Mesaj Panosu

aksaraylilar nerde..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

AKSARAYLI OLARAK 2007-09-11 (01:57)
theySAYimtripN
Bay
theySAYimtripN
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
Bir Aksaraylı olarak öncelikle Aksaray'a gelen öğrencilere hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyorum.AKSARAYDA BİR ÖĞRENCİ kod adlı öğrenciye de şunları söylemek isterim: Öncelikle herhangi bir şeyi lanetlemek yanlış ve günahtır.Evet Aksaraylı olmak bir ayrıcalık değil zaten bu sadece memleket sevgisinden ötürü söylenmiş bir söz.Bu tür söylemlere İzmirde de rastlayabilirsin Van şehrinde de.Pehe pöhe gerek yok.Türkiyede öğrenci, her şehirde hazır para demektir çünkü; öğrenci küçük kapitalisttir, maddi olarak tüketicidir, kendinizi üretkenliğe verin.Derslerinize çalışın artı yarı zamanlı işler bulun.Kira konusunda birçok şehirde benzer ev sahibi uygulamalarına rastlayabilirsiniz.Özellikle Muğlada Samsunda vs. örneğin; Muğlada kiralık sobalı evler 400 den başlıyor arkadaşım.Aksarayda bu fiyata rahatlıkla kaloriferli daire bulabilirdin.Bu durumda şimdi ben cennet mekanları barındıran Muğla şehrini lanetlemeli miyim? Kesinlikle hayır! İnsiyatif meselesidir kişi ev sahibi talebe karşı istediği fiyatı sunabilir, saygı duymalısın.Bayanlara laf atılma konusuna gelince bu sadece Aksaraya mı özgü? En çağdaş insanların yaşadığı şehir olarak kabul edilen İzmir, Ankara, İstanbul metropollerinde kızlara laf atılmıyor mu!?! Kapkaç mı daha çok can yakıyor laf mı? Maganda kurşunu mu öldürüyor Aksarayda? Fabrika kirliliği mi soluduğun havayı kirletiyor? Trafik mi ulaşımda sorun çıkarıyor? Çok mu pahalı hayat? Aksarayı terbiyesiz bir üslupla karalamak ne kadar kolay değil mi? Fakat hakkında bilgi sahibi olmadığın bir şehirin üniversitesini tercih listende yer vermek bilinçsizliği, tembelliği ise ne kadar zor! Zamanını boşuna harcayacağına daha çok çalışsaydın da 3 büyüklere gitseydin arkadaşım.Ya da ''ya ben aksarayı yazıyorum ama orada en az 4 senem geçecek, kısa bir zaman değil, nasıl bir yermiş bir araştırsam.'' deyip araştırsaydın.Türkiyenin parlayan incisi söylemine gelince ''AKSARAY, TÜRKİYEDE KENDİ KENDİNE YETEBİLEN 16 ŞEHİRDEN BİRİDİR.'' Sömürmek için öğrenciye ihtiyacı yoktur! Sonuç olarak dünyanın hiçbir yerinde dört dörtlük yer bulamazsın.Aksarayında diğer şehirler gibi eksileri vardır artıları da.Bu memleket bizim.Sen sahip çıkmazsan, ben sahip çıkmazsam, sahip çıkmak için ağzının suyu akanlar dişlerini göstermekte ve daha kötüsü ısırmakta bir sakınca görmezler.Esen kalın!
2007-10-27 (01:01)
LemiBatuğ
Bay
LemiBatuğ
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
AKSARAYDA BİR ÖĞRENCİ demiş ki:
AKSARAYLI OLMAK AYRICALIKMIŞ!!!!!!!!!!!NE AYRICAIĞI YA!AKSARAY HALKI İLK ÖNCE KENDİSİNİ GELİŞTİRSİN.SONRA KENTİ GÜZELLEŞİR ZATEN.NE CAHİLCE BİR MEMLEKET MİLLİYETÇİLİĞİDİR BU.SİZ ÜNİVERSİTE KURDUNUZDA NE OLDU?BEN YENİ MEZUN OLDUM O LANET MEMLEKETTEN.ÖĞRENCİ SİZİN İÇİN HAZIR PARA DEMEK.HELE EV SAHİPLERİNİZ.MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDERLER ÖĞRENCİ DEYİNCE YA EV VERMEZLER YADA 2 3 KATI FİYAT SÖYLERLER.OTURACAK Bİ YERİNİZ BİLE YOK.HELE DE BAYAN ÖĞRENCİYSEN YANDIN.BEN 5 SENE DE 500 KERE LAF YEMİŞİMDİR HERALDE.HİÇ ANLATMAYIN ORAYI....BÜTÜN MEZUNLAR BİN PİŞMAN.PARLAYAN YILDIZMIŞ....PEHHHHHHHHHHHH....

