belçikada master help please
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
belçikada master help please 2007-02-06 (23:36)
Celil Hakyemez (necropol)
Celil Hakyemez (necropol)
arkadaslar belçikada master yapmak istiyorum bugün konsolosluğa gidip hangi belgelerin gerekli olduğuna dair formu aldım..tek problem belçikada master yapacağım üniversite hangi üniversiteye başvuru yaparsam kabul olma şansı yüksek üniversitenin anwers yada bruksell civari olmasi gerekiyor.. basvuru yapmam icin hangi yollari izlemem gerekiyor bu konularda bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim {flamanca veya fransızca bilmiyorum orta seviyede ingilizcem var } yani dil kursunada gitmem gerekecek..umarim birileri birseyler biliyordur ve bilgilerini benimle paylasir şimdiden tesekkurler ...bu arada bölüm antropoloji
2007-05-05 (13:24)
Tıtosantana (TITOSANTANA)
Tıtosantana (TITOSANTANA)
selam bende belcikada mastir yapiyorum K.U LEUVEN ve BRUSSEL VRIJ UNV. de arastirma yapiyorum yani sizin yazdiginiz gibi buruksel cevresindeyim.oncelikle bu iki universiteden vrij unv.de cok fazla turk var ve turkiyedeki universitelerin formatini ii biliyor ama geri turkiyeye geri dondugun zaman etki yaratacak bir diploma istiyorsan kuleuven secmelisin.kabul omak icin ilk yapman geren sey bitirdigin bolumun bu universiteler tarafindan acilan mastir bolumlerini bulup okuman.www.kuleuven.be buraya gir yazar her sey ve senin aldigin dersler ile sececegin mastir bolumu dersler arasinda fark ne kadar az olursa kabul olma ihtimalin o kadar artar ve burada okuyacagin schakelpragramme(uyum) suresi o kadar az olur eger sen cok uc bir mastir bolumu secersen kabul olma ihtimalin cok az olur ve en onemlisi grantorluk senin buraya gelmen icin universitenin baktigi ilk sey diplomadan bile once bakiyorlar.senin yerinde olsam mastir bolumunu en kalay olani secerim sonra buraya gelince degistirirsin ben oyle yaptin.dil konusuna gelince buraya gelir ve kursa gidersin ama ingilizce cok onemli yasaman icin cok onemli dunya ingilizce konusuyor biz turkler disinda.burada ILT LEUVEN de brukselde is KUB VAR DIL okullari nederlans ama sanirim sen nederland okuyacaksin bu kurslarda 5 niuwe bitirmen lazim yoksa universiye baslayamassin.bak bu benim mail adresim kafana takilan bir sey olursa bana yazabilirsin ben bu sorunu cok ii biliyorum ve bana kimse yardim etmedi Gülümsüyor) n.aslan@hotmail.com n.aslan34@gmail.com
kleuven 2007-06-19 (10:38)
Klotho (Klotho)
Klotho (Klotho)
leuven de eğitim dili fransızca mı ing mi
ben daha önce brüksele staj için gittim fakat iiyi üni lerin hepsinde fr eğitim var sanıyorum ing kullanılan bir üni tavsiye edecek olan varsa sevinirim (master için)
2007-09-17 (17:19)
Zeli Zeli (dweller)
Zeli Zeli (dweller)
evt bende bu 2ünv. yi duydum.. eğitimi hakkında bilgi verebilir misiniz.. ing. eğitim veren okullar nelerdir birde..tşkrler