guney afrikada dil egitimi almayı dusunuyormusunuz.neden buraya ayzdım bu msjı bıtek guney afrıda dıl egıtım panosunu goremedım

varsa msj beklıyorum.gıdıcek bırılerını arıyorum.hemde cok ucuz 5aylık 2800euro ve resmı dıl ıngılızce.
belki inlar güney afrikada ingilizce konuşmadıkları için olabilir mi?
güney afrikayı ben de araştırmaya başladım. bir kaç tane firma var güney afrikaya ögrenci gönderen. onların sayfalarını google dan ararsan bulursun bayağı bilgi.
güney afrikada 10 dan fazla resmi dil var . ama herkes ingilizce biliyor ve tabii ingilizce de resmi dil.
geçen yıl güney afrikalı bir beyazla konuşmuştum, aksanları ingilizler gibi.
cape town oldukça çekici duruyor. 1 aya kadar vize de yok güney afrikaya. beni düşündüren : güvenlik. fazla güvenli değil sanırım. ama heralde istanbul da yaşayanlar için çok da büyük bir problem olmasa gerek: )
direkt uçuş yok güney afrikaya. sattler de galiba bizimkiyle aynı.
bilet fiyatları da 800 euro dan başlıyor. ( ben baktım da genelde 900 euro üstü gibi)
ee, başka bilgileri de yazabiliriz buraya.
malta başlığı işgal edilcek: )
güney afrika başlığı da açılsın lütfen( moderatörlere duyurulur)
ben suanda guney afrika cape town da universite okuyorum. her konuda size yardimci olabilirim ister universite ister dil kursu.....
ersin1721
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
arkadaşlar ben güney afrikada dil eğitimi almadan sadece hayatın içine karışarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum...güney afrikaya gitmek isteyen arkadaşlar varsa beraber birşeyler yapmak isterim...
ersin1721
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
tekrar merhaba arkadaşlar....benim gibi düşünen arkadaşlar benimle bağlantı kurmanız için
ersin1721@hotmail.com adresini ekleyebilirsini....