toelf 1 yılda 550 alınır mı
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-02-02 (12:59)
"cuk diye oturdu"

dünyada ilk 100 içinde ki bir üniversiteye kabul edildiğimde bunu da yazacağım buraya!!
2007-02-02 (20:05)
Kelebek Kel (kelebek)
Kelebek Kel (kelebek)
"chnqlty" demiş ki:

dünyada ilk 100 içinde ki bir üniversiteye kabul edildiğimde bunu da yazacağım buraya!!

umarım buna gerçekten cok sevinirim Göz kırpıyor
2007-02-09 (13:42)
Nasirus (nasirus)
Nasirus (nasirus)
ossye girip meslek yuksek okulu kazanmis biri olarak harvardda okdugunu iddaa ediyosun ve danisman senin cok parali oldugunu bilerek vermis gazi. simdi burda senin ne basarin veya suana kadar ne elde ettin. amerikada zeka ozurlu biri bile okuyabilir parasini basarak buna itiraz ettimmi? takma isminin altinda harvardda oldugun yaziliydi mesajinin altinda. ama sen harvarddamisin? benden yardim isterken boyle cuk oturdu falan demiyodun ama diymi. sen okusan nolur cahillik gider esseklik baki kalir. sen benim kim oldugumu nerden biliyorsun peki? babanin bisekil dogaustu para kazandigini soyluyorsun senin degil. haram para yiyecegime zehir yesem daha iyidir. bundan sonra birsey demeye gerek duyuyorum.
ikinizde ne haliniz varsa gorun. birine yardim ettigin taktirde boyle nankorluk gorursun mutlaka. insan oglu cig sut emmis. tekrar soyluyorum ne haliniz varsa gorun, daha fazla ayircak vaktim yok size.
2007-02-13 (19:13)
Studysmart (studysmart)
Studysmart (studysmart)
Yabanci dil ogrenme hizi yetenege bagli olarak degisir. Ama 1 yil cogu kisi icin yeterli bir zaman. Simdiden basarilar. Gülümsüyor
2007-02-17 (15:00)
Engin Sula (calligrapher)
"nasirus" demiş ki:
ossye girip meslek yuksek okulu kazanmis biri olarak harvardda okdugunu iddaa ediyosun ve danisman senin cok parali oldugunu bilerek vermis gazi. simdi burda senin ne basarin veya suana kadar ne elde ettin. amerikada zeka ozurlu biri bile okuyabilir parasini basarak buna itiraz ettimmi? takma isminin altinda harvardda oldugun yaziliydi mesajinin altinda. ama sen harvarddamisin? benden yardim isterken boyle cuk oturdu falan demiyodun ama diymi. sen okusan nolur cahillik gider esseklik baki kalir. sen benim kim oldugumu nerden biliyorsun peki? babanin bisekil dogaustu para kazandigini soyluyorsun senin degil. haram para yiyecegime zehir yesem daha iyidir. bundan sonra birsey demeye gerek duyuyorum.
ikinizde ne haliniz varsa gorun. birine yardim ettigin taktirde boyle nankorluk gorursun mutlaka. insan oglu cig sut emmis. tekrar soyluyorum ne haliniz varsa gorun, daha fazla ayircak vaktim yok size.

"cukkk oturmuş" tebrik ediyorum.
2007-02-22 (00:03)
hahahahaa Şaka yapıyor
tebrikler nasirus ve calligrapher.size herhangi bir açıklama yapmak gerekliliği hissetmiyorum çünkü bu kadar önemli değilsiniz ve değerli zamanımıda hobitlerle harcama taraftarı degilim.
bütün forumları gezin,bilginiz dışında gelişen olaylar ve size imkansız gelecek şeyler olursa bana özelden rapor verin her düzgün raporunuza 100 ytl veririm.hadi kolay gelsin!..
2007-02-22 (19:17)
"chnqlty" demiş ki:
hahahahaa Şaka yapıyor
tebrikler nasirus ve calligrapher.size herhangi bir açıklama yapmak gerekliliği hissetmiyorum çünkü bu kadar önemli değilsiniz ve değerli zamanımıda hobitlerle harcama taraftarı degilim.
bütün forumları gezin,bilginiz dışında gelişen olaylar ve size imkansız gelecek şeyler olursa bana özelden rapor verin her düzgün raporunuza 100 ytl veririm.hadi kolay gelsin!..

bak seeen.bize herhangi bir açıklama yapma gerekliliği hissetmiyomuş??peki aynştayn (anlayamassın die türkçe yazıorum) yukarda yazdığın şey makale mi oluyo?? canım önce sen şu nerden sorusuna verdiğin harvard business school olayını bi kaldır, gerçek bi kişilik olarak yaz buraya.içinde beslediğin,özendiğin kişi olmaya çalışmak güzel bişiydir tabi ama aç tavuk ta kendini buğday ambarında sanmasınÇok mutlu.a pardon sen çok zengindin aç tavuk demeyelim de görmemiş tavuk diyelim??uygun olur dimi?geç bu işleri sen paranla torpilinle anca harvarda gidersin.aş kendini biraz.gerçi bu herkes için gecerli bişiy...ama sen kendin ol yeter.neyse şu an gitmem lazım BAŞKALARININ HAKKINI YEMEDEN OKUDUĞUM üniversitemin sınavlarına çalışmalıyım haa eğer dersenki sana 100 milyon veriyim benimle konuş elbette yaparım.çünkü 100milyon vercek kadar diil verdircek kadar akıllıyımÇok mutluÇok mutlu
2007-02-26 (19:18)
Londoneye (LondonEye)
Londoneye (LondonEye)
"chnqlty" demiş ki:
değerli zamanımıda hobitlerle harcama taraftarı degilim...

hobitler saçını mı çekti tokanı mı alıp kaçtı hobitler senin yaşadığın dünyayı kurtardı beee nankör olma Niyeti kötü
2007-03-01 (20:41)
Kelebek Kel (kelebek)
Kelebek Kel (kelebek)
"nasirus" demiş ki:
dogrusu bu cumleyi simdi okuyabildim anca ve buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum, ne nankorlugum oldu yahu ben sana bisiy demedimki anlayamadim olayi sanirim yasin yaninda yanmis oldum. Hakkini helal et kardes sanirim yanlis anlasildim.

calligrapher'a da teessuflerimi sunarim.
2007-03-02 (20:40)
nofrost
(nofrost)
kelebek tam sana göre bir program önerebilirm.bana msn den ulaş.

biliyorsun artık toefl Internet-based oldu.ve hem toefl olsun hem de IELTS olsun artık bütün sınavlar bilgisayarda yapılacak.

bizim bilindik kağıt kalem ile eğitim alarak bu sınavlarda tam anlamı ile başarı yakalayamazsın.özellikle sana online taktikler verecek programlara katılabilirsin.

örneğin macquarie university nin böyle bir programı var ve daha önce IELTS sınavına girip istedikleri puanı alamayanlar bu eğitimi aldıktan sonra çok daha yüksek skorlar aldılar..

üstelik toefl yerine ielts ı da denemende yarar var.bu snav da harvard dahil kabul görüyor.

msn: nofrost85@hotmail.com
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa