Mesaj Panosu

Çankaya Terk :)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Çankaya Terk :) 2007-02-01 (02:25)
SLaSH-31
Bay
SLaSH-31
Macaristan
zaman aşımı..
2007-02-13 (16:46)
Bence sen bir şey yapamadığın için kendine yan. Daha doğrusu bir şey beceremediğin için. Sıtkı ALp gideli aylar oluyor, okulda şu an yapılanmalar var ve gayet de iyi gidiyor. Bu sene süper hocalar gelmiş durumda. Ayrıca Nisan ayında yeni kampüse başlanıyor.
2007-02-13 (18:24)
SLaSH-31
Bay
SLaSH-31
Macaristan
zaman aşımı
2007-02-14 (15:17)
Becerip beceremediğin konusuyla pek ilgilenmiyorum. Bu sene okulun 10. yılı ve bu nedenle temel atma töreni vs. olacak. Zaten okulda da güzel değişiklikler oluyor. Yetersiz gelen kütüphaneye ilave alan yapıldı. Web sitesi ve öğrenci portalı yenileniyor. Ben okulumdan gayet memnunum...
Pek bilmiyorum ama tahmin 2007-02-14 (20:45)
fotune
Bay
fotune
Türkiye, Kastamonu
Abi ne mantıklaa şey kadar üniversiteyi seçersiniz anlmıyorum. Paralı gidenler niçin gdiyo bu üniye daha mı ucuz? Burslulara hiç değinmicem zaten madem almışsın puan git iyi bi devleet üniyee.. Bu söyledikleriml e biraz çelişcem ama;

Gittiğiniz Üni Çok fark yaratmıyor bence , Türkiye ' de üniye giderken gözönünde bulundurulması gerekenler.

1.Şehir
2.Seçtiğim bölümü üniversitede hiç bişey öğretmeyeceklerini bilsem yine seçermyim.
3.kendi kabiliyetn
2007-02-14 (21:41)
Merhaba,

Öncelikle Çankaya Üniversitesi dışından biri olarak madem kendinizi iyi bir üniversitede okuduğunu belirtiyorsunuz -ki o zamanda kendi anlamsız sorunuzun cevabını da verebilirdiniz. Üniversite seçimlerinde pazar alışveriş kuralları, yada karpuzun tınısı gibi kıstaslar değil kişinin ÖSS sınavından aldığı puan doğrultusunda seçim yapılmaktadır. Adı geçen üniversite de yine Ankara'da vakıf üniversiteleri arasında diğer üniversiteler arasında öne çıkmaktadır. Bilkent Üniversitesi ise zaten puan olarak Boğaziçi Üniversitesi'ne eş değer puandaki öğrencileri almaktadır (burslu).

Dediğiniz üzere göz önünde bulundurmamız gereken bu üç kural adına en az kendi bölümüm adına diyebilirimki Türkiye'de cluster bulunan ender üniversitelerden biriyiz. Ve eminim ki açıkça sizin çamur attığınız bu üniversite içinde adam gibi adam olan öğrencilerini tatmin etmektedir. Şahsen üniversite deyince dıştan uzay mekiği içten kanalizasyon çukuru olan bir yerde okumaktansa bunun gibi öğretimin kaliteli olduğu bir üniversitede okumayı yeğlerim.

Siz her ne kadar beğenmeseniz de -ki bu bir şey ifade etmiyor; eminim siz ve sizin düşünce biçiminize sahip bir çok diğer kişiden daha kabiliyetli kişiler bu üniversitede eğitim görüyor. Hiç olmazsa Türkçe'nin nasıl yazılacağını, cümlenin nasıl kurulacağını ve imla kurallarını bu üniversitede iyi öğretiyorlar.

Son olarak "bir şey öğrenmeyeceğim yer" olarak tabir ettiğiniz yerde çok da doyurucu bir eğitim görmekteyim. Bunu da sizin dışarıdan karar vermeniz mümkün değildir. Umarım bundan sonra önyargılarınızla değil gerçeklere bağlı olarak, ne zaman geçerli bir nedeniniz olrsa o zaman konuşursunuz.

Ayrıca ana düşünce olarak şunu diyebilirim; boyut değil işlev önemli... Anlayana...
Ücretsiz Kayıt Ol