Gelmeyin kardesim. Hem madem gelmeyi dusunuyorsunuz, bilmiyor musunuz ki, boyle forumlardan falan bi fikir alamazsiniz diye? Binlerce farkli dusunen kafa var. Her kes kendi kafasina gore yorum yapiyor. Siz onlardan hangisinin sizin kafaniza uygun oldugunu nerden biliyorsunuz ki? Bunu anlamak bu kadar mi zor yahoo? Gidin ya adam akilli yerlerden bilgi toplayin, yada okadarina akliniz ermiyorsa burda hic yasayamazsiniz yahooo.Allah Allah!!! Illa ki adama kotu laf dedirtecez diye ugrasmayin yaaaaaa.Insan hic tanimadigi adamdan akil ister mi yaaa? Kalkip da yuzunu bile gormediginiz insanlardan akil vermelerini istiyorsunuz. Sizin hayatinizi yuzunu bile gormediginiz insanlarin yonetmesine izin veriyorsaniz tabii ki Bakude yasam sizin icin cehinnem olucak.Cunku yurtdisina gitmek istiyorsaniz ozgur bir beyine ihtiyaciniz var. Mantikli olun kardesim.Kendi kisiliginizi, psikolojik durumunuzu ve s. dikkate alin ve her urlu olasiligi dusunun. Sonra kendiniz karar verin ne istediinize. Kimse sizin hayatinizi yonetmesin!!!
serverbedi
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
TürKogLU demiş ki:
"Slavyanskom" demiş ki:
bak buna latışmıyom kırk yılda bir yagmur yagıyo sallayın siz onu da.
Bu metronun hali nolcak yakında bok goturcek valla...

o metro bozulmadan yenisini yapmıcaklar heralde
1956 yazıyo üstünde yahu

abi abartma ya o metro 1968 bi kere

serverbedi
Azerbaycan, Bakü
burcumoun demiş ki:
ya ben baküdeki üniversiteye gelmeyi düşünüodm ama.çok kötülemişsiniz.gerçekten bu kadar kötü mü

kardeş kötülemek demek yalan söylemek olur ama arkadaşların cogunun haklılık payı var
CLevin
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Dostum ben bakuye gelmeyı planlıorum orda yasam nasıl hayat nasıll zorlanırmyız üniversite falan nasıl anlattıgınız kadar kotumu yahu yok mu bu anansını sattımın yerının ii bi tarafı
serverbedi
Azerbaycan, Bakü
CLevin demiş ki:
Dostum ben bakuye gelmeyı planlıorum orda yasam nasıl hayat nasıll zorlanırmyız üniversite falan nasıl anlattıgınız kadar kotumu yahu yok mu bu anansını sattımın yerının ii bi tarafı
ya ne bilim ben okadarda zorluk çekmiyorum iyi insanlarla karşılaştım iyi dostluklar kurdum tabe ufak tefek sorunlar oluyor ama onuda her universitede yaşıyorsun okadar ahım şahım bi şehir deil baku çook sosyal aktivite olmuyor ama canında sıkılmıyor arkadaşaların evine gidiyoz azerbaycanlı arkadaşlarla gırgır geçiyorsun

iştee ölee tercihi biz yaptık sızlanmayıp tadını çıkaracak bişeyler arıyoruz buluyoruz bulamıyoruz geciyor zaman
CLevin
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
serverbedi demiş ki:
CLevin demiş ki:
ya ne bilim ben okadarda zorluk çekmiyorum iyi insanlarla karşılaştım iyi dostluklar kurdum tabe ufak tefek sorunlar oluyor ama onuda her universitede yaşıyorsun okadar ahım şahım bi şehir deil baku çook sosyal aktivite olmuyor ama canında sıkılmıyor arkadaşaların evine gidiyoz azerbaycanlı arkadaşlarla gırgır geçiyorsun

iştee ölee tercihi biz yaptık sızlanmayıp tadını çıkaracak bişeyler arıyoruz buluyoruz bulamıyoruz geciyor zaman
yani dogru dedıgın gıbı her unı de sorunlar cıkarr ee orda seyahat edebılırmıyım mesela komsu ulkelere falan nerelere gıdebılırım neıse dostum
che_caca@hotmail.fr benım msn adresım eklersen konusruz beklıorum bakü hakkında sohbet etmek ısteyen herkes ekleyebılır.