NEHİRR
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
ya arkadasım lafı nasılda ters anlıyosun valla helal

senın nıyetın sevgılı bulmaksa ve eglence anlayısın sevgılı bulmaksa bul sevgılı bısey dıyen yok..ama boluyu sevmek ıcın sevgılı bulmaya gerek yok.eglenmesını bılene her yer gusel unutma.sen yeterlı kanaat etmeyı bılo.cok fazlada gocunma.bogazıcıye yetıyoduysa puanın gıtseydın.tutanmı vardı

oguzhannn
Türkiye, Bolu
bende bu sene kazandım kayıda yeni gittim
güzel bencede küçük biyer ama yeşilliği cok güzel

NEHİRR
Türkiye, Bolu
TABI YA WALLA sen ne dıon benya zokulunada kalmadımnasıl ozlemıstım varya.bugun gıtıım gerı geldım yurt ıcın.otobusten ındım oh be dedım burası benım ıkıncı vatanım olmus.begenmene sevındım..umarım drslerındede basarılı olursun..basarılar.dıkkat et kendıne.ole acılıp sacılma cok sıcak deılıdr:)hadı kal saglıcakla..
leonn
Türkiye, Bolu
bolu cok güzel bişey dediğimiz yok ama ah bide şu hocalar bizi rahat bıraksa...
NEHİRR
Türkiye, Bolu
walla acıkcası o konuda bısey dıyemıcem.herkes ondan yakınıyo ama ben bu sene hazırlıktım ve ole hocalarla bı problemım olmadı.bolumdekı hocalarla nasıl olur bılmem.ne dıım leonn Allah yardımcımız olsun..
BeBiSsS
Türkiye, Bolu
ahhaha durun ya hoca moca küçük kardeşinizi korkutmayın zaten tırstım bolu güsel şehir yaa laf etmeyin
ama hocalara ve unv ye çok laf gelio ona bişi diyemicem:D
NEHİRR
Türkiye, Bolu

bebıs korkma ya.kımseye bısey yapmamıslar bugune kadar:Dtırsma ya.walla anlamıyorum amma kotuluyolar ya.canım bolum ya.mıs gıbı sehır .ıkıncı memleketım orası benım.alışırsın sende ınsallah.bebıscım kendıne ıı bak.sanada basarılar dılerım.kım bılır belkı kardelenın onunde bırlıkte oturu cekırdek bıle cıtlarız

k.i.b. byyyyy
matehak
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
Ülkemin herşeyi her yeri güzel de insanları güzel değil kurnazız biraz.Beğenmeyenlerde avrupa mandasıdır! beğenmeyen beğenmesin valla bolu da her yerde harika bir şehir siz hiç boludan geçerken o temiz havayı soluyupta dağın zirvesinde mangal keyfi yaptınız mı da beğenmiyorsunuz bolu yu kışın o buz gibi havada buz gibi çeşme suyunu içtinizmi her şeyiyile harika bir şehir BOLU:)
bütün BOLU lulara Bolu da okuyan öğrenci arkadaşlarıma selma olsun başarılarınızı dilerim arkadaşlar.Allah a emanet olun:)
NEHİRR
Türkiye, Bolu
helal sana matehak ya..ole valla bız daha kendı ulkemızı begenmıyoruz ya.adamlar bzızım ulkemız ıcın bırbrıne gırıyo bız kalkmısız nereyı yersek dıye dusunuyoruz.sanada basrılar..k.i.b.
matehak
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
Ewet öğle kendi ülkemizi bile beğenmiyoruz.Çoğu üniversiteliler özellikle boğaziçi öğrencileri amaerikan tutkunu anlamıyorum oralarda ne var.Hani derler ya şimdi vatanıma canım feda hıh yalan onlar be ülkeye bir saldırı yapılsa herkes kaçmak için delik arar ki yakında da amaerika bizede saldıracak ne yapacağız bilmiyorum neyse fazla politika yapmayalım.Ama elimizdeki değerlerimiz çok güzel gerçekten benim ülkem dünyanın en güzel ülkesi heleki bolu gerçekten çok samimiyim harika bir yer.Ben bu yıl oraya gidemedim ama özledim bolu çok güzel bir yer dağı çıkarken illaki orada durup oranın tertemiz berrak suyundan içierz.
ve güzel olmasaydı memleketimiz yüce kişi HZ:MUHAMMED in övgüsünde olmazdıo bilirsiniz istanbul için peygamberimizin övgüsü çoktur.
Allah a emanet olun.