RUSÇA dil kursu-ISTANBUL
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-04-11 (15:28)
Rukiye (rukiye1985)
Rukiye (rukiye1985)
"Yigit18" demiş ki:
bir ara bende hewes edip arastırmıstım..

istiklal caddesinde gs lissesinin karsı sokagından ingiliz konsolosluguna giden yolun sol tarafındda ukraynalıların dernegi var. rusca ogretıyorlar cok ogrencileri var herkes yana yana rusca ogrenıyor ve hocaların hepsı bayan:D

adı janna olan bir öğrt. onunla gorus sana yardımcı olur....

2-3 ayda yazarsın ve kendını ıfade edebılırısn..

tsilyum lol

Koyu yazi ile yazilmis olan yeri okuyun anlarsiniz!!! kimsenin bir dil ögrenmesine karsi degilim...Eger cok iyi bir ingilizceniz varsa dünyanin heryerinde calisabilirsiniz ve herzaman is imkaniniz olur....zaten rus is adamlarida ingilizce biliyorlar, ben prag a gittim ve cogu kisi ingilizce hatta almanca bildikleri icin gayet rahat bir sekilde her isimi yapabildim!!!
Benim ruslarla bir sorunum yok...öyle basima gecen bir problem de yok...
Genel anlamda okuduklarimi aktarmaya calistim...google bile rusca kurs yazin karsiniza neler cikacagini gayet acik bir sekilde görürsünüz bunlari izah etmeye gerek yok....
Gülümsüyor Türkleri yikanmayan bir millet olarak görüyorlarmis....zaten onlarla pis olanlar muhatap olduklari icin bu normal...yoksa bes vakit abdest alip namazini kilan temiz ve gercekten müslüman olan bir türk ün rus larla ne isi olur ticaret disinda...Ülkemiz deki o kizlara da aslinda aciyorum, ne durumlarla karsilastiklarini bile tahmin etmek istemiyorum...Ama kasinani kasirlarmis...ne diyim hangi dili ögrenmek istiyorsaniz ögrenin....ama tavsiyem eger mesleki alanda ilerleme kaydetmek istiyorsaniz...ispanyolca, ingilizce, japonca ve cince ögrenebilirsiniz...
2008-09-22 (23:58)
Can Helvacıer (Can1990)
Can Helvacıer (Can1990)
ya ben inşaat okuyorum ve rusça öğrenme isteğimi hiç sınamamıştım.topici okuduktan sonra biraz bulantı başladı fakat rusça bilenlere bu gözle bakanların olduğunu bilmek hoşuma gitmedi Çok mutlu
yinede afrika ya gitmeyeceksen daha popüler diye fransızca öğrenmenin anlamı yok.ya da brezilya da yaşayacak bir insan için rusça nın.sonuç olarak hangi tarafa baktığınızda önemli.ya dil seçimi niye bu kdr kastırdı ki ruslar ingilizce biliyo diye vazgeçessek hiçbişi öğrenmeye gerek kalmaz tüm dünya ingilizce biliyor yeteri kadar.neyse herkesin kendi fikri öğrendikten sonra rus bayanlar ile ilişki kurmaktada kullanılabilir sonuçta dil fonksiyonel bişi Hayret ediyor

sonuç olarak istanbul da rusça kursu yok mu adam gibi?ya da yardım etcek yok mu
2008-09-24 (23:35)
Irmak Xd (rakrak)
Irmak Xd (rakrak)
Rusça 3 ticaret dilinden biridir arkadaşlar... İngilizce, Almanca, Rusça !
2008-09-25 (11:01)
Can Helvacıer (Can1990)
Can Helvacıer (Can1990)
rusça kursu buldum www.yelkovaningilizce.com 3 ay toplam 72 saat kdv HARİÇ 600 ytlmiş
bana biraz pahalı geldi bişiler yapabilirsek gidicem bakalım Tarafsız
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12