Sabit Aupair
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

YARDIM ET SERKLAN KARDEŞ 2007-06-26 (22:09)
Eftalya (EFTALYA19841981)
Eftalya (EFTALYA19841981)
MERHABA SERKAN KARDEŞ BEN GECEN SENE ÜST ÜSTE TURİST VİZESİNDEN RED ALDIM ŞİMDİ AUR PAİR OLARAK GİTMEK İSTİYORUM ZATEN ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM ŞU AN ÇOÇUK GELİŞİMİ MEZUNUYUM YANİ.
GÖRÜŞTÜĞÜM BAZI FİRMALAR BU 2 REDDİ AUR PAİRLİĞİ ETKİLEYECEĞİNİ SÖYLİYORLAR VİZEM BİRAZ ZOR DİYORLAR BAZILARI AUR PAİRLİKLE TURST VİZESİ FARLI KONULAR TURİST VİZESİNDEN ALDIĞIM REDLERİN AUR PARLİĞİMİ ETKİLEMEYECEĞİNİ SÖYLİYORLAR
SEN NE DERSİN ETKİLERMİ ETKİLEMEZMİİİİ?????????????
2007-07-04 (10:45)
Jiyan Beser (jiyanbese)
Jiyan Beser (jiyanbese)
sel
2007-07-05 (16:10)
GUZEL REKLAM:).........
2007-07-15 (00:39)
Chivas (chivas)
Chivas (chivas)
aupair olarak okula gıtmenın sartları nelerdır..okulların yerleri ısımlerı gunleri saatleri vs.. bu konularda bılgısı olan arkadaslr yardımcı olurlarsa sewınırım..
Aklı karışık au pair adayı 2007-07-16 (12:36)
Hazal Erdoğan (morgaine)
Hazal Erdoğan (morgaine)
Merhaba,
Ben Eylül ayında au pair olarak İngiltere’ye gitmeyi düşünüyorum. Aklıma takılan çok fazla soru var yalnız. Forumdaki yazıları okuduktan sonra aracı bir kurumla gidip gitmeme konusunda tereddütte kaldım. Bireysel olarak güvenilir bir aile bulup gidebilmek bu kadar kolay mı gerçekten? Eğer öyleyse aracı kuruma o kadar para vermek gerçekten saçma. Yoksa bana “İşini garantiye al ve bir kurum aracılığıyla mı git” dersiniz? Özellikle iNTERNETTEN AİLE BULARAK İNGİLTERE'YE GİDEN ARKADAŞLAR BU KONUDA ZORLUK YAŞAYIP YAŞAMADIKLARINI AYRINTILI OLARAK YAZARLARSA çok sevinirim.
Aklıma takılan ve ilerideki günlerde sizi bunaltacak o kadar çok sorum var ki! Yüzü kızarıyor Şimdilik sadece birini yazıyorum. En kısa zamanda bana yanıt verirseniz çok memnun olurum. Ona göre işlemlere başlayacağım çünkü. Çok mutlu
2007-07-16 (14:24)
Bahar Sezen (baharsezen)
Bahar Sezen (baharsezen)
netten aileyi kendin bulmakla ajansin bulmasi arasinda ne fark var ki ayni sey. onlarda aile ile daha once yasamamis sende yasamadin Gülüyor
aile ile her sarti iyice bi konusursan bi sorun olmuyo, kaldiki turklerden baska agansla gelen kalmadi ingilterede diyebilirim herkes ailesini kendi bulup netten geliyor.ajansa vercegin para senin yanina harclik kalsin derim ben Göz kırpıyor
2007-07-16 (14:49)
Hazal Erdoğan (morgaine)
Hazal Erdoğan (morgaine)
Doğru söylüyorsun; ama beni endişelendiren konu vize olayı işte. Aracı kurumların birçoğu vizeyi kendileri hallediyorlar. Ben almayı başarabilir miyim tek başıma? Mülakata çağırırlarsa ne yaparım! Şaşkın Gerçi biraz da böyle şeylere cesaret etmek lazım. Ama vizeyi alabileceksem cesaret etmeyi yeğlerim açıkçası. Gülüyor
2007-07-16 (15:14)
Bahar Sezen (baharsezen)
Bahar Sezen (baharsezen)
araci kurumlar bir tek aileyi buluyorlar internet uzerinden , burdaki ajanslarla baglantiya gecip. soyle birsey var onlar sadece aile seciyor senin yerine vize gorusmesine gitmiyorlar sen yine gorusmede yalnizsin. bunda korkulcak birsey yok anlatilanlar kadar korkunc degil hicbirsey, biraz kendine guven, kendine uygun bir aile bul ve sartlarini belirle ,vize islemlerini ingiltere konsoloslugunun adresinden yararlanarak halledebilirsin cok zor birsey degil.

etrafimda oyle cok aupair arkadasim var ki kendileri ailelerini netten bulup gelen kimisi memnun kimisi degil, unutma hicbirsey harika olmiycak ama felakette olmiycak, sadece kendine guven gerisi gelir...
2007-07-20 (17:50)
Shamyl Hataliyev (AKTL_88)
Shamyl Hataliyev (AKTL_88)
yavv kardeshım bılgıler yanlıs dıyorsun sıteye gırdıgımızde bılgı vermıs hıc bır lınkıne gıremıyoruz hadı ben gıtmek ıstıyorum kararım kesın ama lınkler calısmıor bana 6 aylık dıl kursu tavsıye edebılecegınız bı yer varmı arkadaslar!!!
2007-07-26 (17:48)
İrem Ay (diaa)
İrem Ay (diaa)
selam arkadaslar ben londra da aupairlik yapiorum acikcasi akliniz varsa gelmeyin derim aupair kibar bir kelime burada resmen hizmetcisiniz okula her zman gidemiyorsunuz ailenin verdigi belirli saatler var soyle ki cocklari 9-9.30 arasi okula birakmaniz lazim ki cogu kurs 9 da basliyor. aksamustu kurslari 3 te baslar 6 ya kadar fakat cocuklari yine 3-3.5 arasi almak gerekiyor,saatleri uyan kurslar bi elinizin parmaklarini gecmez.Ajanslar da aileyi tanimiyor ben ajansla geldim verdigim paralara yazik iyi bi aileye dusmeniz sans diyorum cunku kimse kimseyi taniyamaz benim ilk 2 ayim harikaydi sonrasi eziyet nedne donmuyorsun diyeceksiniz cok ugrastim 5 ay olucak nerdeyse herseyi birakip donmek koyar dogrusu aupair lik yaparak ingilizcede ogrenilmiyor ki ben intermediate duzeyle basladim tr nin diil ingiltere nin intermediate duzeyiyle ve aileden cocuklardan hicbir sey ogrenmedim temizlik isleri ve yemek izimlerinin haricinde:) yine de sorunuz olursa ben buradayim.
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa