Mesaj Panosu

ADİYAMANLİ ARKADASLARA...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-07-03 (16:23)
delice0202
Bay
delice0202
Türkiye, Adıyaman
Adıyaman Üniversitesi
Fikir Fikir Fikir SEVGİLİ HEMŞERİLERİM (ADIYAMANLILAR) SADECE 2-3 KİŞİMİYİZ..NEDEN SİZDE BİŞEYLER YAZMIYORSUNUZ SÖZÜM YAZMAKTAN ÜŞENENLERE..... SİZ DE VAR OLDUĞUNUZU BELLİ EDİN..YAŞASINN....KARDEŞLİK...YAMANKENTLİ Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2007-07-03 (16:30)
delice0202
Bay
delice0202
Türkiye, Adıyaman
Adıyaman Üniversitesi
"charisma43" demiş ki:
BENDE ADIYAMANDAYIM MALESEF

Niyeti kötü Niyeti kötü BUNU YAZAN BEY VEYA BAYAN NEDEN ÇOK MERAK ETTİM NEDEN BÖYLE DİYORSUN... BEN SENİ ADIYAMAN A ÇAĞIRDIĞIMI HATIRLAMIYORUM.. HER NEYSE..
YANİ BAŞKALARINI ÜZECEK KIRACAK LAFLAR ETMEMELİ İNSAN DEĞİL Mİ Yüzü kızarıyor

Soğukkanlı SİZ NE DİYOR SUNUZ CEMATİ MÜSLİMİN............ Çok kızmış Çok kızmış
Nedense kimse memnun değil 2007-08-04 (11:02)
bu memnuniyetsizlik hali herhalde her yerde mevcut marmara okuyan adama soruyorsun memnun değil, antepteki adama soruyorsun memnun değil, urfadaki adama soruyorsun memnun değil... örneğin ben urfadayımÇok mutlu
memnun olmak bizim elimizde unutmayınki nasıl bakarsak o şekilde görürüz diye düşünüyorum sorun bizdedir kimse başka yerlerde sorun arayın, değerlendirebilen değerlendiriyor.

Harran Üniversitesi Buluşma Noktası:

www.harranliyiz.biz
sadece fikir!!!! 2007-08-25 (11:00)
sinan033
Bay
sinan033
Türkiye, Adıyaman
Adıyaman Üniversitesi
arkadaslar isteyen istedigini solesin ben mersinli olmama ramen adiyaman benim icin dunyanin en meukeemel insanini barindiriyor bendeki yeri ayridir her zman adiyamanli olupta DURAK kasabasini bilenler anladi beni iyi gunler iyi sohbetler... !
biz kimseyi zorla tutmuyoruz adıyamanda 2007-09-01 (20:40)
ahmet-kutlu
Bay
ahmet-kutlu
Türkiye, İstanbul
Adıyaman hakkında seyler soylemıssınız arkadasım bu cocuk oyuncagı degıl daha gecen sene unv kuruldu ve adıyaman cok buyuk bır sehır degıl kendı ıcerısınde cok tatlı bır sehırdır tarıhınde asla terorle adı anılmamıstır hıcbır sekılde kurt turk ayrımı yapılmamıstır herkes kardes gorulmus ve sıze sunu ustune basa basa soyluyorum hıcbır sehırde bu kadar saygıyla agırlanamazsınız hayatınızı guzellestırın ınanın adıyaman bunun ıcın fazla bıle ama sen yok dısko yok barlar gece kuluplerı arıyorsan o zaman zaten yolun acık olsun kardes bız boyle seylerın adamı degılız...
2007-10-07 (14:42)
Suicide
Bay
Suicide
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
ben adıyamanlıyım , laf atmayın memleketime deşerim , adıyamanı beğenmiyorsanız ne diye geliyosunuz ? sevmiyorsanız çalışın geçiş yapın , zaten adıyaman çokta meraklı size Çok mutlu
2007-11-18 (13:42)
swit
Bay
swit
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
Bizim herşeyimiz adıyamanımız Biz sana hasretiz. (Hasretimsin 002)

Bütün adıyamanlılara saygılar...sevgiler Memleketime sahip çıkırım Adıyamanlıyım çünkü...

Kimmiş Adıyamanı beğenmiyen, işine baksın herkes haddini bilsin...OK?Size mi düştü Adıyamanı eleştirmek Değerini bilin memleketimin

Nazar değmesin.....02 α∂ιуαмαη بسم ألله ألرحمان ألرحي
2007-11-18 (20:33)
mcinan
Bay
mcinan
Türkiye, İstanbul
Çatalca Hadımköy Örfi Çetinkaya L.(Yda)
arkdasım yanlız degilsin
kim demiş
waaaybe 2008-01-08 (05:09)
bezar
Bay
bezar
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
arkadaşlar neden tehdit edici konuşuluyor burası düşüncelerin paylaşıldığı bi alan değil mi eleştirenler eleştiri haklarını kullanıyorlar ama bu eleştirileri yaparken biraz daha açık olsalar yani nedenlerini açıklasalar bizde anlasak ben gaziosmanpaşa üniversitesindeyim 15 yıllık geçmişi var ve 10 bin nin üzerinde öğrencisi var 4 yıllık turizm bölümündeyim bana son 2 yılımı değil merkezde kahtada yada besnide okuma fırsatı versinler hiç düşünmeden gelirim siz memleket görmemişsiniz elinizdeki nimetin değerini bilin o gelişmiş kasaba dediğiniz yer türkiyenin en tatlı illerinden biri dahası orada insanlar yaşıyor insan görünüşlüler değil halkın öğrenciyi sevmesi ne demek yaşamın ucuz olduğu bi şehir öğrenciyi seven halk istediğin kadar aktivite belki bazıları ne aktivitesi diyordur ama aktiviteler aktif insanların eseridir hazıra konma düşüncesinde olanlar elbette yanlış düşüncelerinin sıkıntısını çekeceklerdir. Kafe ve canlı müzik derseniz belki başka hiçbiryerde bulamayacağınız kalitede ve sayısı bakımından azımsanmayacak kadar var. bırakacağım diyen arkadaşlar yolunuz açık olsun ama gerçekleri yazın kötülerimizi yazarken iyilerimizide yazın inşallah gittiğiniz yerde adıyaman ı aramazsınız.Ararsanız da hiçbirşey için geç değil.sağlıcakla kalın
2008-02-07 (16:05)
lanetliyiz
Bay
lanetliyiz
Türkiye, Kütahya
İnönü Üniversitesi
adıyaman... cennet vatanımın tek cehennem köşesi.
arkadaslar aranızda adıyamana okumaya gelmeyi dusunen falan varsa benden size tavsiye hiç ugrasmayın. oturun bir yıl daha hazırlanın.
adıyamanda bulacagınız tek sey hayal kırıklıgıdır. 3 binadan olusan universitesiyle gercek bir hayal kırıklıgı.
halkı sıcak kanlı falan diyorlar. alakası yok. adamlar okulun onunde bahcede ne bakıyon kavgasında hala. yeni geldiysen ve buralı falanda degilsen seni ezerler. her türlü baskı yolda yururken dik dik bakmalar, polat alemdarın çin malı... takım elbiseli yasları henüz 20-24 arası olan ama kendilerini 35-40 yaslarındakı kabadayılara benzetmeye calısan insanlar.
neyse ki bitti de kurtuldum.
gidecek arkadaslara tavsiyem sakın gitmeyin universite havasında bir yer degil.
kimse hakaret falan etmesin lutfen herkes her yeri sevmek zorunda degil.
ha bana sorarsanız adıyaman=nefret

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol