o da güsel

keske bi zde tek olsaydık aksam okula gitmek kadar kötü bişe yok yani

neyse.. tanıstığıma cok memnun oldum tekrar görüşmek üzere.
tamam seda bende memnun oldum gorusuruz.
slm dorah naptın bızım klubu:) baktın mı hiç ne nasıl oluyo diye filan?
hocam siz neyden söz ediosunuz...hatay oldukça hareketli zaten:Dher zaman her yerde halkın öğrencilere farklı şekilde baktığını herkes bilir(öğrenci sevilmez)yardıma ihtiyacınız olursa bana ulaşmanız yeterlidir..elimden geleni yapmaya çalışırım(özellikle gezi, parti ve konser organizasyonları için yardımcı olabilirim)
ya bizim düşündüğümüz biraz da üniversite kapsamında sosyal bişeyler yapmaktı..resmi bişeyler olsun diye düşünüyorum ki basit bişeymiş gibi gözükmesin .zaten pek katılım olmuor üni öğrencilerinden saolsunlar .en azından resmi bişleler olursa belki ciddiyet kazanır ve katılım saglanabilir diye düşündüm ben.gerçi pek arastırmadım ama ne nasıl oluyor diye aklımdan da çıkmış değil..yani bu anlamda aktif olmak istiyorum. böyle düşünen baska arkadaslar da vardı.bişeyler yapabilecek olan yani..altay sen naptın öğrenebildin mi bişeyler..
evet biraz..yani klubu acmak için once bi danısman hoca bulmamaız lazım sonra yonetım kurulu fılan olusturuluyo ondan sonrada artık etkınlık senın kurdugun etkınlıkler dogrultusunda ılerlıyo ole işte.