Misafir
BU ARADA HERKESE AKSARAYDAN UZAK DURUN DİYOR BÜTÜN MEZUNLAR.AMA AKSARAYLILAR İÇİN BU PROBLEM ZATEN OLMAZ.O KADAR ÇOK PARALARI VAR Kİ.........ALTINDA BMW Sİ AĞZINDA HELE HELE...UYUMA BAK.SİZ İLK ÖNCE EFENDİ OLUN,ADAM OLUN,ÖĞRENCİYİ KENDİ EVLADINIZ GİBİ GÖRÜN,KADINA KADIN GİBİ DEĞİL İNSAN GİBİ BAKMAYI ÖĞRENİN ONDAN SONRA ÜNİVERSİTE DEN BAHSEDİN.
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
yazık yazık
dünyanın çivisi çikmiş desene..
nereye kadar böyle gidecek.. biz birbirimizle ugraşip bole vakit gecirirsek artık ileride birak aksarayı bu ulkeyi bile yola koyamayız...
Aksaraylı Mezun
Arkadaslar aksaray hakkında yazılanları okudum özellikle de ben gibi burdan mezun olan ve aksaray a sitem eden arkadaşlara sesleniyorum!
1- Madem begenmiyorsun kimse seni zorla tutmadı
2- ÖSS giren tüm adaylar içinde Aksaray ı sana layık görmüşler ( hak etmediğin halde)
3- İnsan gibi öğrenciye her zaman sahip çıkmasını Aksaray'lılar bilmiştir
4- Bu şekilde Aksaray i kötülemek yerine ordan mezun olmuş birisi olarak iyileştirilmesi yönünmde gayret sarfetmen gerekirken bu aşalık lafları ediyosun
5- Aksaray Tr'deki bir çok ilden hem gelişmiş hemde öğrenciyi kabullenebilmiş bir şehirdir.
Aksaraylı Mezun
Bu arada Aksaray üni. sistemi her ne kadar Niğde den ayrılmış gibi görünsede içerik olarak bu yıl sonuna kadarda Niğde müfredatını aynen kullanmıştır. Ders geçme notu 70, kredi sınırı 26 v.s. gibi
Vealeykumselam...
Hayirli olsun:)
Bizdemi memlekete gecis yapsak

Misafir
"AKSARAYDA BİR ÖĞRENCİ" demiş ki:
AKSARAYLI OLMAK AYRICALIKMIŞ!!!!!!!!!!!NE AYRICAIĞI YA!AKSARAY HALKI İLK ÖNCE KENDİSİNİ GELİŞTİRSİN.SONRA KENTİ GÜZELLEŞİR ZATEN.NE CAHİLCE BİR MEMLEKET MİLLİYETÇİLİĞİDİR BU.SİZ ÜNİVERSİTE KURDUNUZDA NE OLDU?BEN YENİ MEZUN OLDUM O LANET MEMLEKETTEN.ÖĞRENCİ SİZİN İÇİN HAZIR PARA DEMEK.HELE EV SAHİPLERİNİZ.MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDERLER ÖĞRENCİ DEYİNCE YA EV VERMEZLER YADA 2 3 KATI FİYAT SÖYLERLER.OTURACAK Bİ YERİNİZ BİLE YOK.HELE DE BAYAN ÖĞRENCİYSEN YANDIN.BEN 5 SENE DE 500 KERE LAF YEMİŞİMDİR HERALDE.HİÇ ANLATMAYIN ORAYI....BÜTÜN MEZUNLAR BİN PİŞMAN.PARLAYAN YILDIZMIŞ....PEHHHHHHHHHHHH....
,
Ben aksaraylıyım hem de aksaray işletmede okuyorum.Bir çok arkadaş buraya geldiğinde ilk sene alışamadı.Ama 2. sınıfa geçtiklerinde hepsi uyum sorunlarını atlattlar.Aksaraylılara adam gibi yaklaşırsan adam gibi karşılık verirler ,senin öle olmadığın bariz açık. Ayrıca senin Aksaraya ve Aksaraylılara lanet okuma gibi bir keyfiyetin olamaz çalışıp da adam olsaydın başka şehre gitseydin.Her türlü rezilliği yaparsınız sonrada aksaraylıya dil uzatırsınız.Senin gibilere yuh olsun.
Misafir
ngin
slm ins müh hakkında okuyanlardan bilgi rica ediyorum
Misafir
AA SUNLARA BAKIN LAF ETMEYIN AKSARAYIMA
DAGILIN LEEEEM
uaslan06
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
AKSARAYDA BİR ÖĞRENCİ demiş ki:
AKSARAYLI OLMAK AYRICALIKMIŞ!!!!!!!!!!!NE AYRICAIĞI YA!AKSARAY HALKI İLK ÖNCE KENDİSİNİ GELİŞTİRSİN.SONRA KENTİ GÜZELLEŞİR ZATEN.NE CAHİLCE BİR MEMLEKET MİLLİYETÇİLİĞİDİR BU.SİZ ÜNİVERSİTE KURDUNUZDA NE OLDU?BEN YENİ MEZUN OLDUM O LANET MEMLEKETTEN.ÖĞRENCİ SİZİN İÇİN HAZIR PARA DEMEK.HELE EV SAHİPLERİNİZ.MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDERLER ÖĞRENCİ DEYİNCE YA EV VERMEZLER YADA 2 3 KATI FİYAT SÖYLERLER.OTURACAK Bİ YERİNİZ BİLE YOK.HELE DE BAYAN ÖĞRENCİYSEN YANDIN.BEN 5 SENE DE 500 KERE LAF YEMİŞİMDİR HERALDE.HİÇ ANLATMAYIN ORAYI....BÜTÜN MEZUNLAR BİN PİŞMAN.PARLAYAN YILDIZMIŞ....PEHHHHHHHHHHHH....
BENDE AKSARAYLIYIM..valla aksaray halkına laf söyleyemezsin...aksaray geçmişlere tanık etmiş çok eski bi şehirdir...aksarayın yerlilerini görürsen...adamlığından utanırsın sen...AKSARAYLILARA KENDİNİ GELİŞTİRMEMİŞ DİYOSUN...bu kadar konuşacağına...KENDİ BEYNİNİ GELİŞTİRİP ANKARA İSTANBULDA OKUSAYDIN..