Ablanda ordaysa isi yaptın

saka bi yana basvurunda ablanında orda oldugundan bahset sakin saklama sana onerebilicegim sey az cocuklu bi aileyi dusunmen aksi takdirde depresyona girersin,benim arkdasalrım yapiyor,4 cocuga bakan bile var ama cok cekiyolar:) londra disinda olmasina onem ver cunku ingiliz aileler genelde londra disinda kaliyolar bunun disinda iyi bir acentayla calismani oneririm bu konuda deneyimli acentalar,isim vermek istemiyorum ama arastirirsan bulursun,acentanin londrada subesi var mi yok mu ona dikkat et..ve en onemlisi bu isi yapabilicegine inaniyorsan ve kendine guveniyorsan basvur,cunku disardan kolay gorunuyo ama icine dustukce cok fena oluyor insan,bizzat arkadaslarimdan biliyorum,ingiliz bi aileyle yasamasi cok kolay degil,pislikler icerisinde yasiyolar,tabiki hepsi degil iyi aileler de var fakat kotuleride cogunlukta..
sampers demiş ki:
merhaba...
ben birkaç gün önce aupair olabilmek için bir ajansa başvurdum.4 aydır mezunum ve 4 aydır aileyi kendim bulmaya çalışıyordum ancak hiçbir yanıt gelmediği için ajansla gitmeye karar vermek zorunda kaldım..burada behsedilenlere bakacak olursam sanırım benm baştan pes etmem lazım ama benim için ingilze öğrenmemin en ucuz yolunun bu olduğunu düşünüyorum.daha önce de çocuk bakıcılığı yaptığım için bu konuda çok zorlanmayacağımı dşünüyorum.ayrıca üniversiteyi de şehir dışında okuduğum için bir evle ilgilenmeinn nasıl olduğuyla ilgili birçok fikrim var..bunalrı geçecek olursam beni neyin zorlayacağına karar vermedim,üztelik aramızda kalsın ama ablam da orada benim:)
bana tavsiye edeceğiniz farklı bişeyler varsa okumaktan çok memnun olurum:)