aksaraylilar nerde..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-01-20 (20:15)
Kübra Çevik (adigea)
Kübra Çevik (adigea)
sırf zorunlu gittiğim için öyle bi memlekete ölüp bitmemi beklemiyosunuz heralde.aksaray üniversitesiymiş!!hah...yeni açılmış,bi kampüsü bile yok -ki kampüs yapmaya kalktıkları yerin zemini de bataklık çıktı-ve buna bakmadan hacettepeyle gaziyle afedersiniz sidik yarıştıran bi üniversite.neyine ya geçme notunu 70 yapmak.allahtan akıllandılar da bu yıl 60 oldu.hacettepe ve gazi de dava açarak böle yaparlar işte adama!işinize bakın allah aşkına ya saçmalayıp duruyosunuz...
yeni.. 2008-03-04 (18:50)
suanda ki gecme sistemimiz can egrisi..yeni rektörümüz saolsun...
abi beni sev bende senı sevecem 2008-06-10 (03:23)
Kazım Yıldız (meraklicocuk)
Kazım Yıldız (meraklicocuk)
dusun bakalım kım bu Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
Nelerle uğraşıyorsunuz? 2008-08-08 (23:35)
Kayra Albayrak (theySAYimtripN)
Kayra Albayrak (theySAYimtripN)
Nurunnehar demiş ki:
SuperZelda demiş ki:
aksaraymi :O cogu ingilterede kacak yasiyor .. cogu kebabci Çok mutlu hadi hayirlisi olsun ne diyim Mr. Green

sirf ingilteremi... avusturya amanya ve fransada aksaray dolu... Gülümsüyor yozgat kadar olmasda Mr. Green

Gurbetçisiyle, kebabçısıyla, kaçağıyla vs. Aksaray Üniversitesi arasında bir ilgi kurmak herkesin harcı değil.Mantığınız beni şaşırtıyor doğrusu.Ayrıca kebapçılığın neresi komik? Evet komik olan bir şey var: Bu mantık ve uğraşınızla sizsiniz.Lakabınıza layık; gerçekten ''süpersiniz''.
HEYYYYYY LAFINIZI BILNDE KONUSN 2008-11-22 (12:12)
Merve Meybrk (AKSARAYLIMERVE)
Merve Meybrk (AKSARAYLIMERVE)
BEN AKSARAYLIYM HEMD EMERKEZDEN MEZUN ARKADASA KATILIYOURM SOYLEDIKLERINE AYNEN
Arkadaslar aksaray hakkında yazılanları okudum özellikle de ben gibi burdan mezun olan ve aksaray a sitem eden arkadaşlara sesleniyorum!
1- Madem begenmiyorsun kimse seni zorla tutmadı
2- ÖSS giren tüm adaylar içinde Aksaray ı sana layık görmüşler ( hak etmediğin halde)
3- İnsan gibi öğrenciye her zaman sahip çıkmasını Aksaray'lılar bilmiştir
4- Bu şekilde Aksaray i kötülemek yerine ordan mezun olmuş birisi olarak iyileştirilmesi yönünmde gayret sarfetmen gerekirken bu aşalık lafları ediyosun
5- Aksaray Tr'deki bir çok ilden hem gelişmiş hemde öğrenciyi kabullenebilmiş bir şehirdir.
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234