... hadi haykıralım!kendimize sınır çizmeden ne geçiyosa içimizden şaşkınsak mutluysak sıkıntıdaysak üzülmüşşek aşık olmuşşak terk edilmişşek "HAYIR" diyememişşek engel olamamışşak kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamamişşak kimsenin yaşantısını begenmeyip kendimize uygun bir yaşantı bulamamişşak hayata atılmak gibi bi çılgınlık yapmışsak"HER ŞEY HARCAMAYA DEĞER...ZAFERİNDE ACIMASIZ OL"diyorsan yada demiyorsan düşünüyosan artık düşünmek istemiyorsan HADİ HAYKIR
**** TATİLDEN **** OKULUN BAŞLAMASINI İSTEMİYORUM PARAM BİTTİ
lütfen siyasi sözleri burda kullanma..
siyasi derken hangi sözleri kastediyosun
arkadasım okulda yeterince duyuru yapılmıyo mu.. bu forumda siyasetin de yeri var ama burası degil... zafer falan yani anlıyoruyz.. bide hacettepe olunca daha ne olsun.. belki farkında olmadan yazdın ama zafer gibi kelimlerei boyle bi okulun başlıgında kullanman yanlıs anlasılmalara yol acar.. önceden söylemesi
gerçekten çok şaşırdım demek "zafer" kelimesi sana siyaseti çağrıştırıyo ne diyim üzücü ve malesef komik neyse böle gereksiz bi konuyu uzatmak bile istemiyorum ben burda yeniyim malesef fakültedeki soğukluk burdada mevcutmuş sadece içinizden ne gecerse anlamlı anlamsız burada yazılmasını istemiştim böle bi konu acıldımı bilmiyorum eğer varsa bunla ilgilenenler silebilir
demek kimsenin sölemek istediği bir şey yok aslında şaşırtıcı değil ne yapalım bende içimde ne varsa sölerim en azından okuyan birileri çıkıyo tatilin bitiyo olması keyfimi kaçırıyor dikmen den beytepeye bu havada gidecek olmam keyfimi kacırıyo insanların tepkisizliği zaten sinir bozucu hiç susmaması gereken üniversite gençliğinin offffff nese tamam
Allah'a şukur şikayet etmeyim.. her şeyde bi hayır var.. benden daha kötü durumda olanlara haksızlık olur..
mehmet bu forumda kimse yok mu ya!!!!artık sorunu kendimde arayacagim baslıgımın ilgi cekmedigini düsünüyorum ama bu düsüncemi de diger biçok baslıga yapılan aynı muamele çürütüyo...
ya bak onu kafana takma.. başlıgını icerigi cok sakat bi kere.. başta uyardım seni.. 2.olarak da hacettepe gibi bi yerde acıyosun bunu.. 3.olarak da madem populer olmak istiyon git bizbize de ac başşlıklarını daha ne diyim yani