"aBuKSuBuK" demiş ki:
BööLe bi eFSane biZde oLdu ew arkadaShım aynı Zamanda Sınıf arkadaShım boSh kagıt iLe CC aLdı.Gerchi biZde o eFSane Soru yoktu ama Yinede aLdı iShte hemde diferansiyeL denkLemLer derSinden(Gerchi o nottan soora chok eFSane chıktı ama neyse buraSı yeri deiL :PpPpPp)
ikimizde BoSh kagıt werdik o CC aLdı ben FF.
Bide uTanmadan benden bakSaydın dio.
SanırSam kagıda onun iSmini yaZmam Lazımdı
benden baksaydın dediğine göre bi bildiği vardır elbet belki hocanın tercih ettiği bi boş kağıt tarzı vardır

bende bi anı ekliyim buraya: dif.denk. bildiğiniz gibi

tamamiyle türev integrale dayalı bir deres ve ben aldığımda o dersi mat1 ve mat2 notum FF di

haliyle türev ve integrale dair de bildiğim hiç bişey yoktu ama CC geldi ilk alışta daha

üstelik ne vizede ne finalde bi türev bi integral olsun almadım (hatta hala alamıyorum)

ama dif formüllerini ezberleyip girmiştim sınava
sorularıda bu fonksiyor türevi alındıktan sonra (dif formülünü yazarak) ilgili formüle konacak oradan çıkan türev sonucuna bilmemne uygulanacak fln diyerek çözmüştüm

türev ve integrale uzak diğer arkadaşlara duyurulur dif. denk. te bu yöntem işe yarıyabiliyor

hocayı "türev integral bilsem AA alırdım hocam dif. denk. i çok iyi anladım" tadında ikna edebilirseniz kağıtta tamamdır.