evet lisede japonca eğitim almıştım gramer olarak turkçeyle hiçbir farklılığı yok öğrenmek çok kolay hiç korkmadan bi kursa yazılmalısın bence japon kultur olabilr mesela yada boğaziçi uni.nin açtığı kurslarda olabilr.
selam cevabin icin saol bir sorununumuz var ben urdunde yasiyorum ve okuyorum ama biraz arastima yaptigimda japoncanin 3 alfabden olustunu ve yaklasik 2096 harfi oldunu biliyorum zaten japon kurturunu seviyorum yazin olan bir kus varmidir acaba ve ne kadar ilerleni 3 ayda ????
rica ederm..
ewt katagana kanji ve hiragana ama sorun edilicek şey deil gerçekten eğer sewiosan ve emek harcarım diosan mutlaka başarırsın yane buyuk bi olay gibi durduğuna bakma yazında wardır buyuk ihtimalle bu kuruluşlarla irtibata gecebilrsin kesn yaz dönem kurslarıda wardır
Biraz gercekci olun arkadaslar.Japonca bir kere bizim kullandigimiz Latin Alfabesi degil.Allah askina cocuk olsaniz hadi ögrenirsiniz belli bir yastan sonra yeni bir ALFABE ile tanismak kolay mi?3 alfabe var demissin.Bunu inan yeni ögrendim ve buna ragmen kolay diyorsunuz.pes.
japoncanın ztn zor olan olayı alfabesi gramer olarak turkçe ile aynı..ee alfabe öğrenemem diosan bu kdr basit olaydan kaçıosan ztn yurtdışna nie gidilir onuda anlamış deilim..hiç bişey kolay deil ki bnce alfabe de öle zor deil düzenli ders tabiki yaparsan kolaylıkla öğrenebilrsin bn 4 yıl japonca okumuş biri olarak sölüorum bunu ..bilmem anlatabildimmi