azerbaycanda okumak komedi filmi gibi defter tutmalar 80 dakka boyu yazmalar siir ezberlemeler... ya insan bilgisayar muh.bolumunde siir ezberler mi?garip bir yer bizleri de kendileri gibi koyun zannediyolar kizlari da denildigi gibi birseye benzemiyo targovi de aptal aptal gezmekten baska yapicak birsey yok varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
azerbaycanda okumak komedi filmi gibi defter tutmalar 80 dakka boyu yazmalar siir ezberlemeler... ya insan bilgisayar muh.bolumunde siir ezberler mi?garip bir yer bizleri de kendileri gibi koyun zannediyolar kizlari da denildigi gibi birseye benzemiyo targovi de aptal aptal gezmekten baska yapicak birsey yok varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
bayanlar konusunda katılmıyorum targovide gezen 10-15 % oranında kızlar hakında öle düşünerek genelleme yapamazsın
ben ve tüm grupdakı kiz arkadaşlarım Diller Unisinden mezunuz ve hepimiz de calışyoruz o dediyin targovinin yüzünü kaç ayda 2-3 kes görürüm ya görmem
kardesim akli olan gelmesin... akli olmayan hele hic gelmesin...surunursunuz... buradaki eN buyuk sorun bence buraya gelen ogrencilerin 100 de 90 **** anlayacagin iyi bir ortam yok.diger sorunlara gelince say say bitmez...neyse benden uyari GELMEYIN....(PSIKOLOJISI KUVVETLI OLAN..GOT.... YIYEN VARSA GELSIN....)delikanli insanlarda var ama mumla ararsiniz artik bulabilirseniz.....
fatıh kardes adamın cd lerını getırsene...bak adam cd lerı satıp matematık dersı ıcın rusvet verecekmıs hadı adamı dersten bıraktırma...allah hepımızın yardımcısı olsun