Filipinler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-04-20 (12:15)
Ocransab (ocransab)
Ocransab (ocransab)
dogru soyluyon aslında ama oss ye girmek gerek bildigim kadarıyla almanya için ben başvuru yapmadım oss ye gec kaldım onun için gozden de cıkardım almanyayı şimdi acilen bi yer bulmak lazım benim için zaman da daralıyor
2007-05-04 (11:47)
Umut Cepken (Belgarion)
Umut Cepken (Belgarion)
arkadaşlar ben üniversite eğitimi için değil de inglizce için filipinleri düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varsa
özellikle konaklama ücretleri ve yaşam masrafları için bilgi verirseniz sevinirim
2007-07-02 (16:59)
Levent Cesur (levent111)
Levent Cesur (levent111)
Merhabalar

Arkadaslar lutfen kendinize gelin.Ben gittim gordum diyorum.manila diyorum.Baska bir arkadas muz cumhutiyeti demis ya aynen oyle.Sakin dusunmeyin.Ingilizce icin diyorsan Malezya var uygun bi alternatif.Diger bi arkadsin dedegi gib biz Turkiye yok soyle boyle diyoruz ama Turkiye filipinlerden 10 kat daha iyi.Oradaki herkes kendini yurtdisina atmak icin can atiyor.

Sokaklar diyorum dilenciden gecilmiyor.Acaip bi hava kirliligi var.Her traf pislik icinde.Yani ta,mamen bir ucuncu dunya ulkesi.Tamam oradaki yerli insanlar orada yasamak zorunda belki guzel univeristeleri vardir.AMA YASANACAK YER DEGIL.

Malezya da bircok filipinli var burda maid olarak calisiyorlar.Yani cocuk bakiciligi.Ha aralarinda yuksek ogrenimli olanlar yok mu var.Ogretmen olanlarda var.Ama buyuk bi cogunlugu maid.

Lutfen kendimize gelelim.
2007-07-02 (17:06)
Levent Cesur (levent111)
Levent Cesur (levent111)
SIMDI AKLIMA GELDI.Birde oturduklari evler.Nasil anlatayip barakami desem baraka degil.her dukkanda her yerde koruma var.Valla filipinleri asagilamak icin soylemiyorum bunlari Ama halimize sukredelim diye soyluyorum.Onceden Ispanya somurgesi sonradan Amerika somurgesiekonomik olarak halada oyle.Atalarimizin sehitlerimizin gazilerimizin ruhu sad olsun bizi somurge haline getirmek isteyenlere gecit vermediler .Canlarini verdiler gecit vermediler.Belki Turkiye su anda ekonomik olarak pek iyi degil ama bizden beter bircok ulke dunyada.Yani halimize sukredelim ve atalarimizin ruhunu sad edelim arkadaslarim.bizim gorevimiz ulkemize dhada ileriye tasimak.Belki yurtdisinda belki yurtdisindayiz.Ama ben her zaman Turk olmakla gurur duyuyorum sizde duyun.Atalarimiz kemiklerini sizlatmayin.

O ingilize ogrenmek arkadas ta bana yazsin ona buradan uygun bii okul ben bulacagim.tabii isterse.

selamlar olsun
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12