mrb soğuk sehrin sıcak insanı ali nasılsın nasıl gidiyor hayat,üni, hastaydım uzun zamandır giremedim bi halini hatırını sorayım dedim iyisindir inş.gerçi sende yoksun son günlerde ama olsun kendine iyi bak derslerinde basarılar..
mrb soğuk sehrin sıcak insanı ali nasılsın nasıl gidiyor hayat,üni, hastaydım uzun zamandır giremedim bi halini hatırını sorayım dedim iyisindir inş.gerçi sende yoksun son günlerde ama olsun kendine iyi bak derslerinde basarılar..
saol yunus..sen nasılsın? alıştık abi artık karsa yahu...walla çok ii gidioo okul..seneye gelcekleri beklioruz işte sınıfça..ilk öğrenci olmak hem zor hem kolay..ben hafta içi çok yoğunum..fransızca programını arttırdılar..
grsz.kib..
ne güzel bizim kürsü ya ben soguktan bunaldim sicak yerlere gitmek istiyorum ali bu arada bayagadir yoksun demek dersler yogun bizimde yaklasti bakalim nasil olacak neyse karsa selamlar
inan sıcak yere en çok gitmek isteyen benim...kars aslında çok tarihi.. şehir yapısına hayran oldum..kopamıyorum..her yer belli yerde..kolay ve kısa mesafede..sovyetlerin etkisi çok burada..izmirde t-shirt le dolaşıyorlarmış..her arayışımda bunu sölüolar..