Herkese Merhaba,
Arkadaslar ben Ankara'da ki Kiz Yurtlari hakkinda bilgi edinmek istiyorum. Bu yüzden Ankara'da yurtta kalan kiz arkadaslar varsa yardiminizi bekliyorum. Hangi yurtta hangi hizmetler var ve fiyatlari nedir. Internet'ten arastirdim fazla birsey bulamadim, eger yardimci olursaniz çok sevinirim. Gorusmek uzere. Simdiden tesekkurler.
ya ben kız degilim ama bizim sınıftakiler balgatta kalıyoılar .. tahsin bangıoglu mu ne.. hiç memnun degiller.. gelecegin okulu da soyle de ona göre ayarlarsın.. cidden ulaşım zorlar
özel yurtlarımı soruyorsun devlet yurdumu???
özel aylık 600-800 civarı, devlet yurduda 3 aylık 200 ytl... ben devlet yurdunda kalıyorum zübeyde hanım kız ögrenci yurdu ve memnunum..
Okulu sormussun, okul ya Ankara Universitesi yada Hacettepe Universitesi.
Yurtlara gelince, henuz ozel de mi yoksa devlet te mi kalirim karar vermedim, sizden de bu yuzden yardim istiyorum, devlet yurtlari nasil, odalar kaç kisilik, verilen hizmetler nedir, ozel yurttlara gore eksikleri nedir. Aslinda sorulacak bir çok sey var, kisacasi ozel ile devlet yurtlarin arasinda ki farklari anlatirsaniz çok sevinirim. Herkese tesekkurler.
bak ben hacettepedeyim.. eger bizim okula gelmek istiyosan okula yakın bi yerde bi yurtta kalmanı tavsiye ederim.. çünkü şehrin içindekilerin okula mesafesi bayagı bi var.. yani her gün 3 saatin yolda geçebilir yoksa.. Yurt işini de geçici olarak bul bence.. iyi kötü bişey olsun biraz ortam yapıp samimi arkadaşların oldugunda 4 kız falan toplanıp bi eve çıkarsınız.. Ankara da böyle bişey her zaman daha mantıklıdır..
bizim okula en yakın Balgat yurtları var.. hiç tavsiye etmem
cebecide bi kaç yurt falan var..
işte diyorum geçici olarak hallet..
özel aydınlıkevler kız öğrenci yurdu..=)
peki istanbulda nasil? hangilerini tavsiye edersiniz?