Mesaj Panosu

AZERBAYCANDAN NE UMDUNUZ NE BULDUNUZ ????
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /33Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2930313233

2008-01-21 (16:47)
serverbedi
Bay
serverbedi
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
ekledim. Valla aga ben bir iki gun gürcistanda takılmayı düşünüyorum ayrıca biraz arastırdım türkmenistana yat seferleri falan varmış nevruzdada oraya gitmeyi düşünüyorum iran felanda karayoluyla giderken görecez zaten biraz orayıda gezmeyi düşünüyorum azerbaycanıda geziyoz ara sıra güzel kırsal yerleri var
2008-01-21 (17:09)
erman48
Bay
erman48
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Bakü son şansınız ise kesinlikle gelinecek bir yer.Evlere filan su basmıyo ayrıca.Kimse de yol filan kesmiyo.Dersinizi çalıştıktan sonra kimse rüşvet de istemez.Bazı üniversiteler hariç.İnsanlarının bazıları iyi bazıları kötüdür.Her yerde olduğu gibi. bi kaç insandan yola çıkarak genelmeye gitmek çok yanlış.Dikkatli olduktan sonra başınıza bir olayda gelmez.Bence bu sitede azerbayca hakkında yazılanlar biraz ağır.Şunu da söyleyeyim normal bi öğrenci için baküde yapılcak hiç bi şey yok.Can sıkıntısından patlayabilirsiniz.Üniversite hayatı beklemeyin.Burda üniversite hayatı yok.
2008-03-18 (04:05)
siksok
Bay
siksok
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
gelın gelınde gorun GülümsüyorGülümsüyorGülümsüyor
selam 2008-03-22 (00:47)
dengekurdnet
Bay
dengekurdnet
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
selamlar masallah oyle elestiriyorlar bakuyu gorende sizi pariste yasiyor zannedecek arkadaslar allahiniza turkiyenin neresinde adam gibi metro var adamlar 100 yil once yapmis eskidir diye elestiriyoruz kufur atiyor diyoruz daha adam gibi mac izleyemiyoruz turkiyede turkiyeyi oyle yaptiniz goren cennet sanacak orda yasamasak yutacaz
ha islamiyet dedi arkadasin biri 17 aylik bebege tecavuz eden tek ulke suana kadar turkiye gecti sanirim haberiniz yok medeniyet komsuluk deniliyor turkiyede komsu evde oluyor kapi komsu olunun cenazesi kokmadan anlasilmiyor lutfen su yuzme bilmeyen gelmesin denildi istanbulda kaliyorum yagmur yagdiginda goruyoruz en azinda burda bu suda bogulmuyoruz turkiyede belediye koyularinda bogulanlarida goruyoruz herneyse fazla uzatmiyayimda ama haksizligin bukadarida olmaz saygi sevgi dua ile kalin
2008-04-12 (20:28)
teskilattantayyar
Bay
teskilattantayyar
Azerbaycan, Bakü
yaw ne işiniz var baküde__aklı selim olan gelmez buraya__pişmanım bitsede gitsem diye bakıyorum__AKLINIZ VARSA GELMEYİN__yemin ederim pişman olursunuz
slm 2008-05-04 (05:43)
bezpokoj
Bay
bezpokoj
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
azerbaycana egitim icin gelmeyin egitim icin gelinecek bi yer degil egitim diye birseyde yok
fazla yapacak biseyde yok zaten en fazla gelinir 1 hafta takilinir ve gidilir burdan buraya okul icin gelince tikilip kalirsiniz buraya 5 yil tek evde oturup turkiyenin oraya gecmenin hayalini kurar durursunuz veya herhangi bi yere.azerbaycandan hic bisey ummadim diyebilirim iyikide ummamisim cunku bulamazdim buraya gelecekseniz hic bisey ummadan gelin cunku umdugunuzu bulamazsiniz Çok mutlu

Sayfa /33Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2930313233

Ücretsiz Kayıt Ol