sen başka yerin kazığını yememişsin konuşuyon ... dışarı çık daha necileri var güzelliğine gelince bir tarafını sıkıp çalışaydın da daha güzel istediğin bir yere gitseydin...
2007-10-27 (02:13)
SuperZelda
Bayan
SuperZelda
İngiltere, London
aksaraymi :O cogu ingilterede kacak yasiyor .. cogu kebabci Çok mutlu hadi hayirlisi olsun ne diyim Mr. Green
2007-12-24 (16:36)
Nurunnehar
Bayan
Nurunnehar
Avusturya, Wien
SuperZelda demiş ki:
aksaraymi :O cogu ingilterede kacak yasiyor .. cogu kebabci Çok mutlu hadi hayirlisi olsun ne diyim Mr. Green

sirf ingilteremi... avusturya amanya ve fransada aksaray dolu... Gülümsüyor yozgat kadar olmasda Mr. Green
re 2008-01-02 (23:27)
umutgk
Bay
umutgk
Türkiye, Kırşehir
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
türkiyenin en hızlı büyüyen şehri aksarayımıza üniversite yakışır ->
... 2008-01-13 (14:45)
adigea
Bayan
adigea
Türkiye, Aksaray
Aksaray Üniversitesi
Allahtan üniversite ya hiç üni görmesek yutturacaksınız bize üni die ha! lise mi üni mi anlayamadık bi türlü gitti Şaşkın ! ! bin kere pişmanım şuraya geldiğime.neyse inşallah seneye diğer fakülteler açılınca biraz daha bişeye benzer die umuyorum.ama tabi önce halkının öğrenci kesmine alışması lazım biraz medeniyet öğrenmesi lazım!!!!!!!!!!!!!!!!herkese başarılar diliorum..
2008-01-13 (23:03)
umutgk
Bay
umutgk
Türkiye, Kırşehir
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
adigea demiş ki:
Allahtan üniversite ya hiç üni görmesek yutturacaksınız bize üni die ha! lise mi üni mi anlayamadık bi türlü gitti Şaşkın ! ! bin kere pişmanım şuraya geldiğime.neyse inşallah seneye diğer fakülteler açılınca biraz daha bişeye benzer die umuyorum.ama tabi önce halkının öğrenci kesmine alışması lazım biraz medeniyet öğrenmesi lazım!!!!!!!!!!!!!!!!herkese başarılar diliorum..

yanlış düşünüyorsun beğenmeyerek bakarsan huzursuz olursun.
lise gibi diyorsun ne bekliyordunya daha çok çalışsaydın lise gibi olmayan bi okula gitseydin demekki burayı haketmişsin sen burdasın
medeniyetli bir şehir insana göre muamele ederler o kadar
2008-01-14 (00:05)
corli24
Bay
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
umutgk demiş ki:
adigea demiş ki:

yanlış düşünüyorsun beğenmeyerek bakarsan huzursuz olursun.
lise gibi diyorsun ne bekliyordunya daha çok çalışsaydın lise gibi olmayan bi okula gitseydin demekki burayı haketmişsin sen burdasın
medeniyetli bir şehir insana göre muamele ederler o kadar

haklisin kardes herkes hakettigi yerdedir...
:S 2008-01-14 (23:00)
adigea
Bayan
adigea
Türkiye, Aksaray
Aksaray Üniversitesi
hakedip haketmeme meselesi deil bu gençler tamam mı.zorunluluk sonucu burdaım malesef.ayrıcam konu hangimizin nereyi hakettiği deil dimi!!! saptırmayın konuyu lütfen...
2008-01-16 (13:51)
corli24
Bay
corli24
Türkiye, Niğde
Niğde Üniversitesi
madem zorunlu olarak ordasin ozaman bulundugun yer hakkinda olumsuz düşünme gibi lüksün yok..

işine bak sen..

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol