merhabalar bournemouth ta au-pair olarak gitmeyi düşünüyorum kasım başında. türkiyeden ulaşım nasıl londradan berimi gidbiliyoruz sadece?
orda olan yada dah önce bulunan varsa biraz bilgi verebilirmi

acaba?
arkadaşlar herkese mrb!ben eaupair.com adlı adrese üye oldum au pair olmak için.bana bi aile mail atıp haftalık 300 pound vereceğini,kızlarıyla ilgilenmemi istediklerini yazmış ve sonuna da bizim seyahat acentemiz var demiş bende şüphelendim.kandırmaca gibi geldi bana pek de bilgim yok.deneyimli arkadaslardan cvp beklıyorum.haftalık 300 pound cok fazla ve turizm acentası vermesi cok garip geldi...şimdiden teşekkürler
kesinlikle uydurmaca. zaten anlayacaksın senden belli bir para isteyecekelr onun bir kısmını biz ödeyeceğiz falan filan diyecekler yada banka hesaplarınla ilgili bişeyler soracaklar. asla inanma derim. birde şunu düşünmek gerekir. kimse bir aupaire 300 pound gibi brşey vermez çünkü londradaki aileler bu paraları ingiliz yada deneyimli dadılara veriyorlar. bu çok zor yani
bana yazdıkların aynen gerçek oldu pınar.para ve hesap bilgisi gibi şeyler istediler.allahtan ben baştan da şüphelenip uyandım.au pair olarak gitmeyi düşünen arkadaşlar cok dikkatli olsun.özellikle kendileri ajansa başvurmadan gitmek istiyorsa çok riskliymiş.
ümidini kesme. mutlaka karşına doğru insanlar çıkacaktır. araştırdıkça kimlerin dürüst olduklarını anlayacksın zaten. aupair-world sitesi uygun bunun için. kendine bir profil aç ve bekle bence. tabi birazda acele etmek gerekir malum vize bitmek üzere. kolaylıklar
ben aupair olarak dışarıya gitmekten vazgeçtim pınar.çok araştırdım ama çok güvenli ve garantili olmadığını düşündüm.o yüzden şimdi burada iş bakıyorum.şans dileklerin için teşekkürler...
merhaba, bournemouth da bir zaman yaşadım şimdi londradayım, halen gidiş yolunu bulamadı isen yazabilirsin.
arda_rack@hotmail.com
arkadaşlar cobham nasıl bi yer,bilgisi olan var mı?yada orda yaşayan?bi ay sora aupair olarak gidicem de,şimdiden bilgi edinmek istiyorum.
ya bişey soracağım au pair yapınca dil öğrenilmiyor diyorlar - doğru mu acaba?
bu au-pairlik program 2 senelik bir zaman dilimini kapsıyor sanırım peki bu sürede türkiyeye arada gelme olanağımız varmı acaba?