İtalya'da Sinema
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
İtalya'da Sinema 2007-02-11 (19:28)
Ekun (ekun)
Ekun (ekun)
Arkadaşlar İtalya'da sinema üzerine hangi okullar var?
O okullara girmek için ne gibi şartlar var?
İtalya'da olup da bunları bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevineceğim.
Teşekkürler.
2007-02-14 (14:46)
Prsnlctn (prsnlctn)
Prsnlctn (prsnlctn)
slm,

bir cvp gonderemyrm malsf,ben de aynı konuyu araştırıyorum..Sana bu konuylla ilgili bir bilgi gelirse bana da iletirsen süper olur...hatta italya olması şart değil sayısal çıkışlı oldduğm için türkiyede sinema okuyamıyrm.Avrupada sinema okumanın koşulları neler..? ne kadar yardımcı olur blmyrm ama ilglenirsen avstrya'da var bir bölüm..ama güzel sanatlar faculty...onun linkini veriyorum altta gerçi sen italy istiodn...sen de yardmcı olrsan sevinirim..

http://www.avrupadauniversite.com/muzik_gorsel_sanat.0.html
2007-02-14 (15:37)
Ekun (ekun)
Ekun (ekun)
tam olarak aynı durumdayım aslında. sayısal çıkışlıyım ve Türkiye'de okuyamıyorum. İtalya olması şart değil benim için de ama bu konuda en iyi İtalya, Polonya ve Çek eğitim veriyor diyorlar o yüzden ilk tercihim İtalya. Ama diğer ülkeleri de araştırıyorum tabii ki.
Eğer herhangi bir bilgi edinirsem haber vereceğim emin ol ve çok sağ ol Gülümsüyor
2007-03-17 (16:44)
Prsnlctn (prsnlctn)
Prsnlctn (prsnlctn)
Ekun kimse sallamamış bizim mailleri...Ben de net bir şey bulamdım bu konuyla ilgili...Sen haber alırsan bana da haber vermeyi unutma..Öss çok yaklaştı daha hala bilgi yok..Hatta sen msn'e ekle beni daha rahat haberleşiriz...(personalcaution@hotmail.com) umarım bir bilgi çıkar...