kardes tarsus mersının malıııııı.o kadar vermeyız kımsye.
hkurt
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
kardeş biz t.c. de yaşıyoruz kimse kimsenin malı degildir bunu o kalın kafanıza sokun burası demokrasi ülkesi bencil olmayalım lütfen......
Ben bu yaz staja suriye ye gidicem dönüşte uğramak istediğim bir yer, ama doğasından çok kızlarının güzel olduğunu duymuştum

doğrumudur acaba?
hkurt
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
o senin güzelik anlayışına göre degişir be arkadaşım

NazlihaN
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
2 yıl tarsusta yaşadım ve nasıl kaçacağımı bilemedim.. bidaha asla gelmek istemiyorum..
tarsuslular kendilerini parçalıyor il olcaz biz diye..
saat 20:00 den sonra ne dolmuş, ne otobüs, ne açık bi lokanta ne bakkal hiçbir şey yok.. en son belediye otobüsleri geldi yeni onlarda daha hedefine ulaşamadı.
gezilecek yer falanda yok. birtek eshabı kehf e gidemedim onun haricinde her yere gittim. zaten kleopatra kapısı st. paul kuyusu falan yol üstü yanından geçip gidiyonuz gezilcek bişey değil yani .
özünlü kız öğrenci yurdunda kalıyordum, allah düşmanımın başına vermesin. tanıdığınız falan varsa sakın orda kalmasın..
allahım nolur beni tarsusa muhtaç etme..
yalnız tarsuslular hakkında bişey diyemem. tarsusluları da sevmiyorum ama asla herkesi aynı kefeye koyamayız. 2 sene içinde çok yardımsever tarsuslularla da karşılaştım nadirde olsa.
hkurt
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
yaa kızım sen elindekilerin farkında degilsin kalkmışsın tarsusumu benim tarih kokan memleketimi karalıyorsun yok efendim halkı kötüymüşte gezilecek yer yokmuşta ya kıskanmamak lazım
NazlihaN
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
postu dikkatli okursanız ben tarsus halkına bişey demedim.. bir iki kişi kötü diye herkesi genelleyemem. ayrıca kusura bakma ama tarsusu kıskandığımdan değil bu söylediklerim. tarsus tarih kokuyor olabilir hatta paçalarından tarih akıyor olabilir, buna bişey diyemem.kalkıpta memleket yarıştıracak değilim sizle. ama bir öğrenci için yaşanacak bir yer değil maalesef..
yaa tarsuslu arkadaşlarımda çok harika bi yer demezlerdi ama o kadar da kötü deil bea..
hkurt
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
arkadaşım aslında tarsus ögrenci ve memur kesimi için biçilmiş kaftan ama sen daha bunun farkında degilsin bende ögrenciyim biliyorum o durumları az cok ama sama garanti verebilirim bir cook il den bak il den diyorum daha iyi
ENİGMA
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
merak ediom şu tarsusu..bi gün geliriz inşallah