ORJİNAL HEDİYE FİKRİ OLANLAR BURAYAAAAA!!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-02-07 (10:34)
Sa Sd (laviii)
Sa Sd (laviii)
"vito corleone" demiş ki:

ot falan deme esrar sanabilirler... Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
Çok mutlu Çok mutlu

abuu ben hiç böle düşünmemiştim Çok mutlu Çok mutlu
yok benimki bildiimiz böle çayır çimen
yeşil oluo hani
ondan
Çok mutlu
2007-02-07 (13:57)
Betüşş!!
(Betüşş!!)
"cadii1" demiş ki:
"Betüşş!!" demiş ki:
veya canlı kanlı yılan dimi adem abi kimisi çok romantik ve hoş bulabilir yani öyle değil mi Çok mutlu

iyi fikir aslinda evet Gözlerini yuvarlıyor yani ben romantik bulabilirdim aslinda, romantik olmasada cok sevimli olabilir bence Gözlerini yuvarlıyor

adem korkuonmu yoksa sen yilandan Gülüyor Gülüyor Gülüyor

betül nerden geldi bu aklina yaa cok iyi fikir haakkaten ama Gülüyor

valla benim hayatta aklıma gelmezdi sinemcim ama adem abi bayılır yılana Şok olmuş ondan öyle dedim şahsım adına hiç ciddi değildim Gülüyor
2007-02-07 (14:16)
Vito Corleone Sicilya (vito corleone)
ben futbolcular tarafından imzalanmış bi fb formasına çok sewinirdim Çok mutlu
2007-02-07 (15:45)
Zfrdlk (ZFRDLK)
Zfrdlk (ZFRDLK)
benim sevgilim futbolu çok seviyor ona puma kranpon alıcam sanırım,aslında çok futbol oynamasını sevmediğim halde böle bişe almam sanırım ona sevgimi anlatmak için ii bi yol olur Yüzü kızarıyor Sonuçta sadece o mutlu olsun,gerisi hikaye,ne istiyosada yapsın Göz kırpıyor

ama şu ısınınca resminizin çıktığı kupa fikri çok güzel ya ama nerden bulucaz şimdi o işi yapar yeri,bunu yazan arkadaş nerelerden bulabilceğimizi de yazsın ya...

Yanımda olsa ona pasta yapardım o da bence çok güzel bi hediye..
Kendi emeğin ve çok tatlı Çok mutlu

Nese hadi daha orjinal fikirler bekliyos..

14 Şubatı sevmeyen arkadaşlar bu hediyeler o gün verilmek zorunda değil ki,ben sadece ilginç fikir olsun aklımda olsun diye yasdım..

dün aşkıma şunu yazdım,en değerli sandığımız şeylerin bile bi fiyatı var ama ben sana kalbimi verdim,daha değerli ne olabilir? Soğukkanlı Şaşkın:
2007-02-07 (16:25)
Sinem Sim (cadii1)
Sinem Sim (cadii1)
"Betüşş!!" demiş ki:
"cadii1" demiş ki:
"Betüşş!!" demiş ki:
veya canlı kanlı yılan dimi adem abi kimisi çok romantik ve hoş bulabilir yani öyle değil mi Çok mutlu

iyi fikir aslinda evet Gözlerini yuvarlıyor yani ben romantik bulabilirdim aslinda, romantik olmasada cok sevimli olabilir bence Gözlerini yuvarlıyor

adem korkuonmu yoksa sen yilandan Gülüyor Gülüyor Gülüyor

betül nerden geldi bu aklina yaa cok iyi fikir haakkaten ama Gülüyor

valla benim hayatta aklıma gelmezdi sinemcim ama adem abi bayılır yılana Şok olmuş ondan öyle dedim şahsım adına hiç ciddi değildim Gülüyor

Bende tam tersi senin sevdigini ademin sevmedigini düsündüm Gülüyor bence cok orijinal bi hediye ama gercekten Gülüyor Gülüyor
2007-02-07 (16:28)
Memo Şaho (mehmet462)
Memo Şaho (mehmet462)
"vito corleone" demiş ki:
ben futbolcular tarafından imzalanmış bi fb formasına çok sewinirdim Çok mutlu

işte romantizmin tavana vurduğu mesaj. helal sana vito Çok mutlu
2007-02-08 (12:46)
Hakan Karagöl (_EMPEROR_)
Hakan Karagöl (_EMPEROR_)
"independece" demiş ki:
he hakan Çok mutlu abi resmi kendin yapcan..o zaman daha bi anlamlı oluoo Soğukkanlı Göz kırpıyor
yeteneğe bakar ya ben cin aliden başka çizemiyom nolcak? Çok mutlu

beni buna benzettin diye çemkirirse napcam Gülüyor
2007-02-08 (12:49)
Hilal Zp (DeLi-MüMü)
Hilal Zp (DeLi-MüMü)
hediye almayın daha orjinal Soğukkanlı
2007-02-08 (15:28)
Ganime Aydoğan (süheyla)
Ganime Aydoğan (süheyla)
"ZFRDLK" demiş ki:
benim sevgilim futbolu çok seviyor ona puma kranpon alıcam sanırım,aslında çok futbol oynamasını sevmediğim halde böle bişe almam sanırım ona sevgimi anlatmak için ii bi yol olur Yüzü kızarıyor Sonuçta sadece o mutlu olsun,gerisi hikaye,ne istiyosada yapsın Göz kırpıyor

ama şu ısınınca resminizin çıktığı kupa fikri çok güzel ya ama nerden bulucaz şimdi o işi yapar yeri,bunu yazan arkadaş nerelerden bulabilceğimizi de yazsın ya...

14 Şubatı sevmeyen arkadaşlar bu hediyeler o gün verilmek zorunda değil ki,ben sadece ilginç fikir olsun aklımda olsun diye yasdım..

dün aşkıma şunu yazdım,en değerli sandığımız şeylerin bile bi fiyatı var ama ben sana kalbimi verdim,daha değerli ne olabilir? Soğukkanlı Şaşkın:
kupayı bizim burda tutulan bi fotoğrafçı yapıo..kupa falan onlardan sen sadece fotoyu ayarlıosun onlara veriosun onlar hazırlıo...yakınlarındaki fotoğrafçılara bi sor istersen yapıolarmıymış...
2007-02-08 (15:37)
"süheyla" demiş ki:
"ZFRDLK" demiş ki:

kupayı bizim burda tutulan bi fotoğrafçı yapıo..kupa falan onlardan sen sadece fotoyu ayarlıosun onlara veriosun onlar hazırlıo...yakınlarındaki fotoğrafçılara bi sor istersen yapıolarmıymış...

demek hala böyle düşünceli insanlar varr Çok mutlu
helal olsun wallaa Çok mutlu
Sayfa / 10
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa