tabiki OĞUZ ATAY
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
tabiki OĞUZ ATAY 2007-02-06 (14:29)
Degisim (degisim)
Degisim (degisim)
arkadaşlar oğuz atay okuyan varmı aranızda özellikle tutunamayanlar ben şimdi size tutunamayanlardan bir episod yazacağım
yaşamak artık beni yoruyor, önemli bir olay yaşamadan sadece yaşamak bile yordu beni insanlarla birlikte olmak onların sözlerine cevap vermek nasılsınız demek içeri girerken merhaba ayrılırken hoşçakalın gene görüşürüz demek konuşmaları izlemek ne demek istedi acaba söylediğimi anladımı ne demek istedi acaba yanlış bir şey mi yaptım acaba söylediğini anladımmı o kadar çok insan var ki o kadar çok olay birden oluyor ki birini izlemek isterken başkasını kaçırıyorum...

eğer okumadıysanız kesinlikle tavsiye ederim
2007-09-03 (15:41)
Serkan Serkan (Pınk Floyd)
Serkan Serkan (Pınk Floyd)
Posrmodernıst bır basyapıt. benı sarsan sarsmakla kalmayıp hayatımı ortadan ıkıye bolen bır roman... selım ışık olmak mı turgut özbenleşmek mı
2007-09-05 (21:44)
Özlem Yol (eclipsestar)
Özlem Yol (eclipsestar)
ben de bi kaç gün önce onunla ilgili topic açmıştım bunu görseydim açmazdım.. cevap gelmeyincede şaşırmıştım aslında bu kadar önemli üstelik içimizden bi yazarın çok fazla duyulmamış olması kötü hissettirdi.. Tutunamayanları bi kaç sene önce okudum bitmesin diye yavaş yavaş okumuştum.. bu arada Selim'e de aşık olmuştum Gülümsüyor açtığım topicte asıl merak ettiğim Tezer Özlü'ydü.. Oğuz Atay'ın dişisi diyorlar ona.. ama sanırım çok fazla bilinen bi yazar değil o da en azından burdakiler tarafından.. tavsiye ederim bir kitabını okuyunuz anlaşılması zordur ama böylesi makbuldur Göz kırpıyor
2007-09-07 (22:27)
Anıl Kaynak (AveCiAL)
Anıl Kaynak (AveCiAL)
O kdar kitap okudum ama oğuz atayı duymamştım sanıorm büyk bi kayp yapmşım kndim içn aldgın kısm çk güzele başlıor yarın gdip kitabını arıcam